PARIS LONDON MYYRMAN

Kävin tänään Vantaalla tutustumassa paikallisoppaani kera lauantaiseen Myyrmannin Muotipäivien tapahtumapaikkaan. Meillähän on Hunajaista-...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2013-04-24 viikko17OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin tänään Vantaalla tutustumassa paikallisoppaani kera lauantaiseen Myyrmannin Muotipäivien tapahtumapaikkaan. Meillähän on Hunajaista-blogin Riikan kanssa kunnia rakentaa tapahtumaan "omat vaatehuoneet" Myyrmannin kauppakeskukseen ensi lauantaiksi, ne ovat esillä klo 11-16. Olen siis menossa loppuviikosta poimimaan sekä naisten että lasten vaatteita Myyrmannista ja aloitin vaatebongailun hieman etukäteen.


En ole käynyt Myyrmannissa kuin kahdesti, mutta jo nyt olen löytänyt muutamia suosikkipaikkoja kauppakeskuksen yhteydestä. Kahdesta Myyrmanni-kerrastani kummallakin olen käynyt syömässä lounaan ihan mahtavassa nepalilaisessa ravintolassa Tilichossa. Tänään maistoin myös ekan kerran Spice icen jäätelöä ja pyörremyrsky (vai onko se hurrikaani?) tuoreilla mansikoilla ja valkosuklaalla oli kyllä mahtavaa! Ruokien lisäksi kävimme tänään myös Myyrmannin pihalla olevassa Vantaan taidemuseossa katsomassa aina ilmaisen Drawing in the flesh-näyttelyn, missä oli muutama todella iso puuväriteos fanittamaltani Stiina Saaristolta.


Kaiken tämän lisäksi hoidin ostoskeskuksessa kampaajakäynnin, vaikkakaan en ole ihan vielä varma onko uusi etutukkani aivan liian lyhyt. Mutta ainakin on aito vantaa-tukka. ( hikipedian mukaan Vantaa voi olla myös adjektiivi, jolle ei löydy suoranaista vastinetta suomen kielestä. Käyttöesimerkkinä: "Hiihdettyäni 50 kilometriä akryylipipo päässä, mun tukka oli ihan vantaalla." Etarista näette kuvaa hieman myöhemmin.


Että semmosta Myyrmannia tänne, huomenna blogissa Nosh-kutsuja ja sitten taas varmaan Myyrmannia. Ensi viikolla hellittää tahti, mutta loppuviikko taitaa mennä näissä tunnelmissa.


Ps. Otsikko on ihan oikeasti Myyrmannin markkinointislogan. Ihan huippu :D

19 kommenttia

 1. Ei helvetti että sä näytät samalta kuin mä:)!
  Vantaa ja Myyrmanni, meikäläisen sielunmaisema teinivuosilta <3, pakko rakastaa. Ja toi myyntilause on kyllä huippu!

  VastaaPoista
 2. Mä arvasin sun otsikon jo ennen kun teit tän! Huikeeee! Perjantaina nähdään! :))

  VastaaPoista
 3. Mä rakastuin tohon veskaan <3 Aww!

  VastaaPoista
 4. mä taas ihastuin tohon takkiin! täydellinen!

  VastaaPoista
 5. Jos mä oisin sä, kyl mäkin oisin mun näkönen :D

  VastaaPoista
 6. Pakkohan tota on käyttää :D :D Näemme :)

  VastaaPoista
 7. Littlephanttia, liian kallis...kehu lisää ;)

  VastaaPoista
 8. Juu, Littlephanttia! Panttasin omaisuuteni ja ostin..

  VastaaPoista
 9. Ja se on H&M:n mama-mallistoa, ostettu kaverilta pitkästi raskausaikani jälkeen.

  VastaaPoista
 10. Mulla on ikävä Myyrmannia!! Mä en oo käyny Myyrmannissa yli viiteen vuoteen. Mä asuin aikaisemmin siinä nurkilla (yli 6 vuotta) ja olin Myyrmannissa jopa töissä (kakkosduuni), tuli vietettyä aika paljon aikaa kyseisessä paikassa, vieläkin muistan missä mikäkin liike silloin sijaitsi ja jopa muutaman myyjän kasvot :) Paljon on tosin varmaan paikka tuosta muuttunut, monta kertaa on tehny mieli lähteä käymään, mut on reilu tunnin ajomatka niin ei nyt ihan huvikseen viitsi lähteä ajelemaan.

  VastaaPoista
 11. Suositelen kokeilemaan kulmakonditori kahvilaa ens kerralla kun mannissa liikut sieltä saa ihanan isoja ja täytäviä salaateja tosin ne leivoksetkaan ei kyllä yhtään pahalta maistu vaan virvät kielen mennesään ;)

  VastaaPoista
 12. Tuu lauantaina käymään! Ois tosi kiva :) :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos tiedosta, oon huomenna taas siellä!

  VastaaPoista
 14. Voi kun mä menin jo suunnittelee mun dietin tankkauspäivän huomiselle ja se tarkottaa et istun himassa ja ahdan napani täyteet hiilareita :) En siis voi silloin lähteä mihinkään ku tarvii vaan syödä ja syödä, enkä voi siirtää tota tankkaustakaan kun on liikaa menoja ens viikolla.
  Ois kyl ollu kiva tulla käymään, mut tarvii oottaa seuraavaa mahdollisuutta :)

  VastaaPoista
 15. Ei ku siis lauantaina tankkaan. Perjantaina eli huomenna mul on puistotreffit kylän mammojen kanssa :)

  Sama pää keväät syksyt ja kotona 24/7, tajuu enää mistään mitään.

  VastaaPoista
 16. [...] olla perhosia vatsanpohjalla, lauantaina ollaan Elsan kanssa esittelemässä liikkeiden tarjontaa ja kevään trendejä Myyrmannin muotipäivillä. [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images