TÄSÄ MÄ OLEN!

Tällä viikolla olen havahtunut (taas) siihen faktaan, että vannomatta paras. Lause sopii kyllä moniin asioihin, mutta erityisesti pukeutumis...

Tällä viikolla olen havahtunut (taas) siihen faktaan, että vannomatta paras. Lause sopii kyllä moniin asioihin, mutta erityisesti pukeutumiseen. Yläasteella naureskelin ihan avoimesti kaikille pikkukylän junteille, jotka pukeutuivat pilottitakkiin ja metrohousuihin. Mä en niinku toudellakaan ikinä laittaisi pilottia päälle, ajattelin. Samaa suhtautumista mulla on ollut aina tiettyjä pinnalla olevia juttuja kohtaan. Kun liityin facebookiin, liityin luultavasti ensimmäisenä ryhmään "I dont't care how comfortable Crocs are, you look like a dumbass." Seuraavana ryhmänä muistelisin olleen "Leggins are not pants, so cover your ass" ryhmä. Ja huomatessani olevani raskaana päätin että mä en sitten ikinä ikinä ikinä pukeudu lastenvaatemerkkeihin, enkä ainakaan samanlaisiin vaatteisiin lapseni kanssa.


Mennäänpä sitten tämän päivän asuun...

ei vaatteet

Ja ihan aluksi, että EI, en ole raskaana. Ja sitten KYLLÄ, mulla oli päällä kaikki entiset inhokkikuteeni, yhtäaikaa :D Tai no, en ole koskaan sanonut etten käyttäisi juuri Sophie the Giraffe-kassia, mutta olen todellakin vannonut etten ala käyttämään mitään tyhmiä mukasöpöjä piirrettyjen hahmojen kuvilla varustettuja kuteita, kuten Power Puff Girls. Se on varmaan sitten seuraava hankinta :)


Musta on tullut mammailija. Siihen meni aikaa, mutta kyllä se aika virallista on, kun katsoo tuonne ylös. Onko mukavampaa arkiasua kuin legginssit ja Po.P:n luomupuuvillapaita? Crocseja mukavampia kenkiä saa muuten etsiä, onneksi tuli kesä! Söpön kassini on piirtänyt oma kaveri, joten tottakai sillä kehtaa kantaa maitoa kotiin. No pilotille mulla ei ole mitään puolustelua, ei sitten yhtään mitään.


Mitäs sitä sitten seuraavaksi? Metrohousut yhdistettynä Tory Burchin balleriinoihin? Kaksiraitaverkkarit ja Hello Boys-napapaita? Kukikkaita salihousuja on turha ehdottaa, mulla on sellaiset jo!


Oletteko te kääntäneet takkia äitiyden tai jonkun muun syyn vuoksi tyylillisesti? Mulla ei ollut ennen ikinä mitään arkiasuja ja nyt on tällainen kunnon mammabloggariunivormu. Puuttuuks tästä jotain? Coston lätsä LÖYTYY.


Ps. Annan blogin sivupalkissa oli Crocs-tarjous, millä sai -10% alea myös outletkengistä. Tilasin nuo kuvassa näkyvät valkoiset sitä kautta ja maksoi noin 25 eur. Jos nyt joltakin vielä puuttuu Crocsit, niin NYT!

20 kommenttia

  1. Täällä yksi takinkääntäjä. Naureskelin ennen sujuvasti Miikkareihin ja Popeihin puketuville äideille, mutta Me&I:n housut on kuin tehty minulle ja Popin raidat ovat laadukkaita. Tosin tänään piti vaihtaa paita, kun mies oli pukenut vauvalle saman. Ei sentään vielä yhtäaikaa.

    VastaaPoista
  2. Meillä menee joskus ihan samaan aikaankin. Vihreet parkatakit siihen päälle ja farkut niin ai että on hienosti samikset :D (ehkä se tulee sulle vähän myöhemmin?)

    Tosin yleensä tää asu on vain ihan kotiasu, mutta kyllä mä tänään löysin itseni Herttoniemestä asti peffa legginsseissä ja jugurttitahrainen Popin paita päällä!

