FATBOY POIKINEEN

sponsoroitu Sain hetki sitten kutsun erääseen pr-toimistoon tutustumaan Fatboyn uusiin tuuliin. Siis Fatboyn - tämän hetkisen haaveideni num...

sponsoroitu


Sain hetki sitten kutsun erääseen pr-toimistoon tutustumaan Fatboyn uusiin tuuliin. Siis Fatboyn - tämän hetkisen haaveideni numero ykkösen - ja maanantaina sitten yhdistin muutamat tapaamiset ja kipaisin paikan päällä. En edes ymmärrä mistä tämä yhtäkkinen säkkituolin kaipuuni oikein juontaa juurensa, ellei tätä jalassa edelleen olevaa hermopinnettä lasketa. Tuntuu vain siltä, että kotoa pitäisi poistaa kaikki turhat pönäkät asiat kuten sohva (Ikea klippan - hae pois!) ja siirtyä lattiatasolle. Tästähän on ollut puhetta aiemminkin. Ja viittä vaille se onkin, ettenkö jo nyt kirjoittelisi tätä juttua omasta säkkituolista, sillä Stokkan hulluilla päivillä haave nro 1, Fatboy buggle-up olisi ollut ihan hervottomassa alessa. Vaan ei ollut punaista ja mä tahdon punaisen!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAYläkuvista löytyy ensin Fatboy junior, lapsille suunnattu pienempi säkkituoli. Fatboy original päällään Fatboy Jacket on saanut viereensä Baboesjkan, kolmen tyynyn rahin, missä tyynyt on irrotettavissa. Alimmassa kuvassa miniatyyriversioita Fatboyn muista raheista sekä Headdemock-riipputuolista. Kaikki yllämainitut linkit menee Vepsäläisen sivuille, sillä nopealla tutkimisella heillä taitaa olla laajin valikoima Suomessa.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASitten sen ensimmäisen fatboy-villityksen n. 15 vuotta sitten on merkki laajentunut kovasti. Silloinhan oli vain tuota vedenkestävää kangasta käytössä. Nyt tosiaan löytyy myös päällisiä, joiden tämän hetkinen värivalikoima on kuvattu ylhäällä henkareilla. Sen lisäksi löytyy myös metahlowski-metallinhohtovärejä, joten aika moneen makuun tuolin saisi mallattua. Merkillähän on myös vaikka mitä muuta tavaraa, mutta ei laajenneta aihetta ihan liiaksi. Yhden asian ajattelin vielä kuitenkin esitellä, vaikka sitä ei pr-toimistolla näkynytkään. Bongasin tämän ensimmäistä kertaa Family living-lehdestä ja se on tosi hauska! Saanko esitellä, Fatboy CO9 :D


co9-7


Kuten postauksen alkuun laitoin, tämä postaus on sponsoroitu. Pääsen nimittäin tekemään Fatboyn kanssa pienimuotoista yhteistyötä tulevaisuudessa, kun nyt löysimme toisemme. Fatboysta kuullaan siis jatkossakin blogissani, seuraavaksi ajattelin ennen kesää kerätä teille kuvia kivoista sisustuksista missä nuo mainiot säkkituolit ovat osana ja toivotaan, että vuoden edetessä saataisiin joku arvontakin aikaiseksi. Palataan siis taas jossain vaiheessa asiaan!


Ps. Hankkiko joku lukijoista hullareilta sen Buggle-up:n? Onko ihana? Mua edelleen harmittaa, että värejä oli vain 5, mistä omaa suosikkia ei löytynyt.

16 kommenttia

 1. Tuollaisen kun saisi, vaan lotossa ei vielä sitä jättipottia ole tullut. Mulla tosin pyörii nurkissa pari lasten säkkituolia ja niistä ois tarkoitus tehdä yksi isompi, odottelee sitä inspiraatiota :) En tiedä mistä tuo säkkituoli innostus oikein johtuu, oisko sitten niin että nyt lapsen myötä on tullut jotenkin asetuttua kotinakin sinne lattiatasolle ja oishan se tietty kiva jos siellä ois sit pyllyn alla muutakin kuin matto tai laminaatti. Ja meillä poika kyl tykkää omassa huoneessaan tosi paljon istuskella säkkituolissaan ja ojennella äidille kirjoja luettavaksi :)

  VastaaPoista
 2. kääk, mistä toi ihana punainen käsilaukku ekassa kuvassa on?!

