KUMMITÄTI ON BÄK!

Itämaisia mallimarkkinoita valloittanut ihana kummitäti on viimein takaisin Suomessa! Olemme iloisia ja odotamme innolla milloin pääsemme pu...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itämaisia mallimarkkinoita valloittanut ihana kummitäti on viimein takaisin Suomessa! Olemme iloisia ja odotamme innolla milloin pääsemme puistoilemaan yhdessä. Ehkä jo Maailma kylässä-festareille jos ei sada? Kummitädin suurin puute vain on ajan vähyys, kun hänen pitää lukea myös pääsykokeisiin. Toivon hartaasti, että hän a) lukisi paljon ja hyvin b) saisi paikan mihin ikinä hän tällä kertaa halusikaan päästä c) jäisi ensi talveksi Helsinkiin d) tuntisi kovaa tarvetta korvata talven läsnäolottomuus hengaamalla meillä koko ajan.  Sormet ristissä.


Ja huomasihan kaikki varmasti mätsäävät irtohiukset? :D

1 kommenttia

  1. Heheh, ihanat noi pinkit liehut. ;) meillä myös ootellaan kovasti kummitädin kotiinpaluuta. Ollut mokoma kohta vuoden opiskelemassa Lapissa. Lenni on niin liikuttavaa, kun kertoo vähällä sanavarastollaan kuinka hänellä on ikävä kummitätiä. Mutta niin on mullakin. Kohta mekin saadaan iloita hänen paluusta. Jee! Ihania yhteisiä hetkiä teille! :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images