52 KUVAA: 14/52

  Tällä viikolla tuntuu kevät viimein, pienin askelin, saavuttaneen Helsingin. Pihan jäät ovat sen verran sulaneet, että haimme tänään naap...

pyöräily 027 pyöräily 042

 

Tällä viikolla tuntuu kevät viimein, pienin askelin, saavuttaneen Helsingin. Pihan jäät ovat sen verran sulaneet, että haimme tänään naapurin tytön äiteineen pihalle potkupyöräilemään. Ihanaa töpöttelyä kummallakin, poika töps töps pyörällä ja minä töps töps ai v**tu takana jalkani kanssa :D


Viikon tunnuslause taitaa mulla tällä viikolla olla "tukka pystyssä katuja astelen", mutta tähän on tulossa muutos. Mut valittiin kauppakeskus Myyrmannin muotipäiville ns. vaatekaappibloggaajaksi, eli pääsen myöhemmin tässä kuussa rakentamaan omatyylisen vaatekaapin mulle ja pojalle Myyrmanniin! Aikamoista! Kävin eilen tutustumassa Myyrmanniin ja odotan täpinöissäni, että pääsen kiertämään kaikki kaupat läpi ja rakentelemaan tyyliuniversumiani ;) Tämän kevään koitoksien jälkeen tuntuu tosi piristävälle sukeltaa kauneuden ja tyylin maailmaan yhdeksi viikonlopuksi. Tästä lisää myöhemmin! (ja kauhistuneille terkkuja, että kyllä, diiliin kuuluu meikkaus ja toivottavasti myös hiukset. En ajatellut lähteä lähiölookissani Myyrmanniin, hah)


Ja muistattehan, että lupasin vielä toisenkin vaatearvonnan tälle viikolle :) Alkuviikkoiseen Villervalla jumppis-arvontaan on osallistunut nyt reippaasti päälle 600 osallistujaa, mikä kyllä vihjaa, että kyllä te arvonnoista tykkäätte. Hienoa, palataan siis tähän aiheeseen myöhemmin.


Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua teille!

16 kommenttia

 1. Hei jos retrohenkinen ja värikäs yleissäilytyspurnukka nappaisi
  niin mun Kulinara-arvonnassa on hyvät tsäänssit voittaa,
  kun siellä kymmenesosa tuosta Villervallan arvonnastasi
  eli about 60 osallistujaa olisi jymypotti. :D

  Karkki
  (http://www.lily.fi/juttu/kulinara-arvonta)

  VastaaPoista
 2. Kiitti linkistä! mä en oo käyny sunkaan blogissa pariin viikkoon, kun oon ollut aika väsynyt ja toisaalta päivät on ollut täynnä omia juttuja. menenkin heti!

  VastaaPoista
 3. Onko potkupyörä ollut teillä jo hyvä juttu? Mietin, hankkisiko sellaisen tulevaksi kesäksi. Tyttö täyttää syyskuussa 2v. Mietin, että riittäisikö taidot ja kiinnostus jo. Ja saako satulan tarpeeksi matalalle.

  VastaaPoista
 4. Nyt pistit pahan, mä kokosin ton tänään :D Mutta kesäkuussa 2 täyttävä kyllä sillä töpötteli oikein hyvin. Mutta se toki riippuu paljon lapsen koosta sekä fysiikasta, mun skidi on todella fyysisesti kehittynyt seikkailijaluonne ja pyörä oli hälle ihan sopiva. Joten miksei kesällä menisi syyskuussakin 2v täyttävälle. Ainakun tuo alin asento on just hyvän korkunen meille, laps käyttää 92/92 vaatetta, pituudesta ei hajuakaan.

  Potkupyörä on kuitenkin monen kesän juttu, joten miksei sitä voisi hankkia aikaisemmin ja jos ei aja nyt kesällä, syksyllä viimestään ja onhan ensi kesäkin! Tykkään tuptup-pyörässä siitä, ettei ohjaustankoa voi kääntää kun n. 45 astetta suuntaansa, se ei siis lipeä kädestä poikkipäin esteeksi (jos ymmärrät mitä ajan takaa, en tiedä ymmärtäisinkö itse)

  VastaaPoista
 5. Hei munkin pitää kysyä, että onko kuvassa näkyvä potkupyörä hyvä? Jos kyllä, niin voisitko vinkata mistä tuollaisen saa. Kiitos! Mä oon etsinyt meidän 2-vuotiaalle potkupyörää. Mistään ei vaan löydy tarpeeksi pientä..

