KUMIA

Oooo, uusia kumisaappaita, ooooooo! Äitiys sekoittaa selkeästi pään, sillä en minä ennen fiilistellyt kumisaappaita näin paljon. Tänään Fins...


Oooo, uusia kumisaappaita, ooooooo! Äitiys sekoittaa selkeästi pään, sillä en minä ennen fiilistellyt kumisaappaita näin paljon. Tänään Finskin facebooksivuilla huomasin ensimmäisiä kuvia Nokian jalkineiden ja Finskin suunnittelija Julia Lundstenin yhteistyömallistosta. Syys-talvimallisto Nokian by Julia Lundsten ilmestyy ensi syksynä.


Omaan pirtaani korkkarisaapikkaat ovat ehkä hieman liikaa, sitä joko hienostellaan tai ei ja sateella se on yleensä tiukka ei. Mutta prätkäsaappaan mallinen kumppari tai statement-nauhat sopisivat oikein mainiosti omaan käyttöön. Samaa helposti jalkaan vedettävää lyhyttä mallia, mihin myös haisaappaiden suosio taitaa perustua. Iskeekö muihin nämä mallit?


Mikäli kumisaappat puuttuvat, muista osallistua Nokian muumikumppareiden arvontaan täällä! Arvonta loppuu torstaina ja osallistujien määrästä päätellen muutama muukin on innostunut kumppareista tähän aikaan vuodesta :D


Kuvat: Finsk facebook

4 kommenttia

  1. Jos haluat fiilistellä yksiä toisia kenkiä niin kannattaa tsekata tää tarjous! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, mä siis "tosi mielelläni osallistuisin" mutta mulla on VÄLILEVYNPULLISTUMA ja makaan päivät kotona matolla lukien kaikki facebookryhmät läpi ja ostan lastenvaatteita kun en voi liikkua... Itseasiassa ois ollut siisitiä osallistua, mut ei musta oo ees kaupassa käyntiin nyt.

    VastaaPoista
  3. meinasin raskausaikana tilata tollaset aikuisten koossa ebaysta :) Ne on kyllä kivat ja erilaiset!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images