VÄRIKÄS TUKHOLMA

Pikapostauksena ajattelin laittaa viime viikkoisen Tukholmavisiitin kaupunkikuvat värikkäänä kuvakollaasina teillekin esille! Hengailimme Mi...

Pikapostauksena ajattelin laittaa viime viikkoisen Tukholmavisiitin kaupunkikuvat värikkäänä kuvakollaasina teillekin esille! Hengailimme Mintun ja poikiemme kanssa ihan vain keskustassa, täydensimme sälävarastoja Lagerhausissa ja itse hankin lapselle Åhlensilta tykkäämiämme Peppi-sukkia sekä tuon ihanan ruotsalaisneuleen. Nyt ei ollut kulttuurikohteiden vuoro, vaikka piipahdimme kyllä pikaisesti Kulturhusetissa. Mukava reissu kaikkinensa, kyllä keväinen Tukholma on ihana paikka!


2013-03-27 tukholmakevät1

Jonkun verran olen saanut ihmetteleviä viestejä blogin nykyisistä asetuksista, missä sivulla on vain yksi postaus/sivu. Tämä ei ole jäämässä pitkäksi aikaa, vaan liittyy Bella-blogien teknisiin muokkauksiin. Viimeistään ensi viikon alussa sivujen pitäisi toimia taas normaalisti, joten malttia teille (muakin se klikkailu hieman risoo...) ja mennään tällä pieni hetki!


Nyt nukkumaan. Huomenna on jännä päivä, paljon tekemistä ja uusia ihmisiä :) Hyvää yötä!

15 kommenttia

 1. Hei kiva kuulla että nuo postaukset näkyvät taas pian useampi peräkkäin!

  Tukholmakuume senkun kasvaa sinun ja Mintun kuvia katsellessa! Mehän ollaan ahkeria risteilijöitä. Mies tykkää, kun saa syödä eikä ole vaikea lähteä. Ollaan koluttu Tukholmassa jos joitain taidenäyttelyitä ja nähtävyyksiä.

  Uusin kokeilujuttu ovat olleet isompien hyttiluokkien hytit. Varsinkin vauvan kanssa reissaaville suosittelen kympillä! Oli kivaa kun saattoi huonomman hetken sattuessa vetäytyä touhuamaan enemmän hotellihuonetta kuin vaatekomeroa muistuttavaan hyttiin. :>

  (http://www.lily.fi/juttu/mitas-tukholmassa)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli toissa kerralla iso hytti, nyt matkattiin kahestaan hytissä lapsen kanssa milloin se koko olikin sopiva. Promenadekansi on mahtijuttu hytissä, lapsi voi vilkuilla menoa!

  Ja joo, ei tää kiva asetus nyt ole, mutta menee ohitse. Portaalin omia asetuksia, joille en voi mitään, mutta odotetaan alkuviikkoon :)

  VastaaPoista
 3. Miten lapsen nukkuminen onnistui laivalla? Me ollaan harkittu tukholman-risteilya, mutta minua arvelluttaa nukkumisen järjestyminen.

  VastaaPoista
 4. Oi,
  Mä kaipaan niin Lagerhausia! Varsinkin kun ollaan muutettu ja sisustukseen tarttis yhtä sun toista lisättävää.. Kunhan maha-asukki ulkoistuu niin pakko päästä!

  VastaaPoista
 5. Hyvin meni! Tyyppi oli niin läkähtynyt, et kuukahti sänkyynsä vaikka mä luin vieressä valot päällä! Ja nukkui aina kunnes herätin :)

  VastaaPoista
 6. Joo, vauva kantoliinaan ja Tukholmaan :)

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi, kyllä nää kuvat mukavasti herättelee matkakuumetta! :)

  VastaaPoista
 8. mulle alkaa hetkeksi riittämään kun oon 3.5kk sisällä ollut kaksi kertaa tukholmassa, kerran pietarissa ja kerran teneriffalla. jos nyt hetken pysyis ihan vaan kotona :)

  VastaaPoista
 9. Me ollaan lähdössä Siljalla kahden lapsen kanssa Tukholmaan toukokuussa. Pohdimme, mikä on paras vaihtoehto liikkua satamasta keskustaan rattaiden kanssa. Millä kulkupeleillä te olette liikkuneet?

  VastaaPoista
 10. Menkää Siljan terminaalista sillan kautta pihalle, n. 400m päässä on metroasema. Metroaseman edessä on kioski, mistä saa edullisemmin metrolippuja, 1 matka vaatii 2 lippua, eli kaksi aikuista + vaunut 4 lippua. Sillä pääsee esim ahlensille suoraan :)

  VastaaPoista
 11. Suuret kiitokset neuvoista! Eiköhän me keskustaan osauduta. :)

  VastaaPoista
 12. Heippa! Mistä tuollaisia housuja/legginsejä saa kuin tuossa toisen rivin vaunukuvassa? Tosi kivan näköset!

  Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 13. Ai noi Mintun mustat legginssit? Uskoisin että ihan mistä vain ketjuvaatekaupasta saa mustia legginssejä!

  VastaaPoista
 14. Hei risteilyasiantuntija! ;) Onko Siljalla mahdollista laittaa vaunuja risteilyn ajaksi jonnekin muualle kuin hyttiin?

  VastaaPoista
 15. :D Ei hajuakaan, meikä aina kasaa ne hyttiin vaan. Soita siljalle ja kysy? Ja hei, SIlja ainakin vuokraa panttimaksua vastaan matkiksia, jotka voi ottaa maihin. Eli periaatteessa et tarvi rattaita jos saat lapsen vaikka kantorepussa paattiin saakka! Sen pantin saa mielestäni sit takaisin kun palauttaa rattaat.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images