KEVÄINEN KOTITONTTU

Vaateviikko jatkuu vielä hetken, kun viimeksi tuli kirjoitettua vaatteista mitä ei voi kokonsa puolesta hankkia, esitelläänpä nyt keväthanki...


Vaateviikko jatkuu vielä hetken, kun viimeksi tuli kirjoitettua vaatteista mitä ei voi kokonsa puolesta hankkia, esitelläänpä nyt keväthankinnat missä kokoja löytyi hyvinkin. Kuten sanottua, vihreä miellyttää tällä hetkellä paljon ja sitä siis tilasin Kahdesta Kuninkaasta kevääksi. Kevätsettiin kuuluu Nosh Organicsin paita sekä Albababyn jumpsuit.


Suomalainen yritys Nosh Organics on vaateilmeeltään ihan mun lempimerkkejä, simppeliä, värikästä, luomupuuvillaa, tuttu juttu. Meillä on ollut vain yksi paita merkiltä aiemmin, mutta se on vakuuttanut laadusta täysin. Värit ja muoto on pysynyt tosi hyvin alkusyksystä saakka, vaikka paitaa on pidetty ja pesty urakalla. Edellinen paita, kuten tämä uusikin on kokoa 98/104, mikä on hyvä koko kasvunvaralla 92 senttiselle. Noshin paidat ovat mitoitettu tosi hyvin, ne ovat tarpeeksi kapeita jolloin kasvunvarakaan ei näytä suurelta säkiltä, vaan mukavan reilulta. Norsuja on näkynyt siellä sun täällä ja nuo Nosh-norsut ovat sieltä söpöimmästä päästä.


Tanskalainen Albababy sen sijaan on täysin uusi tuttavuus, minkä retrohenkisissä vaatteissa tykkäsin hauskoista yksityiskohdista, kuten tuosta jumppiksen hupun muodosta ja vuoresta. Jumppiskin on kokoa 98/104, mikä on myös reilu, mutta pitkien hiha- ja lahjeresoreiden ansiosta muokattavissa lyhyemmällekin. Heidän kotisivuja tutkiessa huomasin, etten hankkisi ehkä koko karderooppia täyteen retrokamaa, mutta pienenä mausteena mielestäni tosi kivoja juttuja, esimerkiksi tämä takki olisi aika ihana!



Että löytyy sitä pojillekin kivaa, kun vain jaksaa etsiä. Kumisaappaat on saatu Nokialta ja niistä lisää sunnuntaina. Luvassa on superkiva arvonta. Tipu-soittorasia mallin oma, tällä hetkellä ihan ykköshittilelu. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, tai jotain sinnepäin :)


ps. huom. mallin ujohko käden asento JOKA KUVASSA! edit: eiku hitto, sillähän oli patonki toisessa kädessä :D

25 kommenttia

  1. Joo, sopi tosi hyvin yhteen! vaikka erikseenhän niitä varmaan tulee käytettyä eniten, kun aina on kaikki kivat vaatteet puoliksi pyykissä.

    Ja voi sitä iloa minkä tuo huppu on aiheuttanut, varmaan kuvistakin näkyy sellainen vekkuli ilme mikä tulee kun tuntee hupun olevan pystysuorassa. Tänään jätkä kulki illan haalarissa, välillä meni hupun sisään piiloon ja välillä laittoi kasvot rinnukseen ja kuikuili. Onneksi on niin iso, et kestää PITKÄÄN <3

    VastaaPoista
  2. Kotitonttu on varustettu aina leivällä ja soittorasialla. Tosin tänä aamuna kummassakin kädessä piti olla kynttilät.

    VastaaPoista
  3. Siis tuo poika on syötävä sydänten murskaaja. Ihana! Kerrassaan.

    VastaaPoista
  4. On se kyllä :) Ja jotenkin sille sopii hyvin just tollaset hieman hoopot vaatteet kuten toi haalari tai 70-lukulainen renaultin tikkitoppatakki. Mullahan ei siis ole mitään palavaa rakkautta retroon lastenvaatteissa, vaan kun tuolle sopii niin hyvin sellaiset vekkulit ja hauskat vaatteet, missä on pieniä hassutuksia.

    VastaaPoista
  5. En ole ihan ymmärtänyt noiden jumpsuitien tms. päälle, enkä ole halunnut pukea lastani potkariin sitten ekan puolen vuoden. Mutta just nyt tuli kumma tarve. Tollanen me tarvitaan. Tarvitaan! Ja hei, samanlainen soittorasia löytyy mummilasta, miehen lapsuudenkodista ~30 v. takaa. London bridge is falling down...

    VastaaPoista
  6. Kyllä just toi laulu!!

