TULIT VOITTAMAAN

Nyt on arvonnat taas hetkeksi arvottu ja aika julistaa voittajat. Nokian huikean suositun kumppariarvonnan voittaja on nimimerkki Maija aka....


Nyt on arvonnat taas hetkeksi arvottu ja aika julistaa voittajat. Nokian huikean suositun kumppariarvonnan voittaja on nimimerkki Maija aka. Rynttyliisa ja ruskeat pikkumyyt siis sinne. Meilailen sinulle ja Nokian saapassihteerille viimeistään huomenna! (Voit toki meilata mulle osoitteesi jo valmiiksi, niin laitan sen eteenpäin huomenna)


Ja mustikkainen extra-arvonta , mihin ihan rehellisesti uskoin tulevan 4 osallistujaa oli sekin tosi suosittu, vaikka paidan koko olikin ennalta määritelty.ja osallistumisaikaa rajatusti. Tämän voittajaksi osui Periaatteen Nainen. Pena, meilaa sun osoitteesi mulle!


Kun meilailen voittajille arvontojen päättyessä, saan yleensä aina tosi iloisia viestejä myös takaisinpäin. Kuten esimerkiksi tällaisia: "Juu, todellakin tällainen piristää ja varmasti tyttö tykkää. Hänellä on jo olemassa pari puista vetolelua ja ovat hänelle tosi mieluisia. On kiva, kun näissä blogiarvonnoissa on ihan oikeastimahdollisuus voittaakin, verrattuna johonkin tyyliin Citymarketin 10.000 osallistujan arvontoihin tai vastaaviin :D On tosi kiva, että näitä halutaan järjestää. Kiitos siitä siis sinullekin, että näitä järkkäilet ja on kiva, että löytyy erilaisia yhteistyökumppaneita."


Tällaisten kommenttien ja satojen vastauksien jälkeen on helppo luvata, että kivoja arvontoja tulee jatkossakin silloin tällöin. Yritän myös muistaa teitä lukijoita, enkä pelkästään lapsianne :) Seuraava arvonta kolkutteleekin jo ovella, sen starttaan kun 500. tykkääjän raja facebook-sivuilla ylittyy ja se on vain ja ainoastaan fb-tykkääjille omistettu, koska musta on ihan huippua, että jotkut kehtaa fanittaa blogiani myös oikealla nimellä :D Kerronpa sitten tarkemmin kun sen aika on! Luvassa on jotain äideille...ja jos joku haluaa pahoittaa mielensä siitä, että facebookissa tapahtuu joskus jotakin extraa, muistutan että sinne rekisteröityminen on täysin ilmaista ja suurimmalle osalle netin käyttäjistä erittäin helppoa. Että tervetuloa vaan, myös Bellan facebooksivuja kannattaa tykätä!


Nyt mukavaa päivää täältä kalman tuoksuisesta sairastuvasta, nyt tää mummo lähtee lekuriin vaihteeksi. Moro!

5 kommenttia

 1. Siis whoot, tulipa täydelliset voittajat! :D

  Ihanaa, kiitos ja jee! Ja mä oon tosi iloinen että Rynttyliisa saa saappaat - tai lapsensa! Ja me paita! :) Huraa!

  VastaaPoista
 2. Ja nyt meni kumpikin bloggaajalle, yleensä jos on useampi palkinto niin toinen voittajista on kyl yleensä blogiton, ellei kumpikin. Minusta blogittomia on arvonnoissa aina enemmän.

  VastaaPoista
 3. Rynttyliisa taisi saada saappaat. Mukuloilla on usseemmatkin saappaat, mut mulla on vaan semmoset karmeet valkoset anopin vanhat. Meijän piha on kevväällä varmaan ihan karmeen kuaranen viime kesän pihanmylläyksen jäljiltä, joten ulos ei taatusti oo asiaa muilla ko saappailla. Tuhannesti kiitoksia! Ne saappaat tulee todelliseen tarpeeseen!

  VastaaPoista
 4. Blogissani on kiva arvonta käynnissä:
  http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/03/nyt-starttaa-jalleen-uusi-arvonta.htm

  Poikkea edes :)

  VastaaPoista
 5. Flunssan laannuttua päästiin vihdoin postiin ja haettiin legoarvonnan voitto. Olisi pitänyt meidän Juniorin ilme ja äänet saada videolle, kun hän tajusi että a) kyseessä on lego ja b) se todellakin on hänelle. Että erittäin suuret kiitokset kivasta arvonnasta (näin jälkijunassa)!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images