OUTLET 6

Pojan vanhojen addujen tarranauhat eivät enää toimineet ja tuli pyöräiltyä Herttoniemeen Outlet 6:seen etsimään uusia tennareita. Merkkiten...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pojan vanhojen addujen tarranauhat eivät enää toimineet ja tuli pyöräiltyä Herttoniemeen Outlet 6:seen etsimään uusia tennareita. Merkkitennariapajat on varsinkin 30.5 kokoa etsivälle ruhtinaalliset, Outlet 6:ssa on nimittäin aikamoinen kasa Vansin sampleja juuri tuossa koossa, 20 euroa pari. Meille hankittiin pojalle vasta kokoa 24.5 ja jos joku muukin tykkää tarrallisista varsilenkkareista, sinne jäi samaa Mid skool '77-mallia ainakin yksi pari koossa 24 odottamaan omistajaa. Tennareilla oli hintaa 35 euroa, mikä oli lasten tennareista varmaan se suolaisin hinta. Olisi kelvannut halvemmatkin, mutta noissa tarrat vei voiton.


Myös meillä kovasti käytössä olevaa lasten Makiaa löytyy outlet-hinnoin. Kuvan teepparin hinta, 9 euroa,  ei kyllä kirpaisisi kukkaroa, vaan kun meiltä löytyy jo tuo hauska yksinkertainen tasku-teeppari!


Jos satutte käymään Herttoniemessä niin käykäähän pyörähtämässä. Aikuisten kenkien ja vaatteiden lisäksi pienemmille lapsille tarjontaa on mielestäni oikeinkin mukavasti :) Täältä voi tehdä löytöjä!

12 kommenttia

 1. Sun ois tänään pitänyt olla Marikulmassa mekkoiltapäivässä, siellä oli mallikappaleita alessa ja killuipa telineissä neljät 5-kokoiset läskipohjaiset mansikkatennaritkin. Mulla ei ojstain syystä edelleenkään ole sun numeroa puhelimessa plus en tiedä oisko ees ollut sun kokoa, mut 59 eurolla olis lähteny. Mekkoja revittiin ihan hulluina siellä, mut tennarit sai roikkua ihan rauhassa.

  Mä ostin tuolta joulun jälkeen miehelle ja lapselle Makian samishupparit, onneks en ollu ostanu miehelle joululahjaa, koska sit jälkikäteen löysin niin hyvän, tykkäs ihan hulluna ja oli oikeasti sellaisen tarpeessa ja onhan se minikokoinen söpö ja et on samat ilman että täytyy kiskoa joku me&i-velouroipo päähän ;) Pitää varmaan seuraava kokokin hankkia. Tai siis seuraava saatavilla oleva, tuoltahan saa vain joka toista. Taskuteepparinkin ostin silloin jemmaan kesää varten.

  VastaaPoista
 2. Joo, no mä en oikeastaan saisi käyttää tasapohjia nyt. (käytän kyl silti). Mun koko on 40 eli ei ois tainnut mahtua, ei siis harmita niin paljoa!

  Meillä on taskuteeppari ja takkipaita tullut skidit festareilta, maksoi silloin 5 euroa kpl :D

  VastaaPoista
 3. Sua mä vähän ajattelinkin kun postasin tän ;)

  VastaaPoista
 4. Petra / Viilankantolupa11. toukokuuta 2013 klo 9.32

  Toi aloituskuva saattaa olla makein hetkeen näkemäni kuva.

  VastaaPoista
 5. Ai toi meidän pyöränräikkäkuva? :D Onneksi en hommannut vielä uutta jalustinta, että saatiin sekin sitten otettua!

  VastaaPoista
 6. Onko tietoa minkä merkkiset nuo ihanat turkoosit kengät kuvassa on?

  VastaaPoista
 7. Vansit ne taitaa olla, suurin osa kengistä Outlet6:ssa on Vanseja.

  VastaaPoista
 8. Mä niin tykkään tuosta putiikista! Kyllä meillä täällä lähiössä on vaikka ja mitä :D Mun rakkaudentunnustus Outlet kutoselle löytyy täältä: http://www.mutsiavautuu.com/2012/10/lahiosta-minityypeille-vans-popoja.html

  VastaaPoista
 9. joo, sultahan mä kuulin kai koko kaupasta ekaa kertaa sen sun takkioston jälkeen!

  VastaaPoista
 10. Siinä Hitsaajankadun toisessa päässä on muitakin kauppoja joista välillä saattaa tehdä löytöjä: Halti outletissa on myös lapsille pieni osasto, ja yllättävän paljon myös naisten pluskokoisia vaatteita. Hintaa niillä on vain muutama kymppi jos oikein säkä käy. Ja kenkiäkin siellä on nykyisin. Haltia vastapäätä on Salainen Agentti, sielläkin näköjään myös lasten popoja, ehkä vaatettakin.
  Ja vähän kun jatkaa matkaa niin on Marimekon tehtaanmyymälä jossa silloin tällöin hyviä tarjouksia. Ja Lorellan outlet, siellä kannattaa pyörähtää yllättymässä koska siellä ON muutakin xl-koossa kuin mummovaatteita :0)

  VastaaPoista
 11. joo, ostinkin juuri jouluna kaksi (!!!) samanlaista vaellusreppua Haltilta sieltä! Lorellasta en ole koskaan löytänyt itselleni oikein mitään, mutta onhan siinä Marimekkokin ihan kulman takana :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images