    VastaaPoista
  3. Minäkin oon haksahtanut mm. legginsseihin ja jopa lievemmät haaremihousut on alkaneet näyttää kivoille :) Myös Kekkis-lasit ovat saaneet vihdoin hyväksynnän, vaikken sellaisia omistakaan.
    Mutta mulla kyllä kestää kaaauan ennen kuin alan tykkäämään uusista jutuista ja siinä vaiheessa ne ei ainakaan ole muodissa enää ;)

    VastaaPoista
  4. Kekkislasit? Siis muovirillit? Mä siirryin jo isosta kekkosesta sellaseen 90-luvun Sauli Lehtonen malliin, tosin muovisena. Joka toinen päivä katson peilistä, et onpa nää hirveet, mut luotan siihen et kohta ne on ihan parhaat!

    VastaaPoista
  5. Mä olen kyllä yleensä aina kääntänyt takkia mitä muotiin tulee. Oksentelin ensin niitä teräväkärkisiä kenkiä mitä oli noin 10 vuotta sitten ja sitten mm. pillifarkkuja. Aina on pitänyt hattu syödä. Lähden siis mukaan muotiin kun se pelaa varman päälle ja niitä on kaikilla, mikään etulinjojen nainen en todellakaan ole...

    VastaaPoista
  6. Joo, nepä ne :)
    Sä ootkin aika rohkea ;)

    VastaaPoista
  7. Mulla on noi samat crocsit punaisina, ihan parhaat :)

    Mulla ei ole tyyliä. Joten ei ole tarvinnut kääntää takkia minkään suhteen. Tai sanotaan, että mulla ei ole mitään pitkän linjan tyyliä, vaan se vaihtuu viikottain. Ainoa punainen lanka mun pukeutumisessa on ollut kautta aikojen mukavuus. Ihan sama miltä näyttää kunhan on mukavat päällä eikä kiristä ja ahdista :D Kuten crocsit ja legginssit.

    No goottivaatteet EI ole mun juttu (...ja kohta kuljen naama valkoisena ja värjään hiukset mustiksi :D)

    VastaaPoista
  8. Juu en minäkään olisi arvannut että crocsit voi olla niin mahtavan mukavat ja jalassa samoin kuin legginsit. Samis vaatteita meillä ei taida kuitenkaan olla kuin marimekolta samasta kuosista mulla tunika mekko ja pojalla paita (kuosina jäniksen vuosi). Niin ja onhan meillä kyllä noita marimekon perus raitapaitoja...;)
    Mut kaikki aikanaan ja ehkä tulee taas joskus se vaihe kun vaatteiden ei tarvitse soveltua siihen menoon kuin nykyään päivittäin .
    Ps. Onneksi aina välillä huomaan edes töihin pukevani jotain muutakin kuin näitä perus mukavia vaatteita.

    VastaaPoista
  9. Taidan olla vajonnut jo yhtä kategoriaa alemmas.... kuviohon on tullut perushomssuisuus. Viikonloppuisin tukka laittamatta, ripsiväriä jos jaksaa ja oikeesti kymmenne vuotta vanhat lököpökät ja äidiltä saatu t-paita, jota itsekin inhonnut alusta saakka. Ja just tätä vastaan vannoi, että sit kun mies ja lapsia niin silti voi pitää huolta itsestään. Joopa, tarttis vissiin ottaa vinssi...pieni itseään niskasta otto ei ehkä enää auta. Viime aikoina olen ollut kovin kiitollinen siitä, että työni vaatii melko siistiä ulkoasua ja myös työpaikan "ryhmäpaine" laittaa katsomaan aamulla peiliin. Täysin menetetty peli ei siis vielä ole:)

    VastaaPoista
  10. Jep, täälläkin ihan samaa! Nytkin etutukka osoittaa kattoon ja rintsikat ei ainakaan oo päällä, jossain lattialla varmaan :)

    VastaaPoista
  11. Hävettää tunnustaa mut kuljen kotona kammottavissa pieruverkkareissa missä on nyrkinmentävä reikä persuuksissa. Pari päivää sitten havahduin kun olin lähdössä niissä ihmisten ilmoille, alushousujakaan ei ollut alla. Musta on tullut variksenpelätti. Välillä tuntuu siltä et voisin alkaa itkeä kun katon peiliin. En tunnista enää itteeni. Ennen lasta pukeuduin hyvin ja työkin vaati jakkupuvun. Nyt hiihtelen kamalissa pieneksi jääneissä räteissä meikittä ja hiukset paskasina suurimman osan ajasta. Enkä enää edes tiedä mikä mun tyyli olis jos olis aikaa ja ennenkaikkea jaksamista laittautua. Sen keltasen Nanson mekon ostin mikä sulla oli Myyrmannissa vaatekaapissa. En oo vielä uskaltanut laittaa päälle.