    Minusta jumpsuitti on ollut kätevä vaate, varsinkin nyt talvella kun bodyt ei enää oikein mene. Ei vilku selkä, nopea pukea päälle, rento ja löysä. Viime kesänä käytin paljon villahaalaria pojalla kylmemmillä ilmoilla, mut toi voi olla parempi vaihtoehto. Ja onhan se ihanaa kun lapsi näyttää kääpiötontulle :D

    VastaaPoista
  7. Aiiiiii mitä kuvia! Tuollainen kotitonttu pitäisi olla joka kodissa piristämässä!

    VastaaPoista
  8. Varsinkin jos tykkää 4.30 heräämisistä, mistä kommentointiajasta päätellen myös siellä tykätään...;)

    VastaaPoista
  9. No mentiin miehen kanssa iltakasilta "ihan vaan hetkeks" torkuille ja havahduttiin neljältä hereille.. :D Nyt sitte aamupalan ja koiran aamupissatuksen jälkeen on semmonen hmmm, mitäs nyt tekis -hetki.

    VastaaPoista
  10. meillä on taas kuuhullu kakara, makaan ihan koomassa lattialla kone mahan päällä, toinen katsoo peppiä.

    VastaaPoista
  11. No jo on makee yhdistelmä ja vekkuli poika! Toi samainen norsupaita on munkin ostoslistalla. Tykkään kanssa tosi paljon ko. merkin vaatteista, no ei ehkä kaikista kuoseista niin paljoa, mutta monta kivaa niillä on ja laatu on kohdillaan. Meillä pojalle tuli nuha viime yönä, oli melkoista ranttalimeininkiä. Viikko sitten siirryttiin pinniksestä juniorisänkyyn, ja se toi kyllä oman mausteensa tuohon öiseen "nenätukossasängyssäpyörimiseen". (Just kun poika sai unen päästä kiinni, niin pää kolisi sängyn reunaan ja sit taas huudettiin.)

    VastaaPoista
  12. Ihana setti ja söpö poika! :)

    VastaaPoista
  13. Hei, meillä kans siirryttiin pakon takia juniorisänkyyn viime viikolla :) Ihan hyvin on mennyt ja oli pakko siirtää kun mulla on tää välilevyn pullistuma.

    Mut noihin kuoseihin, ihan totta ettei kaikki toimi mullakaan. Tosin sehän on vain tosi hyvä, että ne on hieman eri tyyppisiä ja erilaisille ihmisille makuun sopivia. Laatu on hyvä ja siellähän ois kankaitakin, jos osaisi (=viitsisi) ommella.

    Ajattelin pitää kotikutsut Nosh Organicsin tuotteilla, niillä oli sivuilla sellainen vaihtoehto! Ajattelin et ois kiva, että kuulisi niistä sitten enemmän ja vois viettää kivan illann samalla.

    VastaaPoista
  14. No niin, oon kattonut tota haaalaria ennenkin kun siitä just löytyy meidänkin koko ja nyt meni sit yli, pakko tilata, sinne meni jo tilaus. Kiitti vaan ;D

    VastaaPoista
  15. No meikä selkävammasena on kokoajan vaan netissä ja just katoin et se hupparikin olisi kiva... TIUKKA EI MULLE. Mut on noi ihania, otitko saman värin?

    VastaaPoista
  16. Otin joo, ihana tuo vihreä reunus :)

    VastaaPoista
  17. aivan ihanat! Ja tuo haalari on kuin tehty sun pojalle!

    VastaaPoista
  18. Ihan supredupersuloinen tonttu! Toi haalari on IHANA!

    VastaaPoista
  19. [...] varmaan postauksen, missä kirjoitin uudesta Albababy-jumpsuitista? Se sopii kuin valettu hobbittimaiselle lapselleni, [...]

    VastaaPoista
  20. Eikä miten sulonen poitsu. :) Tosi hyvännäkönen vaateyhdistelmä! Mulle on tulossa eka Nosh Organics paketti postista lähiaikoina, saa nähdä millasta laatua pomppaa postiluukusta. Kiva kuulla, että sulla ainakin on hyvä kokemus sen yhden paidan perusteella. :)

    VastaaPoista
  21. Juu, no kaikki noshin vaatteet on kestänyt musta ihan hyvin pesua ja kulutusta :)

    VastaaPoista
  22. Kiva kuulla! Meille on tulossa postista sellanen skootteri t-paita ja norsu t-paita 2,5- vuotiaalle sekä norsukuosinen kesähaalari puolivuotiaalle. :)

    Ootan jo innolla. Vaikkei kyllä ois saanut yhtään tilata kun vaatekaapit pursuaa jo muutenkin. Addikti mikä addikti. ;)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images