  VastaaPoista
 6. Meillä Tuptup odottaa Hakaniemen postissa hakijaa. Pitää varmaan pistää kasaan pikana että likka pääsee sutimaan. :) Toivottavasti ei peukku jää keskelle kättä ton kanssa säätäessä.
  En jaksanut puhelimen kanssa säätää kommenttia lenkkaripostaukseen, mutta siis hienot on! Mulla on edellisvuonna ostetut Columbian lenkkarit footbalanceilla. Ei ne ihan näteimmät mahdolliset lenkkarit ole, mutta ajaa asiansa erinomaisesti.

  VastaaPoista
 7. Sä kasaat ton 5 minuutissa :) Ja parasta on se, et se tulee paketissa missä on kantokahva. hain siis omanikin postista tänään :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä sun poika on ihana! Ja säkin oot :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos <3 Poika onkin (lähes) aina ihana, mulla hieman vielä harjoiteltavaa ;)

  VastaaPoista
 10. Hei meinasin pyytää lisätietoja tuosta pyörästä, mutta niitähän on jo onneksi tullutkin. Meillä kesällä poika täyttää 2-v ja luulen että tämä hankinta saattaa olla meilläkin edessä. Nyt pohdin että tilaanko juuri tämän Tup Tupin vai suunnataanko liikkeisiin.... kenkiäkin pitäisi joko mennä katsomaan tai sitten tilata. Laiskoittaisi, mutta katsotaan innostuuko sitä ihan kaupoille tuon hiukan haastavan ostoskaverin kera.

  VastaaPoista
 11. Mä voin tehdä täsmäpostauksen ensi viikoksi. Mutta tuptup on kyllä hyvälaatuinen, esim meidän portaalin Essillä (peace love and poopdiapers) on sellainen ja sanoi et on hyvä. Tuptup on puolalainen ja se on myös edullinen verrattuna moniin vastaaviin puupyöriin :)

  Asuiksä Hkissa? Voi meille tulla testaamaankin. Täällä on maailmankaikkeuden kauhein siivo, mutta sen varmasti ymmärtää tässä tilanteessa. Mut siis teretulemast!

  VastaaPoista
 12. Ei myö asutaan Lahdessa, joten vähän liian pitkä matka, mutta kiitos tarjouksesta. Eilen kyllä sinne huristeltiin kun viimeisellä lentoreissulla hajosi rattaat ja lähin korjauspaikka on sitten lauttasaaressa :( Mutta laita toki tarkempaa postausta kovasti kiinnostaa kuten varmaan muitakin.

  VastaaPoista
 13. Kiitos pikaisesta vastauksesta! Tuo vaikuttaa just oikealta koolta, eikun tilaukseen. Asutaan melkoisen mäen päällä, joten nähtäväksi jää miten saan potkupyöräilevät lapset kiinni...

  VastaaPoista
 14. :) kypärä päähän sitten! Kannattaa tilata heti, nehän on nyt ajankohtaisia eikä tollaisessa pikkukaupassa ole kovin suurta varastoa. Toki niitä tilataan varmasti tarpeen mukaan lisää, mut meille tuli PÄIVÄSSÄ :)

  VastaaPoista
 15. Tadaa, tilattu! Vielä oli kaikkia jäljellä. Päätin ottaa sen vihreän, lapsilta ei edes kysytty väriä. :) Iso kiitos vinkistä vielä kerran! Meidän pihassa on öbaut 20 potkupyöräikäistä, joten luulenpa, että Tup tupeista tuleepi hitti tällä pihalla.

  VastaaPoista
 16. [...] myös, että meikki ja vaatteet tekevät ihmeitä. Kun vertaa tuollaisen perus lähiöpäivän kuvaa vaikka tähän äitienpäiväkuvaan, miettii miksi joka päivä ei voisi olla äitienpäivä! [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images