PIENET PYÖRÄILEVÄT YSTÄVÄT

Olipa ihana päivä! Saimme aurinkoiseen iltapäivään vielä enemmän aurinkoa, kun yhteiset ystävämme saapuivat pitkästä pitkästä aikaa leikkimä...

Olipa ihana päivä! Saimme aurinkoiseen iltapäivään vielä enemmän aurinkoa, kun yhteiset ystävämme saapuivat pitkästä pitkästä aikaa leikkimään ja vähän testailemaan potkupyörääkin samalla. Pikku A on yksi lapseni pitkäaikaisemmista kavereista ja vaikka viime leikkikerrasta olikin aivan liikaa aikaa, oli ihanaa huomata kuinka he muistivat toisensa. Tutun parivaljakon lähestyessä oma poika kiirehti vastaan ja jälleennäkemisen riemu oli suuri.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERApotkupyörä


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tuptup

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monia kiinnosti tuo pojan ennakko synttärilahjana saama potkupyörä, se on siis täältä. Lapsi on tykännyt kovasti ja niin tykkäsi 1v 7kk ikäinen kaverikin, joten kyllä tätä potkupyörää voi alle 2 vuotiaillekin suositella, kunhan housunkoko lähenee 92 cm:a. En nyt osaa sen parempaa analyysia antaa, ainakaan vielä, koska sitä on käytetty vielä niin vähän. Meillehän tuli tänne Helsinkiin lunta vielä viime viikolla! Mutta jos teitä kiinnostaa jokin tietty juttu potkupyörässä, hit me! ( Bloginaapuri Essin viime vuotista hehkutusta voi käydä lukemassa täältä, ei ainakaan paranna pyöräkuumetta...)


Toivon todella, että viimeistään kesällä päästäisiin pihaa pidemmille metsätielenkeille pyörän kanssa, mulla olisi niin kova tarve päästä liikkumaan ja purkamaan monen kuukauden liikkumattomuuden panttaamia energioita, mutta vielä ei ihan ole aika. Tosin pyörän hallintakin vaatii pientä opettelua vielä, vaikka hienosti se jo menee. Köpöttelemme siis vastedeskin kotipihalla ja odottelemme tänne kaveriseuraa. Onneksi kuvan neitokainen lupasi tulla jo ensi viikolla uudelleen :)

6 kommenttia

 1. Pakko tulla hehkuttamaan - loistava pyörä! Tilasin suosituksestasi pari vkoa sitten. Lapsi 2 v menee jo ihan hienosti ja "oikeaoppisesti", tosin mekin on pysytelty kotipihassa. Pyörästä on tullut hitti pihan lasten keskuudessa. :) Vihreä on myös livenä aikas magee.

  VastaaPoista
 2. Ainiin, ihana tuo teidän pyörä! Ajattelin vuoden päästä kotiuttaa tuollaisen. Sitäpaitsi Berliinissäkin kaikki menee noilla...

  VastaaPoista
 3. Joo, meilläkin on kyllä pihan lapset ihailleet paljon :)

  VastaaPoista
 4. No jos berliinissä niin sitten täälläkin ;)

  VastaaPoista
 5. Berliini, mikä ihana tekosyy! Äh nyt ei saa ajatella Berliiniä, kauhee matkakuume muuten taas...

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo viimeinen kuva, oih :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images