NOSH ORGANICS KOTIKUTSUT OSA 1

Viime sunnuntaina vietimme tosiaan läheisellä asukastuvalla Nosh Organicsin kotikutsuja. Paikalla oli sekä live- että nettikavereitani, muut...

Viime sunnuntaina vietimme tosiaan läheisellä asukastuvalla Nosh Organicsin kotikutsuja. Paikalla oli sekä live- että nettikavereitani, muutama entuudestaan tuntematon lukija, paljon lapsia sekä Noshin esittelijä Marika.


Jännitin kutsujani aika paljon, en oikein tiedä miksi. Tai no: uusia ihmisiä, kutsujen järjestämistä särkylääkepöhnässä, tarjoiluja ja mitä ikinä keksinkin. Osasyy oli tietenkin se, etten ollut koskaan käynyt lastenvaatekutsuilla eli en tiennyt millaiset on hyvät vaatekutsut. Nyt kun kutsut on ohi, huomasin jännittäneeni aika lailla turhaan sillä kaikki meni oikein mukavasti. Ohjelmassa oli herkuttelua ja vaate-esittely, vaatteisiin tutustumista ja hypistelyä sekä bonuksena pipopaja, missä kaikki halukkaat saivat kokeilla taitojaan saumurin ja Noshin lahjoittaman neuloksen kanssa. Sain myös hieman bloggaajabonusta eli oman korvauksen lisäksi sain arpoa toisen kotikutsu-korvauksen (20 eur) mukana olijoiden kesken.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nosh organics kotikutsut2 nosh organics kotikutsut3OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pictures45Kotikutsuilla on aina esittelyssä uusin mallisto, sama mikä löytyy myös Noshin sivuilta täältä. Esittelijämme Marika kertoi, että yleensä kutsuilla on vain muutama jolle merkki on entuudestaan tuttu. Mun kemuilla 12 äidistä vain yksi myönsi ettei Nosh ole niin tuttu, kerrankos näinkin päin. Ja oli oikeastaan hauskaa, että Marikan esittelystä tuli välillä enemmänkin keskustelu, esimerkiksi Lapsellista-blogin Anna kertoi esikoisensa käyttäneen yhtä Nosh-bodya ennätyksellisesti vuoden verran kun vaatteesta löytyi haaroista tuplanepit sekä  hihansuista kääntövarat. Marika kertoikin Noshin ottavan kunnia-asiana luomupuuvillavaatteiden eettisen tuottamisen lisäksi myös pitkän käyttöiän, näitä vaatteita ei tarvitse uusata jokaisen koon vaihtumisen myötä.


nosh organics kotikutsut5OLYMPUS DIGITAL CAMERA


nosh organics kotikutsut4


Ohjelmassa oli bonusnumerona tosiaan pipojen ompelua, mikä sai meikäläisen sydämen hakkaamaan aika lailla. On tosi hienoa keksiä luovaa tekemistä, mutta se toteutus...huoh. Onneksi mukana oli muutamakin pipomaisteri ja loppujen lopuksi sekin meni oikein mallikkaasti. Jos ei muuta, niin ompelutaitoiset saivat hienot pipot ja me vähemmän taitavat todella helpon ompeluohjeen pipoon. Pipopajan tuotoksia ainakin täällä ja täällä!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Onnellisten uusien pipon omistajien lisäksi paikalta lähti (korjatkaa jos olen väärässä) onnellisia äitejä. Todistettavasti ainakin yksi. Ja mäkin olin tyytyväinen kyllä, oli tosi kiva tehdä jotain erilaista sunnuntaina, isossa tilassa, kivojen ihmisten kanssa. Oli ihanaa että lapsilla oli kerrankin tilaa juosta ja mekastaa eikä ketään haitannut ja oli hienoa ylittää itsensä saumurin kanssa. Ja pakko myöntää, ettei ne Kottaraisen kanssa nautitut siivoussiideritkään pahoja olleet ilman takkia kevätillassa nautittuna.


Kuten tuossa otsikossa lukee osa 1, on näistä kemuista tulossa myös osa 2. Ajattelin nimittäin kirjoittaa erikseen postauksen kutsujen tarjottavista, sillä kerrankin osui määrä kohdilleen ja laadustakaan ei valitettu. Mutta siitä joskus tulevaisuudessa. Samoin siitä, mitä sieltä Nosh-tilauksesta sitten tuleekaan :)


esittelijäkuvat: Aino Nieminen, kuvat 4, 5, 8, 10 Lähiömutsi. Muut omia.

5 kommenttia

 1. Minäkään en ole koskaan ollut vaatekutsuilla. Tosi hauskalta kuulosti toi ompelupaja! Ja jään vesi kielellä odottamaan tarjoilupostausta, vapuksi olisi kiva keksiä jotain uutta.

  VastaaPoista
 2. Vapuksi suosittelen sitä mun perunasalaattia kapriksilla ja fetalla :) Ja nakkia! EN oo varma ehdinkö postaamaan ennen vappua tarjoiluja, mutta kuvissakin näkyvä Bionade on ainakin hyvä vappujuoma: ei liian makea, pienikuplainen ja ei-alkoholillinen sellainen. Ja se siivoussiideri ;)

  Tollanen ompelujuttu on kyllä kiva, vaatii toki ison tilan mut onneksi meillä oli oikein ompeluhuone!

  VastaaPoista
 3. No niin, tuolla pipo-ohjeessahan on näytetty se muotolaskoksen ompelukin, mikä multa surahti vähän sinnepäin - joten seuraavalla kerralla sitten. Mutta lapsi on koko viikon kulkenut pipossaan, eli hyvä tuli. :) Kiitos vielä kutsusta!

  VastaaPoista
 4. [...] no nyt on Elsan tontilla nättejä kuvia aiheesta, näkyy myös mun syvästi keskittynyt ilmeeni saumurointia ihemetellessäni. Ja pipoonkin löytyy [...]

  VastaaPoista
 5. Hei milloin tulee Nosh osa kaksi? ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images