52 VIIKKOA: 9/52

52 viikkoa, 52 yhteiskuvaa . Tämän viikon kuvat ovat kotoa ja mökkihöperyydestä tämä kevät tullaan varmaan muistamaan muutenkin. Välilevyn p...


52 viikkoa, 52 yhteiskuvaa. Tämän viikon kuvat ovat kotoa ja mökkihöperyydestä tämä kevät tullaan varmaan muistamaan muutenkin. Välilevyn pullistuma-diagnoosi ei ollut alkuviikon kivoimpia uutisia, vaikka toisaalta ihan mukava sentään tietää missä ongelma on. Selkä ei ole kipeä, jalka minkä iskiashermo lamauttaa täysin sen sijaan on kipeä ihan tosissaan. Nyt ollaan niin alkuvaiheessa paranemisen kanssa, että kaikkea hermosärkyä aiheuttavaa (lue: liikkumista) tulee välttää ja tunnin välein nitkutan ja venytän itseäni fysioterapeutin ohjeiden mukaan. Välillä on kuitenkin pakko poistua kotoa sekä arjen sujumisen että oman pään takia. Onneksi meillä on apua ja siitä kiitos etenkin papalle, isälle ja naapurille, jotka ovat yövyttäneet lasta ja antaneet kroppani rentoutua. Olette ihan korvaamattomia.


Kotona kaksin ollaan luettu, katsottu paljon Peppi ja Eemeli elokuvia, rakennettu legoilla ja tänään korkkasimme Huuto.net:stä hankitun 70-lukulaisen Brion junaradan monine junineen ja vaunuineen. Ja tuo kuvassa käsiteltävä opus on muuten Camilla Mickwitzin Jason, aivan ihana kirja.

10 kommenttia

 1. Todella symppiksia nämä kaikki yhteiskuvat. :) Tästä tulee mieleen rauhallinen sunnuntaiaamu.

  VastaaPoista
 2. Parempaa oloa! Ihana on tuo norsupaita! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä toipumiseen! Mulla pahin jakso (kun ei voinut esim. istua lainkaan) kesti kuusi viikkoa. Sen jälkeen alkoi helpottaa selvästi. Vieläkin selkä kiukkuaa, jos istun liian pitkään/ huonossa asennossa tai nostan huonolla ryhdillä jotakin vähän painavampaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kaikki paranemistoiveet otetaan ilolla vastaan!

  VastaaPoista
 5. Vaikka oli lauantaiaamu kyllä :) Olen iloinen että aloitin tämän projektin, kivoja muistoja tulevaisuuteen.

  VastaaPoista
 6. Mulla vaikuttaa eniten kävelyyn :( Toivotaan että paranisi, tosin nyt toiveina olisi myös joku ergonominen tuoli, sohva tai joku missä voisi hyvässä asennossa olla. Tää on ihan kauheeta kun ei voi kunnolla olla missään asennossa, ei seisten, istuen eikä maatekaan :/

  VastaaPoista
 7. Minun on pitänyt jo aiemmin kommentoida ja tsempittää tuon selkäjutun vuoksi, mutta olen viime aikoina lukenut blogia lähinnä kännykällä ja kommentointi on niin hankalaa, kun pitäisi syöttää nuo kaikki yhteystiedot yms... Anyway, itselläni on kokemusta välilevyn pullistumasta useampien vuosien takaa, joten tiedän miten tukala ja kivulias olo siitä aiheutuu. Jaksamista siis ja kunhan pahin kipu rauhoittuu, saat varmaan (vai joko sait?) treeniohjeita, joten tsemppiä niiden kanssa! Toivottavasti vaiva pian helpottaa! Useimmilla näin varmasti käykin, joten peukutan, että kuulut siihen joukkoon. (Itselläni oli vähän pidempi kaava, mutta siitäkin selvisin ja selkä lopulta parantui.)

  VastaaPoista
 8. Kiitos tästä <3 Ihana kuulla, että kokemuksella joku "tuttu" voi sanoa parantuneensa. Elo on kyllä hankalaa, kun en pysty seisomaan montaakaan minuuttia kerralla. Nyt mulla on treeniohjena ihan pienet liikkeet selän ns. pidentämiseksi, että kroppa rentoutus ja hermo pääsisi pois pinteestä. Hankalinta tässä on ettei sellaista hyvää, kroppaa tukevaa ja hermon rennoksi jättävää asentoa saa oikein missään, tarvisi imetystyynyjä tms.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images