TACK OCH ADJÖ!

Jos sukupuolikliseitä on uskominen, tämä kuvissa näkyvä herra on Mies isolla M:llä. Kävimme päivällä Polarn o. Pyretissä ja se oli aika tack...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos sukupuolikliseitä on uskominen, tämä kuvissa näkyvä herra on Mies isolla M:llä. Kävimme päivällä Polarn o. Pyretissä ja se oli aika tack och adjö-meininki jälleen kerran. Junaratakaan ei oikein onnistunut huijaamaan, että kyllä tässä rättikaupassa ollaan ja meikäläinen sai pistää kinttuihin vipinää, jotta sain nopeasti etsittyä käsiini uudet päiväkotitossut ja henkselit herran farmarihousuihin. Juna antoi pelivaraa noin 1.5 minuuttia ja ostokset tehtiin (jälleen kerran) ennätysajassa.


Enkä minä valita, en todellakaan tahtoisi harrastaa mitään ostarihengailua lapsen kanssa, kun on fiksumpaakin tekemistä. Mutta silti olisi kiva, että edes joskus voisi vaikka sovittaa jotain vaatetta päälle eikä vain etsiä lähintä poistumisreittiä. Paitsi ei mun enää sitä tarvitse edes etsiä, lapsi osaa kävellä hyvinkin omatoimisesti pois kaupasta kuin kaupasta. Säästöä joka minuutti :D

23 kommenttia

  1. Mä luulen että toi ominaisuus on jo poikalasten geeneissä :D

    ...tosin omani viihtyy yllättävän hyvin kaupoissa ja kirppareilla mutta minä en kerkeä keskittyä shoppailuun kun tyyppi viuhtoo edestakaisin. Niin, siis hänet on vapautettava repusta tai rattaista toki jotta hän viihtyis :D
    Olen ajatellut teetättää lapselle paidan jossa lukee "Äitini odottaa minua infopisteessä"..

    VastaaPoista
  2. :D :D joo, sellanen vois olla kyllä hyvä!

    VastaaPoista
  3. Voi kuulostaa jotenkin niin tutulta. Ehkä tästä syystä valtaosa hankinnoista tuleekin nykyään tehtyä nettikaupoista sekä nettikirppareita.

    VastaaPoista
  4. ihan huikeita kuvia! tykkään. on se niin sulkku <3

    VastaaPoista
  5. näin varttia vaille neljä aamuyöllä juuri herätessäni uuteen päivään en oo ihan varma suloudesta...

    VastaaPoista
  6. Voi,miten tuon sun poikasi kasvaa,ihana:)

    VastaaPoista
  7. se kasvaa ihan kohisten. Ja se on IHANAA (vaikkakin välillä kiukkukohtauksien takia raastavaa), musta on aivan ihanaa tehdä lapsen kanssa kaikkea ja jutella, sekin millainen tyyppi siitä on tulossa on ihanaa seurata :)

    VastaaPoista
  8. Minun pojassa on varmaan jotain vikaa. Se nimenomaan tykkää tutkia vaatteita vaatekaupassa, ja kaikista parasta sitä on tehdä äiidin sylissä. Isi ei missään nimessä kelpaa silloin vaan aina äiti. Sitten hän tutkii niitä vaatteita ja omalla kielellä höpöttää sekä kommentoi juuri niitä. Ei kuulkaas kelpaa ollenkaan lelut koska on kiire tutkia vaatteita.
    Samoin hän kotona kun kokeilen jotain vaatetta päälle niin hän juoksee viivana peilin ääreen tutkimaan miltä näyttää.
    ja ikää oli se 2v ja 1 kk.

    VastaaPoista
  9. olipa ihana lukea tälläinen postaus.
    Mä en edes kuvittele meneväni lapseni kanssa yhtään minnekään.
    Kun haen tarhasta, käyn ennen hakemista kaupassa, muuten ei siitäkään tulis yhtään mitään.
    Tekee muuten tosi hyvää lompakolle :).

    Saa nähdä minkälainen tuhlari mun pojasta tulee, kun poika parka ei ikinä pääse kauppoihin. Mieti fiilis kun rippikouluiässä menee kavereiden kanssa kauppaan ja ihmettelee ääneen vautsi kun on montaa eri lajia ketsuppia.
    Tälläinen nolous on mulla edessä.

