DANNY KUUMAILMAPALLOSSA

Meidän eli mun piti pysyä lujana hiusten kasvatuksen suhteen. Haaveilin, että kesällä lapsen etuhiukset yltäisivät jo korvien taakse ja hius...


Meidän eli mun piti pysyä lujana hiusten kasvatuksen suhteen. Haaveilin, että kesällä lapsen etuhiukset yltäisivät jo korvien taakse ja hiustenleikkuut saisi unohtaa pitkiksi aikaa. Sunnuntaina en vain jaksanut enää, kun jätkälle tarvitsi enemmän hiustököttejä kuin omaan päähän. Tein siis Danny-tukan kahdella saksen sivalluksella. Oli muuten eka kerta kun hiuksiin kajottiin ja ikää oli 1v 9kk. Ihan hyvä saavutus sekin!


Polttaa se kesäkatu kuuma myös etuhiuksisille pojille!


Ps. Jos joku haluaa edukkaasti kivan shortsihaalarin kesäksi, tuo päällä oleva vaate on tilattu Nosh Organicsin outletista hintaan 15 euroa. Siellä oli nyt paljon juttuja alessa ja tilasin t-paidan sekä pitkähihaisen paidankin. Meillä on tapahtunut humpsahdus kasvussa, kerralla jäi puoli vaatekaappia pieneksi. Taidan satsata jatkossakin Noshiin enemmän, tuntuu tosi hyvä laatuisille kaikki vaatteet ja tilaus tuli parissa päivässä.

23 kommenttia

 1. Hahaa, Danny-tukka! Repesin. :D
  Mä ihan vastikään suoritin samanlaisen operaation, tosin tämä oli jo toinen kerta (meidän jäbä on 1v 7 kk). Ja pakko oli trimmailla myös takaa, koska tukankasvu on melkoista ja alkoi olla jo sellainen liinaharja.

  VastaaPoista
 2. joo, mä otin kans sit myöhemmin pienen takatukkaosion pois. Mulle tuli niin Tampere-fiilis, kun oli etutukka ja takatukka, oli pakko poistaa jompi kumpi.

  VastaaPoista
 3. Mä pysyin lujana yli takatukkavaiheen ja nyt meidän kolmevuotias näyttää progebändin baisistilta.. Iskänsä välillä napsaa etutukkaa(multa salaa) niin et näkee sen jotain.. Mä yritin ehottaa keesiä kesäksi,mut lapsi ei suostu.Meinasin myös viikonloppuna laittaa pojalle ponnaria, kun shampoot jäi huuhtelematta kiukun takia..Eisuostunut siihenkään. Voisko tuon sen oman tahdon vaikka myydä?

  VastaaPoista
 4. Meidän neidin, 2v8kk tukkaa ei ole saksittu vielä kertaakaan. Silti sen otsatukka yltää vahvan äidillisesti liioitellen puoleen väliin sun poitsun hiuksia. Perinyt äidiltään hennon ja hitaasti kasvavan kuontalon.

  VastaaPoista
 5. Näistä sais hyvän orkan kasaan :D Martti Servon näkönen tyyppi täältä ja sieltä progebasisti!

  VastaaPoista
 6. No ei tälläkään se etari tuntunut kasvavan yhtään, kokoajan oli silmillä.

  VastaaPoista
 7. Meillä asustaa myös sellainen ruuhkatukka poika. Ponnarille jo sais.

  VastaaPoista
 8. Meillä asustelee 1x rokkitukka, eka hiustenleikkuu oli 7kk ikäisenä. Nykyään herra kaksveeltä ei juurikaan saa hiuksia leikattua joten hänellä on aikamoinen Beatles-fleda. Leikata pitäs mut ei oo raaskittu.

  VastaaPoista
 9. Heh :D. Meilä kajottiin tukkaan ekaa kertaa yli 2-vuotiaana :D

  VastaaPoista
 10. Haa, meillä on toi sortsipuku ollut jo viime kesästä! Minityyppi kasvaa niin hitaasti joten se käy vielä tänäkin päivänä. Minityyppi 2v on vielä alta 80 cm ja painoa vasta 10,5 kg. Tähän asti se ei ole haitannut, mutta nyt kun käy näissä kivikko-kontulan puistoissa niin pituusero alkaa olla silmiinpistävä ja ei yksi eikä viisi kertaa kun toiset äidit hämmentyy ja kyselee.

  VastaaPoista
 11. Suloinen tyyppi!
  Olisin kysellyt että kuinka sinun iskiastasi on hoidettu? Itsellänikin kun se vaivaa. Ensiksi pystyi viikon verran vain maassa makaamaan ja nyt ei istuminen suju, vääriä liikkeitä pitää välttää ja jatkuva kolotus. Ihan KAMALA vaiva!

  VastaaPoista
 12. Vautsi vau, hää näyttää ihan ihmislapselta, eikä röllipeikolta :)

  VastaaPoista
 13. meille taas hankittiin isoin koko ihan kasvun varan takia, toivottavasti mahtuu pitkään :)

  VastaaPoista
 14. Minusta hän kyllä näytti ihmislapselta muutenkin

  VastaaPoista
 15. Ja hei btw, bannasin ton sun ip-osoitteen nyt jatkuvaan arviointijonoon kun nää sun muutamat kommentit on ollut niin typeriä. Kannattaa opetella toisten ihmisten kunnioittamista sen verran, ettei itse naamattomana ala arvostelemaan toisia ihmisiä, varsinkaan 1-vuotiaita. Musta se on aika säälittävää hommaa. Mietippä hetki mihin kallista aikaasi käytät.

  VastaaPoista
 16. Meillä toimii aikuisten ja lasten takkutukkiin tämä -> http://www.tangleteezersuomi.com/

  Mikään muu harja ei ole auttanut, ja välillä ollaan oltu saksetkin kädessä, mutta tuolla lähtee jos jonkinlaiset takut ja rastat päästä, eikä pikkuiset päästä inahdustakaan kun hiusten selvittely ei enää tunnu siltä että joku repisi päänahkaa irti :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images