LEMPILEHTI: FAMILY LIVING

Kuten monet tietävät, käymme useita kertoja vuodessa Tukholmassa erilaisilla pikkulomilla. Yleensä reissuun ei kuulu mitään shoppailukierrok...


Kuten monet tietävät, käymme useita kertoja vuodessa Tukholmassa erilaisilla pikkulomilla. Yleensä reissuun ei kuulu mitään shoppailukierroksia, paitsi Lagerhaus AINA. Muuten hengailemme esimerkiksi Modernassa ja kivoissa ravintoloissa. Jotakin matkamuistoja on kuitenkin mukava hankkia ja yleensä ne on mulla lehtiä paluumatkalle luettavaksi. Viimeksi joulun aikaan löysin kivan sisustuslehden nimeltä Family Living, minkä tyyli sopii hyvin huvikumpumaiseen sisustussilmääni. Ihastuin siihen täysin ja harkitsin jo tilaustakin, mutta Suomeen on tosi kallis tilata lehteä ainakaan suoraa lehtitalolta. Harmi.


Viime viikolla kuitenkin ilahduin, kun huomasin Hakaniemeläisen R-kioskin (metroasemalla, jos tarvitsette koordinaatit) myyvän Family Livingiä irtonumeroina ja sain uusimman siis ilman risteilymatkaa :)


Lehti sisältää perheiden kotiesittelyitä, ideakollaaseja, juhlaideoita ja sellaista värikästä kivaa katseltavaa. Tykkään lehdestä myös siksi, että sitä ei toimiteta tärkeästi vain kallista designtavaraa nostaen tai vain tietynlaisia koteja esitellen. Kaikenlaista löytyy, paino kuitenkin enemmän on enemmän tyylissä. lehdessä on myös Littlephantin luojan Camilla Lundstenin budjettisisustuspalsta, mikä on tosi kiva.


Family Livingin nettisivut tarjoavat enemmän silmänruokaa, mutta pitäkää silmä tarkkana myös lehtihyllyssä jos värikäs tyyli innostaa! Kun katselen ympärilleni Innostavien sisustuslehtien sijaan mä kyllä kaipaisin innostavaa siivouslehteä. Ehkä sellainen löytyy kun lähdemme Mintun ja molempien lasten kanssa Siljalla Stokikseen loppukuusta. Homman nimi on Muksumaanantai, mutta siitä lisää myöhemmin.


Tuleeko kenellekään lukijalle muuten ulkomailta lehtiä? Mitä kautta olette tilanneet ja onko joku tapa säästää tilauksessa?

16 kommenttia

 1. Mä olen tilaillut kaikenlaista ulkomailta mutta kyllä se on melkein poikkeuksetta aika suolaisen hintaista. Joitain tarjouksia voi toki aina odottaa/bongata tai etsiä tiettyjen lehtien vanhoja numeroita ebaysta tms.

  Viimeisimpänä olen tilannut Uppercasea kun olen aiempi tilaaja niin sain vähän edullisemmin taas neljä numeroa. :)

  VastaaPoista
 2. traderassa ei ollu, ton lehden shop ei suostu myymään. mietin et saisko lähiärrän aina soittamaan mulle ku uus lehti tulee...

  VastaaPoista
 3. Haa! Mä ostin tämän lehden itselleni hiihtolomalla Ruotsista. Tykkäsin! Saman lehden näin tällä viikolla olevan myynnissä Lahden Sokoksella. Ensin petyin, eikö ulkomailta voi tuoda mitään erityistä. Mutta sitten tajusin, että Lahden Sokokselle pääsee helpommin ja halvemmalla ku Ruotsiin. :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin näin Itiksen Prismassa saman lehden, mutta se oli siis ihan sama minkä Ruotsista ostin. Ja en käytä valitettavasti kumpaakaan eli ko. prismaa tai ko. ärrää säännöllisesti, pitäisi tilata kyllä joko kotiin tai lähikauppaan jos ovat suostuvaisia, toi on tosi kiva!

  VastaaPoista
 5. Kiitti :) en tiennyt yhtään tollasesta palvelusta!

  VastaaPoista
 6. Kysyppäs lehteä lähikaupan tai lähimmän ärrän valikoimiin, pitäisi onnistua jos asiakaspalvelija osaa työnsä :) Lehdessä on mahdollisesti jossain näkyvissä myös palautusviikko, tarra? Siitä näet milloin seuraava lehti ilmestyy. En muista enää miten se kyseisessä lehdessä on merkitty, kotimaisissa se on viivakoodin päällä. Voit myös kysyä jos lähikauppa/kioski ottais sulle lehden talteen aina kun uusi ilmestyy.
  Terveisin vanha ärräläinen (melkein kioskivastaava) :)

  VastaaPoista
 7. Siivouslehti olis poikaa. Ottaisin mieluusti myös kotisiivoojan ja pyykinpesijän. Oliskos vapaaehtoisia? ;D

  VastaaPoista
 8. Katos, hieno palvelu! Tollasta ei ollukkaa viel ku mä alalla työskentelin.

  VastaaPoista
 9. Toinen ex-ärräläinen kuittaa, et joo, mietin ihan samaa :)

  VastaaPoista
 10. Siivousliving, tilauslahjana kotisiivous. OSTAN HETI!

  VastaaPoista
 11. Siivousliving :D :D :D Ois huippu! Semmosen bloginhan vois perustaa parodiamielessä.

  VastaaPoista
 12. Semmosen vois perustaa silleen tosi kiikun kaakun huumorilla anonyymisti, että kaikki ois aivan et what, onko toi tosissaan :)

  VastaaPoista
 13. Nykyäänhän lehtien digiversioita voi tilailla paljon paperilehtiä edullisemmin tablet-tietokoneisiin ja muihin vastaaviin kannettaviin. Siinä on kyllä se huono puoli että se lehden ihana hypisteltävä lehtisyys jää puuttumaan kokonaan! Mutta tämä siis yhtenä vaihtoehtona. Jää kokonaan yllättävänkin kalliit rahtimaksut maksamatta.

  VastaaPoista
 14. juu, mut lehdet on lehtiä! Niissä on oma tunnelma ja niihin voi palata, niitä voi leikata aarrekartoiksi ja lehdet on vaan eri ku tablet! :D

  VastaaPoista
 15. Kiitos vinkistä! Mä en sisusta, mutta tykkään lukea sisustuslehtiä, ja tämä näyttää kivalta - ja Hakaniemen ärrällä tulee käytyä. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images