PÄIVÄN VÄRI: VIOLETTI

  Viikonloppuun violetissa :D Kympillä saa vaikka mitä, esimerkiksi makkarat litistävän topin Lidlistä ja popcornisuklaata K-kaupasta. Top...

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Viikonloppuun violetissa :D Kympillä saa vaikka mitä, esimerkiksi makkarat litistävän topin Lidlistä ja popcornisuklaata K-kaupasta. Toppia suosittelen, suklaata en sillä popcorneista oli unohtunut suola! Mikä idea laittaa suklaaseen popcornia, jos niissä ei ole suolaa? Maistuu samalle kuin riisisuklaa hillojen kuorilla, eli ei millekään mutta kuoret jää hampaiden väliin.


No söin minä suklaan silti, ettei jäisi noin hyvä toppi käyttämättä.

26 kommenttia

  1. ensiksi levyllinen suklaata ja sitten lohduttaudut topilla?

    VastaaPoista
  2. niin. ensiksi lihavoidun lisää ja sit kavennun topilla :) Sehän se postauksen pointti on.

    VastaaPoista
  3. Ootko kokeillut tv mix pussia jossa popcornia, suklaata ja pekaanipähkinää? ;D

    VastaaPoista
  4. Mulla oli sama pointti eilen illalla, ensin iltalenkki ja sitten sohvalle suklaalevyn kans. Näin meillä.
    Eka kommentti kuukausien ajan mukana hengailleelta ex-yh:lta :D tää on niin huippu!

    VastaaPoista
  5. Mulla oli sama pointti eilen illalla, ensin iltalenkki ja sitten sohvalle suklaalevyn kans. Näin meillä.
    Eka kommentti kuukausien ajan mukana hengailleelta ex-yh:lta :D Että morjensta vaan! Tää on niin huippu!

    VastaaPoista
  6. Heh, tais tulla kommenttien hyväksynnän takia kaksi kertaa sama viesti, mutta on sen arvoinen! Hyvä homma, sama meininki :D

    VastaaPoista
  7. Ihana loppukaneetti! Enpä ole Milkaa maistanut, mutta ylipäätään rakastan juuri jotain suolaista ja suklaata...täytyypä vääntää suklaapopkornit viikonlopun kunniaksi itse!

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä oli, ei mitään sillee suolaisia, mut ei ne ainakaan noin pahvilta maistunut ollenkaan mitä tuo Milka, kun söin :) Mun mielestä se tvmix oli tosi hyvä :) ainakin se maitosuklaa, sitä valkosulaista en olekaan maistanut

    VastaaPoista
  9. Kiitti kun kerroit, että tuo suklaa ei ole hyvää. Olen meinannut ostaa, mutta jos se maistuu riisisuklaalle niin ei kiitos. Saman merkin suklaa, jossa toffeepalloja oli tosi namia mielestäni. Kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä tuo suklaa oli ihanaa ja varsinkin se kiva suolaisuus siellä suklaan seassa! Onkohan sulle tullut joku maanantaikappale... Mäkin muuten harkitsin tuollaisen topin ostamista, mutta en sitten ostanutkaan kun mä olisin halunnut mustan ja oli vain violetteja enää jäljellä.

    VastaaPoista
  11. Mä en oo tollasia koskaan tehnytkään, koska en oikeasti pidä poppareista kovinkaan. luulin vain, et tollanen suklaapoppari ois se mun juttuni, mut ei ne mennyt edes suklaaseen upotettuna. Ja milkan suklaa on minusta aika huonoa, puuh.

    VastaaPoista
  12. Pitääpä laittaa mieleen, jos vaikka laivalta löytyisi!

    VastaaPoista
  13. Noi muuten on hyviä toppeja, mulla on musta ja valkoinen ennestään. Ja joo, mulla ei ollut yhtään kyl suolaa siellä, mauttomia poksautettuja maisseja milkan seassa ja en oo milkan suklaan fani muutenkaan.

    VastaaPoista
  14. Nyt mullakin on liila ja musta ;) Olikin viimeiset mun kokoa. Nopeasti menevät!

    VastaaPoista
  15. Se valkosuklaaversio on ihan ällömakeaa ja pahaa, en pystynyt syömään edes pussia loppuun :( Mutta noi maitosuklaiset on ihan huippuhyviä! Eikä liian makeita.

    VastaaPoista
  16. Sitä toffee Milkaa myydään Suomessakin ihan normi kaupoissa. Samanlainen iso levy kuin toi popcorn versio.

    VastaaPoista
  17. Mä rakastan noita Lidlin läskipikkareita. Muita en enää ees käytä. Mää ja muut mummot oltiin heti ma aamulla rynnimässä ovella ja valmiina kahmimaan sylikaupalla pikkareita :)

    VastaaPoista
  18. Mulla oli viimeksi läskivaatteiden sesonkina sama juttu, meikä ja mummut toppien kimpussa. Nyt coolisti menin monta päivää myöhässä - kuin muina miehinä- ja ostin vain yhden topin. Alkkarithan mulla on varustelekasta :D

    VastaaPoista
  19. Heti huomenna ostarille!! Milkoja mies ostikin toissapäivänä kolme levyä (!!), mun suosikkini oli (_oli_) se, jossa on palloja, toffeeta ja kuplia. (Hei tuleeko se Milka-nimi maidosta? Olen nero!) Vieläköhän noita toppeja saa vai käykö sama juttu kuin maagisten farkkujen kanssa? Ostin omani silloin, kun kukaan ei enää muistanut koko juttua ja uusia oli kauppoihin tilattu eli viime joulukuussa. Vitsit tätä inspiraatioblogia, olen hankkinut innoittamanasi Natibabyn Nepal-liinan, josta joskus sanoit, että senväristä voisit käyttääkin, välikausihaalarin, ne farkut ja Tuli-repun. Huomenna Lidliin.

    VastaaPoista
  20. :D :D ja mä tilasin just finlaysonin alesta keltaisen elefantti päiväpeiton pojalle, ku lähiömutsi bloggasi keltaisten elefanttien olevan ihania! Rahan menoa ei voi estää ;)

    No ainakin meidän ostarin Lidlissä noita toppeja oli perjantaina ihan hyvästikin, jotain kokoja vähemmän ku toisia. Ja löytyy alkkaria, tukiliiviä, bodya ja sen sellaista. Äkkiä siis lidliin!

    VastaaPoista
  21. Täällä Keski-Euroopassa popcornia ei suolata vaan se makeutetaan(!!). Joo, ensi kertaa maistettuani oli kyllä suolaiseen tottuneelle kamala kokemus. Milka ei tee tuota varmaan erikseen Suomen markkinoille, joten poppareissa ei ehkä siksi ole suolaa? Tai mistäs mä tiedän :)

    VastaaPoista
  22. Arvaa pitikö kotiuttaa tänään Lidlissä käydessä tollanen toppi itellekin ;) ja olipa vielä viimenen kappale mun kokoa ja mun lempiväriä, liilaa! Jee! Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  23. Nyt on musta ja violetti... Vähän epäilytti koot, joten ostin M- ja L-kokoiset. Molemmat ovat varsin hyvät, mutta tosi napakoita ovat. Kehotan muitakin ottamaan isomman, jos empii ja haluaa mukavuutta (äärimmäisen hyvännäköisyyden sijaan...)!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images