    VastaaPoista
  10. Mun pojasta tulee vielä hyvä shoppailija. Se tutkii kenkiä ja vaatteita aivan samallalailla kuin äitinsäkin. Ottaa hyllystä kengän tai rekistä vaatteen, kääntelee sitä, tutkii hintalappua ja laittaa takaisin. Ja viihtyy kaupassa =)

    VastaaPoista
  11. Ei jestas miten tuo pikkumies näyttää jo niin ISOLTA POJALTA, ei apua! Ja sit kun on vielä pukeutunut noin rennon letkeästi, että tulee mieleen joku trendikäs skede-heebo.. Pähee on mies jo tuon ikäisenäkin ja tukka porkkanaisen värisenä tekee tietyn säväyksen tohon tyyliin sopien!

    VastaaPoista
  12. Hei nyt syttyi lamppu päässä! Oon ennenkin lukenu sun blogia aina sillon tällöin ja nyt eksyin pitkästä aikaa tänne...Heti kun näin punatukkaisen pojan katsoin että hetkinen; tää näyttää nyt jotenkin tosi tutulta. Selailin vähän aikaa näitä postauksia ja nyt välähti! Me istuttiin teidän viereisessä pöydässä Picnicissä ja ihailin juuri tämän pienen miehen tyyliä ja varsinkin pipoa! Huusin äsken miehenkin katsomaan,että kato nyt muistatko tän pojan. Mentiin muuten samalla reissulla ostamaan mein poitsulle aikuisten pipo, enpä ollu aikasemmin tajunnut katsoa aikuisten puolelta. Kiitti vinkistä ;)

    Heh, on tää jännä paikka tää blogimaailma.

    VastaaPoista
  13. Haha! Ihan mahtavaa :) :) Toi mun lapsi on kyllä sen näköinen, et sen tunnistaa helposti. Ja se pipo, sehän oli alunperin mun pipo, mut kun meillä on aina nii kauhee siivo, en löytänyt herran omia pipoja ja tungin sen silloin ekaa kertaa päähän. Nyt tilasin jo toisen sieltä Makian alelaarista, vihreen. Olin nii jotenki otettu, et joku kehu sitä et aattelin et jos on kahdessa värissä, kehutaan vielä enemmän :D

    Tuun heti sun blogiin lukeen! Kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista
  14. Hoho, joo tossa sulla onkin hieno ihmiskoe tiedossa :D

    VastaaPoista
  15. Eiks oo ISO!! Ja niin pieni! Jotenki tää asu nyt osuu sellaseen isot miehet genreen, vaikka oikeestihan hän huitelee kotona keijupuvussa enemmän ;)

    VastaaPoista
  16. [...] Hieman paremman kuvan piposta käytössä löydät blogistani täältä. [...]

    VastaaPoista
  17. On ihana porkkanapääpoika, arvaa vaan tuliko tästä just mun uus suosikkiblogi! Löydettiin melkein yhtä hieno pipo carlingsilta, laitettiin se oikein 1-vuotiskuvaankin ulkona kuvattuihin versioihin. Kyllä on style! Ihailin kyllä tuota takkiakin heti seuraavaks, se on niin hieno.

    VastaaPoista
  18. Ainiin, itiksessä on carlingskin nykyään! Joo ja toi takki on ihan liian ihana :D Mutta onneksi muistat miten sen takin sisällä oleva henkilö välillä käyttäytyy niin ei tuu niin ihq-olo koko paketista :D

    VastaaPoista
  19. Hahaha, niinkun sanottu, innolla odotan mitä tapahtuu vuoden päästä tän oman pojan kanssa. Ensimmäiset prismaraivarit tuli jo koettua viime viikolla kun piti lähteä siltä autolta pois mihin laitetaan (ei tosin laitettu) kolikoita. Koko prisma kaiku ja joku mummo piteli korviaan... sain siis jo vähän esimakua tulevasta ;)

    VastaaPoista
  20. Ihana postaus vaikka siitä onkin aikaa :) meillä nyt ihan sama systeemi 2v tytön kanssa. Nettishoppailu on noussut ihan uuteen arvoonsa ;) tosin välillä on pakko lähteä kaupoille kun netin ihmeellinen maailma ei riitä. Usein mietin jo valmiiksi mitä tarvitsee ja keskityn niiden pyydystämiseen ettei voi oikein lähteä kattelemaan. Etukäteen väsytys myös auttaa, eli ensin leikkipuistoon pariksi tunniksi ja sitten kauppaan, ei välttämättä halua edes rattaista pois ;-p

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images