ALLE KYMPIN PIRISTYS

Tuli Taikinanaaman postauksesta mieleen, että kun keväinen "mun on pakko saada" tauti tarttuu, bugaboo-vaunujen uusien kuomujen si...

envirosax

Tuli Taikinanaaman postauksesta mieleen, että kun keväinen "mun on pakko saada" tauti tarttuu, bugaboo-vaunujen uusien kuomujen sijaan edullisempi tapa piristää itseään on hankkia 8.90 eur maksava Envirosaxin kassin. Kassi on ylikätevä, pitää vettä, menee pieneen tilaan rullalle ja sen saa helposti solmittua vaikka vaunun aisaan, jos on sattunut ostamaan Lagerhausin tyhjäksi esmes.


Kuoseja on vaikka muille jakaa ja lisää tilataan kunhan entiset on myyty loppuun, sanoi Anni, joka näitä myy kaupassaan. Ostakaa siis kassi, että saadaan uusia malleja Suomeen! Tahdon ainakin olioperhekassin mahdollisimman pian.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mintun ja mun kassit (kuvassa) saatu Annilta.

22 kommenttia

 1. oi ihana tuo olioperhe kassi :D mäkin haluun sellasen :)

  VastaaPoista
 2. Mun täytyy ampua alas teidän haaveet noista olioperheistä, koska muistaakseni olen niitä(kin) ennen kysynyt ja niillä oli joku "Yksinoikeus jenkeissä"-tyyppinen juttu... Eli ihan kaikki noista envirosaxien sivuilla olevista kuoseista ei ole mahdollista edes saada koko Eurooppaan...

  VastaaPoista
 3. Tehty kuten käsketty. Yksi karuselli-kuosinen kassi tulossa mun suuntaan siis. Jospa tulisi sitten uutuuksia tilalle.

  En ollutkaan tajunnut kuinka halpoja nuo kassit ovat ja että ovat vielä vedenpitäviäkin. Kiitos kovasti vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Entä sellainen kissakassi, missä oli pallokuosia taustalla? Saisko semmosta?

  VastaaPoista
 5. Joo, noi on todella edullisia ja oikeita tilaihmeitä. Noissa kantaa kevyesti 10 litraa maitoa kotiin kassin kestäessä ja sinne tilaa vielä jäädessä. Se karusellimalli on lastenkassi, mut sekin on tosi iso. Mulla on toi rakettikassi itsellä lastenmallissa ja en edes tajunnut ekaan puoleen vuoteen sen olevan lasten koko :)

  VastaaPoista
 6. Mulle kans! Pakko saada! :D

  VastaaPoista
 7. Oi kiitos kiitos, ihanasta vinkistä! Mulla on aina kassi roikkumassa vaunuissa, kun noissa Baby Joggerin vaunuissa on surkee tavaratila ja kankaiset niiin paskaantuu nopeasti:/ huippu ihanat, lähtee heti parit kassit tilaukseen!

  VastaaPoista
 8. Ai tällaisiakin on olemassa. Itse olin ajatellut ostaa Baggun tai parikin. Treenikassin, kauppakassin, vaippakassin...ainakin.

  VastaaPoista
 9. Hei hienoa, nää on kyllä superkätsyjä ja hintansa arvoisia vähintään!

  VastaaPoista
 10. Baggut on so last season, nää on edullisempia ja hauskemmat kuosit! En oo kyllä koskaan ees ehkä nähnyt baggua, mut just yks mun lukija haki meiltä kumppareita ja hälläkin oli Envirosax vaunuissa kii. Eli nää on toudella hot mammapiireissä ;) :D

  VastaaPoista
 11. MÄ HALUAN TON SAMAN KUN SULLA! TOI KÄVIS IHANASTI MUN VAUNUIHIN JA LAIHAAN SYNNYTYKSENJÄLKEISEEN VARTALOONI!

  VastaaPoista
 12. + julkkikset on ihan himona näihin, mikä on tietty aina plussaa :D

  VastaaPoista
 13. NO TILAA SE NYT!!! kuten sanottu, saat 20 kassia bugiksien kankaiden hinnalla ja jää rahaa suklaapilveenki!

  VastaaPoista
 14. apua painoin tota linkkiä ja siellähän oli paljon muitakin ihania! Mä haluan ton sun ja sit sen New York-kassin! tai sen pyöräkassin! Miten mä nyt osaan päättää?!?

  Ja hei ps. ei noi kyllä niitä bugaboo-kankaita korvaa.

  VastaaPoista
 15. heh, niin vähän arvelinkin. Joo siellä on paljon erilaisia, mulla on 4 kassia...ja kaikki on kovassa käytössä, raketti, siksak, ja kaksi tollasta etnistä, vihree ja toi sininen :)

  VastaaPoista
 16. Niin ihanan näkösiä, voi että:D! Ja hienoon saumaan näköjään tilasin, kun ne kaks mitkä ostoskoriin klikkasin onkin jo loppu;D

  VastaaPoista
 17. Joo, tää postaus vissiin auttoi niiden myynnissä :) Toivottavasti kohta saadaan siis uusiakin malleja! Mitkä tilasit?

  VastaaPoista
 18. Todellakin voin suositella noita kasseja, sellainen on kulkenut mukana jo 2.5 vuotta. En tajunnutkaan että ne on alkanu olla noin suosittuja! Hyvä juttu.

  VastaaPoista
 19. No varmasti autto!! Vaikka mä oon ostanu Stonzit tuolta ja muutenki selaillu niitä citysaappaita niin nuo kassit on jäänyt ihan huomaamatta.
  Tilasin tuon vihreän robotin (ihastelin sitä Mintun blogissa, mutten silloin ajatellut kassia sen enempää; tarviin tälläisen kohdebloggauksen ennen kuin pakko saada- oireet iskee;DD) ja Babushkan:) Jos nuo kassit ovat hyviä mun käytössä niin musta tulee varmasti riippuvainen:D joten tosi kiva jos uusia kuosejakin tulee. Oli kyllä tosi ajankohtainen mulle, kun vanhat kassit on pinttyneen likaisa, kun aina vaunuissa roikkuu juuri sen lisätilan takia..

  VastaaPoista
 20. Ja nää ei mene likaseksi oikeestaan millään ja väritkin pysyy :) Tuut tykkäämään!

  VastaaPoista
 21. No ei kai ne mitenkään supersuosittuja vielä edes ole, siksi kirjoitin kun munkin mielestä sietäisi kuulua joka äidin varusteisiin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images