    Niin joo mähän oon niitä tyyppejä jotka "ei liho äitiydyttyään ja jaksaa pitää huolta ulkonäöstään lapsen saannin jälkeenkin" ja mitä lie muuta skeidaa oonkaan suustani päästelly.

    VastaaPoista
  12. Hei, toihan on suorastaan tyylikäs asu! Mun tokavikat farkut repes tänään, joten jäljellä on yhdet plus verkkareita. Tuosta raitapaidasta oon vähän kade, mulla ei oo itelläni yhtään mitään Popista. Crocsit on. :)

    p.s. Saako toivoa postausta aiheesta mitä lahjaksi päiväkodin aikuisille kevätjuhliin. Jotain on vietävä, mieluiten hintaluokassa alle 5 euroa. Palasaippuat? Yrtintaimia? Teetä tai kahvia? Nämä kaikki on jo viety, nyt alkaa ideat loppua..

    VastaaPoista
  13. Mä oon vienyt päikkyyn viimeksi yhteiseksi Yogi tean luomuteetä ja luonnonkosmetiikka-käsirasvaa. Sellasia siellä töissä tarvittavia yhteisjuttuja, joista on hetki iloa ja jota ne käyttää päivittäin :) Oisko joku sellanen hyvä idea?

    En oikeasti lahjo päikyntätejä kovinkaan paljon, mutta mieluummin vien jotain töissä käytettävää piristystä kuin esim lapseni valokuvan raameissa ;)

    VastaaPoista
  14. No mutta, tuo yhteislahja voisikin olla hyvä idea.. Toisi vähän uutta ajattelua siihen lahjarumbaan. Mä en ekoissa tarhajuhlissa tajunnut viedä mitään, siitä traumatisoituneena oon sit vienyt kevät- ja joulujuhliin jotain pientä. Toi käsirasva on nyt ykkösidea tälle vuodelle, yksi puteli molempien lasten ryhmiin, jes. Ehkä just jokin juhlavampi tuote, eikä marketin omaa merkkiä. ;)

    VastaaPoista
  15. Mulla meni legginssien käytön opettelussa noin 10 vuotta (ihan oikeasti).

    VastaaPoista
  16. Mulla on ollut tyyli, joka on ollut sellainen taidelukiolaisen ja fiftarin sekoitus, jompi kumpi tyyleistä enemmän näkyvissä. Nyt mulla ei kyllä oo mitään omaa tyyliä, vaan tällainen perus mammabloggarityyli, mukavaa helppoa ja simppeliä :)

    VastaaPoista
  17. Joo ja nyt nämä vain ovat parhaat arkivaatteet. Olisihan se kiva pukeutua nätimmin mutta yleensä se vaatisi sitten myös meikin ja hiukset, jos mekon laittaisi. Crocsit ei vaadi mekkoa :D

    VastaaPoista
  18. Joo, onhan sitä itsekkin uhonnut ettei sitä tätä tai tuota. Mutta sitten on syöty sanat ja hankittu just ne "inhokit" eli nykyiset suosikit. Ja mullahan on kans toi sama reikävaate"tyyli" missä ei oo päätä eikä häntää kun samalla vaivalla laittaisi ehjät vaatteet päälle.

    Oon kade siitä mekosta, se oli IHANA! Ja sopii varmasti hyvin sulle. Lähetään Alppipuistoon tms katsomaan keikkoja kesällä, laitat sitten päälle! Siihen vaan leggarit ja crocsit niin on äitiys tunnistettavissa ;)

    VastaaPoista
  19. http://www.biodelly.com/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/26112008-115190/Products/102008

    http://kauppa.ruohonjuuri.fi/piparminttu-lakritsitee/PUKKA-5060229011107/dp?openGroup=435

    Näitä voisin suositella! Maksaa yhteensä n. 10 euroa (löytyy varmaan samasta kaupastakin kun vain etsii) ja kestää ilo pitkään.

    VastaaPoista
  20. Tällä puheella pieruverkkarit lentää roskiin.

    Joo, mekko on kyl oikeesti tosi kiva. Nanson verkkokaupassa oli ale niin raaskin tilata sen. Kunhan tulee vähän rusketusta kasvoille niin se varmaan näyttää hyvältä. Tosi ihanan tuntuinenhan se on. Ei hierrä eikä kierrä ja helppo on pierrä =) Kyl mä sun kans se päällä kehtaan lähteekin jonnee.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images