  VastaaPoista
 3. se on taatusti tää lattialla olon lisääntyminen osasyy. ja sit ylipäätään et on kotona paljon ja tarvii lepoa enemmän kuin ennen? Buggle up oli stokkalla 259 hullareilla, se ois ollu aika edukas kyllä.

  VastaaPoista
 4. uskoisin sen olevan tosca blu-merkkinen mut otanpa selvää :) Ihana se tottavie onkin!

  VastaaPoista
 5. Helpoin tapa on laittaa vanhaa tavaraa huutikseen viikon huutoajalla ja sitten hankkia uus laukku. Tein nimittäin niin pari viikkoa sitten ja just hain postista uuden laukkuni <3 kierrättämällä saa helposti tarvittavat rahat!

  VastaaPoista
 6. Me tilattiin se buggle-up (harmaa) mutta ei ole vielä saapunut. Tulis nyt pian jo! 7 vrk ois toimitus.

  VastaaPoista
 7. Hullareilta tilattiin ja toimitusajaksi lupailtiin 6-8 vkoa (!). Jospa se juhannukseksi ehtisi terassille asti...

  VastaaPoista
 8. apua, onko niissä noin pitkä toimitusaika?! Ja Norsis, katoikko varmasti ettei sullaki ollu n. 7 VIIKKOA?!

  VastaaPoista
 9. Meillä on original Fatboy ja ihana siinä on loikoilla. Tollanen harmaa kangaspäällinen ois siihen ihana ja sopis paremmin sistukseen. Pihalla meillä on Fatboyn riippukeinu viime vuotisilta Hullareilta ja se on aivan HUIPPU!

  VastaaPoista
 10. Noi kangaspääliset tekisi fatboysta kyllä paljon mukavamman tuntoisen, mutta en nyt kuvittelisi meille sellaista. Toi normikangas on pyyhittävissä helposti, mikä on meidän kaaoksessa toimivin varmasti.

  Siihen riippumattoon vissiin sopii useampikin tyyppi, harmi kun meillä ei oo omaa pihaa sille :(

  VastaaPoista
 11. 7 vrk oli, itse asiassa nyt kun tarkistin niin 7 ARKIpäivää joten vähän pidempi ku 7 vrk mut ei sentään 7 viikkoa onneksi.

  VastaaPoista
 12. huh, aattelin et tuut ihan hulluksi jos ootki kattonu väärin :D

  VastaaPoista
 13. Kieltämättä vähän kyllä kylmäsi käydä tarkistamassa että olinko lukenut väärin mutta onneksi en! Tsiisus!

  VastaaPoista
 14. Mulla on periaate, etten hanki selkeitä kopioita varsinkaan jos originaalin suunnittelija on suomalainen. Noi hotkissit ja muut on niin suoria kopioita, että haluan pysyä alkuperäisessä kun hankinnan aika koittaa. Ja onneksi fatboyta on punaisena, vain stokkalla ei ollut hullareilla :)

  VastaaPoista
 15. Voi mullekin on iskenyt säkkituolikuume! Mutta kamala pettymys oli kun luin läpi Fatboyn tuoteselostetta: se helpostipyyhittävä pinta saadaan aikaiseksi pvc:llä ja sehän on lähes takuuvarmaa ftalaattikamaa :( Ei tule siis meille, lastenhuoneeseen varsinkaan tuo säkki.

  VastaaPoista
 16. Mutta sen voi tosiaan suojata tuollaisella kangasjacketilla, joita myydään sisällön kanssa samalla, tulee edukkaammaksi. Mun on vähän turha miettiä kemikaaliasioita sisustusmateriaaleissa, kun kämpässämme on muovimatot. Yritän kompensoida kemikaalikuormaa puhtaalla ruualla, kosmetiikalla ja ruokailuastioilla, sellasilla jutuilla jotka helpommin joutuu elimistöön.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images