KLIPPAN LOVER

Tuli vähän paha mieli, että mitä minä tuota olohuoneen Klippania parjasin pari postausta sitten. Ei siinä hyvä päiväunia ole nukkua, mutta m...


Tuli vähän paha mieli, että mitä minä tuota olohuoneen Klippania parjasin pari postausta sitten. Ei siinä hyvä päiväunia ole nukkua, mutta muutamiin juttuihin se on täydellinen. Esimerkiksi sohvahyppyihin se sopii tosi hyvin: tarpeeksi leveät reunat valmistautua hyppyyn ja tarpeeksi pehmeä ja joustava patja alastuloon! Jos tarvitsette hyvää hyppypaikkaa, ostakaa Klippan!


Jos julkaisen seuraavassa postauksessa samat kuvat samojen tekstien kanssa, älkää ihmetelkö. Tää kotona vaappuminen vie viimeisenkin älyn päästä. Kun päivän jännittävin juttu on junaradan kasaus, voi olla ettei postauksissakaan juhlita railakoilla aiheilla. Nyt on näin.


 

10 kommenttia

 1. Oi että! Tulipas kovin hyvä mieli noista kuvista, aivan ihania! <3 Tuolle minun Raivokääpiölle on myöskin kaikenlainen pomppiminen kova juttu. En muista ees koska oisin kuullu tuon nauravan niin katketakseen kuin viikonloppuna kun tuon kummieno antoi sen pomppia minun sängyssä. :D

  VastaaPoista
 2. Pitäisköhän munkin kokeilla töissä...?

  ;D

  VastaaPoista
 3. Voi söpöläinen! Hän on superhurmaava pieni mies. Ja toi paita on ihana! Harmi, ettei niitä tehdä bodeina, on helpoin vaate tuolle 5kk ukkelille.

  Kovasti tsemppiä sulle kipujen kanssa!! Vierestä ystävän välilevynpullistumakipuja seuranneena, voin sanoa, ettei kyllä mitkään maailman tsempit auta.

  VastaaPoista
 4. siis me ollaan käkätetty tänään varmaan 4 tuntia putkeen kaikelle, oon ihan puhki :D

  VastaaPoista
 5. Mutta käyppä katsomassa nosh organicsin outlet btw, siellä on ihania bodyja ja kannattaa tsekata sekä tytöt et pojat, mä tilasin tänään sieltä muutaman paidan lisää (tuohan on kahdesta kuninkaasta) ku halavalla sai. ja ku ei ollu muutakaan tekemistä...hmph.

  Joo, on tää inhottava sairaus mut toiv. menee ohi nopeaa.

  VastaaPoista
 6. Joo mä luin että "esimerkiksi syrjähyppyihin se sopii tosi hyvin". :D Koska vauva.

  VastaaPoista
 7. hahaha, ja varmasti jäisikin syrjähypyksi ton sohvan ergonomian ansiosta ;)

  VastaaPoista
 8. Meilläkin asusti pitkään Klippan, kunnes se kävi pieneksi ja kyllästyin löhöämisominaisuuksiin (Klippan on varmaan tarkoitettu selkä suorassa istumiseen, siihen se on loistava) :) Palveli meitä kuitenkin pitkään oivallisesti. Nyttemmin Klippan on kolmannessa (vai neljännessä) perheessä ja kestää ja kestää vaan ja päälliset saa edullisesti uusittua. Paras (ja edullisin) löhösohva löytyi niinikään Ikeasta, Ektorp, täytti kaikki kriteerit hyvälle sohvalle!

  VastaaPoista
 9. Meidänkin Klippan on kaverilta saatu ja menossa kolmanteen osoitteeseen kohta :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images