PIPOJA JA KUVAUSTA

    Ajattelin ennen duunihommiin lähtöä kuvata teille tyypin kevätpipot. No joo, totean nyt vain, että Makialta löytyy tosi hyviä puuvillais...

 

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajattelin ennen duunihommiin lähtöä kuvata teille tyypin kevätpipot. No joo, totean nyt vain, että Makialta löytyy tosi hyviä puuvillaisia pipoja "miehille". Tämän kevään värit näyttäisi olevan aika loppuunmyyty, mutta meidän värit, okra ja vihreä, löytyy tällä hetkellä alepuolelta.


Hieman paremman kuvan piposta käytössä löydät blogistani täältä.

8 kommenttia

 1. Viime viikolla kumarruin kuvaamaan kännykällä videopätkää söpösti kurarapakossa leikkivää esikoistani. Video alkaa sanoilla: ÄLÄ HEITÄ SITÄ VETTÄ ÄITIN PÄÄLLE VAAN ÄMPÄRIIN!

  VastaaPoista
 2. Toi on tosi opettavaista toi lasten videokuvaaminen. Siinä saa aika konkreettisen rujosti tietää sen millainen äiti itse on. Tai itse pidän itseäni rentona ja kivana, mut videolla olinkin kovasti ohjeita jakava ämmä :D Jotenkin se liikkuvankuvantaltioimisinto lopahti ja enempi noita stillejä vauhtiviivoilla ja epätarkkuudella.

  No kai sillä muumillakin pippeli on, ehkä siellä ison mahan alla piilossa. Meillä vaan on sellainen kummallisuus kuin Pippeli-Tossu, jonka muut tuntevat paremmin nimellä Peppi Pitkätossu.

  VastaaPoista
 3. Mua niin naurattaa tämä, mainio tyyppi! :) Oon välillä ihmetellyt miten kummassa saat pikkumiehen pysymään aloillaan, että saat niin hienoja kuvia ku mitä sulla täällä on. Meillä kun kuvat on "anna äiti se kamera hetimullenyt" -tyylisiä. Ehkä pitäisi koettaa vähän uusia tekniikoita? :)

  VastaaPoista
 4. Mä en oo kuvannut lasta paljoakaan, mutta meillä käy yks videotaiteilija kuvaamassa sitä viikoittain. Ihan kauheaa arkirealismidokumenttia löytyy tulevaisuuden katsojille.

  VastaaPoista
 5. No ei se kyllä aina pysy. Joskus pysyy mitä oon itsekkin ihmetellyt, mut yleensä ne hetket on sellasia "mennäänkö ottaan valokuvia" hetkiä, mihin hän suhtautuu eri tavoin kun päikkymatkan kuvauksiin. Diiva :D

  VastaaPoista
 6. *reps* pystyn niin samaistumaan tähän pippeli-teemaan :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images