ARVAA KOLME KIVAA

Kävin viime viikolla pikaisen reissun Vantaalla 27.4. järjestettäviin Myyrmannin muotipäiviin liittyen. Missiona oli etsiä kolme minun tyyli...

Kävin viime viikolla pikaisen reissun Vantaalla 27.4. järjestettäviin Myyrmannin muotipäiviin liittyen. Missiona oli etsiä kolme minun tyylisilmää miellyttävää juttua hauskaan facebook-sovellukseen, missä tarkoituksena on arvata mitä minä valitsin Myyrmannin valikoimista. Ja nyt kilpailusovellus löytyykin jo Myyrmannin facebook-sivulta!


Kannattaa käydä arvaamassa sekä mun että naapuritontin Riikan lempparijuttuja, sillä ne myös arvotaan osallistujien kesken! Palautteen perusteella omat suosikkini on aika helppo arvata, mutta olisi kiva tietää moniko teillä meni oikein. Kirjoittakaahan siis kommenttiboksiin oma tuloksenne jos suinkin jaksatte :)


myyrmanni peli


Ps. Mua hieman ujostutti tuo Myyrmannin jengin kuvaus "tyylikäs ja urbaani citymutsi". Ystäväni kuitenkin muistutti, että kirjoitin taannoin deitti-ilmoitukseen olevani lihava itä-helsinkiläinen yksinhuoltajaäiti ja ettei se ollut ihan paras kuvaus myöskään :D Ehkä mun kannattaisi ulkoistaa deitti-ilmoituksetkin Myyrmannille...

17 kommenttia

 1. 3/3. Hämmennän itseäni.

  Tuliko muuten deittivastauksia? :D

  VastaaPoista
 2. Hitsiläinen, 2/3 meni oikein kun en tarkkaan nähnyt, mitä siinä kosmetiikkapullossa oli. Muuten olisi ollut 3/3 ;)

  VastaaPoista
 3. :D

  olisitpa nähnyt millaisen deitti ilmoituksen minä kirjoitin puoli v-tutuksissani ja puoli zoukilla, pari vuotta sitten. tyyli oli about tuo sinun ilmosi tyyli.. yksi vastaus tuli :D ja se kuorsaa nyt tuolla makkarissa... ja yhteinen kohta kaksi viikkoa vanha tyttö, tuhisee tuossa puolenmetrin päässä vaunuissa ;)

  VastaaPoista
 4. Oho, ei menny kun yks oikein. :D

  VastaaPoista
 5. 3/3, mun mielestä tää oli liian helppo, ne muut vaihtoehdot nyt ei vaan oikein sopineet :)

  VastaaPoista
 6. Mä osallistuin ja arvasin tietty ne kaikki kolme oikein. :)

  VastaaPoista
 7. oijoi, menikö se ainoa huumorintajuinen mies jo sulle ;)

  VastaaPoista
 8. En ymmärrä mikä meni vikaan?! Maailmassa on niin kovat arvot nykyään...

  VastaaPoista
 9. 3/3,oli aika helppo vaikka blogiasi lukenut vasta niin vähän aikaa. :)
  TanjaP

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images