SININKA-KORUARVONTA

Sanoista tekoihin! Lupailin facebook-tykkääjille ihan ikiomaa arvontaa, kun 500. tykkääjän rajapyykki ylittyy. Tämä on kiitos siitä, että t...

Sanoista tekoihin! Lupailin facebook-tykkääjille ihan ikiomaa arvontaa, kun 500. tykkääjän rajapyykki ylittyy. Tämä on kiitos siitä, että tykkäämällä kirjoituksistani sekä tietenkin itse blogista, olette olleet isoksi avuksi minulle kirjoituksia suunnitellessa. Kun kommentointi on toisille hieman vierasta, tykkäämisellä olette viestittäneet mielipiteenne postauksista. Tykkäys on helppo viesti myös ruudun tälle puolelle, mitä lisää. Olettehan muuten huomanneet, että myös täällä blogin puolella postauksen alla on like-nappi facebookia (sekä muutamaa muutakin some-sivua) varten? Olisi tosi kiva, jos klikkaisitte sitä kivan postauksen kohdalla, sillä se oikeasti ilahduttaa minua kirjoittajana paljon sekä antaa suuntaa tulevaan :)


Mutta nyt siihen arvontaan. Minulla on ollut takataskussa optio arvontaan, missä voittaja saa valita lempikorunsa Sininka-korumerkiltä. Sininkan korut ovat käsin tehtyjä polymeerimassakoruja poronnahkanauhalla. Kaulakorujen lisäksi uutuutena on ihanat pallokorvakorut, mitkä ovat mielestäni todella kauniita, yksinkertaisia ja ajan hengen mukaisia. Pistetään ne jakoon nyt, kun facebook-tykkääjiäkin löytyy jonoksi meiltä Alepalle ;)


sininka


Tällä kertaa arvonta on toteutettu facebookiin sopivalla sovelluksella ja on siis ihan facebook-sääntöjen mukainen juttu. Arvonnan löydät siis facebook-sivuiltani linkkinä, käyhän tykkäämässä sivusta (jos et jo tykkää) ja osallistu samalla näiden kivojen korujen arvontaan! Arvonta on voimassa 20.3. saakka!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images