JALASSA TÄNÄÄN

Kirjoittelinkin muutama postaus sitten kevätkenkäkaipuustani ja kuinka tämä kevät menee korkkareiden sijaan lenkkareissa. Monia kiinnosti mi...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoittelinkin muutama postaus sitten kevätkenkäkaipuustani ja kuinka tämä kevät menee korkkareiden sijaan lenkkareissa. Monia kiinnosti millaiset lenkkarit tällainen nostalgiaan taipuvainen oikein hankki, kun vihjasin ettei shokkivärit ole omaan tyyliini kovinkaan sopivat.


No klassikkotossut tietenkin New Balancelta! Tilasin kengät netin kautta ja koon valitsemisessa helpottaa huomattavasti, jos mittaa jalkansa ihan paperille piirtäen. Sitten vain vertaamaan sitä kengän cm-kokoon, mihin yleensä on sisällytetty astumavara. Eli siis 25.5cm pitkä jalkaterä ainakin mulla menee yleensä sen koon kenkään muitta mutkitta. Hyvä kikka, sillä nykyäänhän kengänkoot ovat lähinnä humoristisia arvioita. Ja ennenkin New Balancen lenkkareita ostaneena tiesin ettei tällä merkillä koot ole ihan sitä, mihin on tottunut. Mittaamalla sai sopivat :)


Sukat ovat muuten HappySocksin, millä on hyvänlaatuisia ja hyväntuulisia sukkia koko perheelle. Käytämme merkkiä aika paljon, kun se pitää muotonsa eikä purista varresta. Suositteluni! (mun sukka on  tämä malli jos haluaa olla samis)


No mitä sanoo raati lenkkareista (ylipäätään, ei vain näistä mun), ihanat vai ihan hirveet?

5 kommenttia

 1. No noi sun on kivat, mutta itte en ole vielä osannut muuten käyttää kuin juoksulenkeillä. Lapsuudesta varmaan traumoja kun silloin tuntui että liikuttiin lenkkereissa tai toppakengissä koko vuosi ;)
  Itse olen katellut jotain tennareita tähän kevääseen, mutta sellaisia tukevampi (jotka alkavat kieltämättä muistuttamaan lenkkereita ;)
  Mut kiva että on kevät ja pärjää jo hiukan vähemmällä vaatteella ja kevyemmillä kengillä :)

  VastaaPoista
 2. Ääh, osta vaan suoraa hyvännäköset lenkkarit. Ens kesänä ne on kaikilla ja sit sun pitää ostaa uudet (pysyäksesi muodin aallonharjalla, mikä tietenkin on elämäsi tarkoitus ;))!! Korotettu pohja, noissa mun tosin aika pieni korotus, laittaa heti jalan parempaan asentoon akilesjänteen kannalta!

  VastaaPoista
 3. Tottakai elämän tarkoitus on pysyä muodin aallonharjalla ;) juuri tänä(kin) aamuna siltä tuntui kun kiireessä päiväkodin kautta töihin kirmasi. Ehkä noi lenkkarit tosiaan sopisi tähän rivakkaan elämän tyyliin :) Tarvii oikeesti harkita ja viikonloppuna jotkut kengät jostain nettikaupasta tilata! Niin lapselle kanssa jotkut kengät olisi varmaan syytä myös tilata ettei se joudu kärsimään toppakenkä traumoista....

  VastaaPoista
 4. Aallonharjalle tarralenkkarit jalassa vasta sitten kun osaa nauhat sitoa nätisti rusetille! Muistatteko kun lapsena tarralenkkareiden tarrat liimattiin ristiin, eikä niin niin ku ne oikeesti ois kuulunut laittaa?

  Itsellä lenkkarit vaan juostessa. Ja mulla on sellainen hankala kavio, etten kuuna päivänä uskaltaisi netistä kenkiä tilata. Osumat kun on kenkäkaupassakin 1/100 niin ois aika iloista palautella, vaiks ois millaiset palautusoikeudet. Vilkuilin kuitenkin sivustoa, ja ihan tuli ähky runsauden pulasta. Mulle valikoimaa ois niin liikaa, etten osaisi edes päättää mitkä haluisin. Ehkä elin edellisessä elämässä DDR.ssä, jossa vaihtoehdot oli ota nämä tai ei ole muutakaan.

  VastaaPoista
 5. Mullakin on sen verran "vaikeat jalat" et joudun ostamaa sovittamalla, enkä jaksa tilata sovittaakseni ja sitten palauttaakseni, joten kenkäkauppaan vaan :) mutta jotkut kivat lenkkarit aion hankkia. Lenkkikengät mulla on, mut sellaiset city-käyttöön soveltuvat puuttuvat :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images