GREEN (IS THE NEW BLACK)

Ei vielä vihreää näkyvissä lumen alta. Pitää tehdä oma vihreytensä ihan itse, mutta ei sentään kateellisuudella. Piristävää väriä tuo lapsen...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei vielä vihreää näkyvissä lumen alta. Pitää tehdä oma vihreytensä ihan itse, mutta ei sentään kateellisuudella. Piristävää väriä tuo lapsen vanha kirppishaalari, kaverilta saatu Nomadi-kassi ja edellisen kevään tapaan Pukkan viherjauheet, mitä tilasin juuri uuden erän. Kirkasvalolamppu on pakattu talvitelolle ja illalla lähdemme katsomaan vihreitä Hevisauruksia Siljalle.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Facebook-tykkääjien oman Sininka-koruarvonnan voitti nimimerkki Noora (N.K.). Sinulle on lähetetty meiliä :)


Loppuun vielä hei google readerin käyttäjille. Kaikki ovat varmaan jo kuulleet uutiset tämän seurantapalvelun lopettamisesta kesällä. Helppoja tapoja seurata blogiani facebookin lisäksi ovat bloglovin' sekä blogilista. Vaikka se tietenkin näyttää blogin statistiikassa hyvälle, että osa porukasta myös tarkistaa tunnin välein onko uusia postauksia tullut, suosittelen kaikkia tutustumaan seurantapalveluihin. Blogien lukeminen helpottuu valtavasti, kun yhdeltä sivulta voi tarkistaa kaikki suosikkiblogien päivitykset kerralla. Facebookin etuna on tietenkin automaattiset päivitysfeedit (mitkä saa halutessaan klikata myös pois).


Mukavaa maanantaita kuomat!

16 kommenttia

 1. Miks mä en oo kuullut mistään Google Readerin lopettamisesta!? (Tää on niin tätä, mä oikeesti aina kuulen kaikesta viimeisenä! Huomenna varmaan löydän Twitterin ja innostun siitä).

  VastaaPoista
 2. En tiedä! Se on kyllä harmi niille jotka sitä oikeasti käyttää. Mä tosin oon hieman ilkikurisesti iloinen lopettamisesta, koska mua on jo pidempään ärsyttänyt se "virallisten lukijoiden" keräily ilman ymmärrystä, et se on seurantaohjelma eikä mikään maailman virallisin lukijamittari.

  Suosittelen ensisijaisesti nykyään bloglovinia, se on kätevämpi ku blogilista. Tosin ite käytän eniten blogilistaa ku oon niin vanha käpy.

  VastaaPoista
 3. Mä olin just saamassa mun ekan oikeen arvonnan ja ajattelin niin härskisti laittaa sellasen VIRALLISET LUKIJAT SAA 2 ARPAA-jutun että voin sit hiekkalaatikolla mehustella mun lukijamäärillä :D

  VastaaPoista
 4. :D :D No voit sä sen vielä tehdä, mä en vaan henkilökohtaisesti tykkää niiden naamojen keräilystä, kun suurin osa naamoista ei käytä sitä palvelua kuitenkaan. Vaikka toisaalta ymmärrän kyllä, et se on kiva kun vaikka eka sata täyttyy :)

  VastaaPoista
 5. Google reader? Onhan se eri asia kuin bloggerin kautta seuraaminen?

  VastaaPoista
 6. Häh, mäkään en tiennyt, että se loppuu. Pitääkö nyt ittekkin tehdä blogille facebook-sivut, vaikka oon yrittänyt vältellä sitä.
  Ja kyllä se jotenkin aina ilahduttaa, kun sinne lukulistalle ilmestyy uusi naama. :D

  VastaaPoista
 7. Meillä käy myös tie kohti Siljan Muksumaanantaita, mutta Turusta. Täällä on esiintymässä Ti-Ti Nalle (ja Riitta sekä Tau-nalle ainakin), mikä on lapsille yllätys sillä ei ole uskallettu kertoa tuota etukäteen jos vaikka tuleekin jotain eikä päästäiskään lähtemään. Lapset ovat molemmat ihan titi-faneja, hauska päästä katsomaan livenä :D

  VastaaPoista
 8. Joo siis mikä google reader? :D Luen bloggerin kautta.. onko se just tuo vai se blogilista? Voi apua ko on niin dorka! :D

  Mulle vihertää nuo sun vihreät puput! Mistä ne on! Söpöjä! :)

  Vois muuten laittaa semmosen kesto kommentoinnin ko kaikkeen voisin aina kommentoida, että "ihana". Öö, uusia adjektiiveja vois vissii opetella käyttään..

  VastaaPoista
 9. Hei pakko sanoa täälläkin että Keravan Lindexissä oli ainakin jo Littlephantteja hyllyssä!

  VastaaPoista
 10. Kyllä se taitaa sama asia olla, aloin itsekin hieman olemaan skeptinen kun ihmiset ei oo tästä tietoisia. Siis jos sä seuraat "bloggerin kautta" löydät ne samat blogit google readerista. Ja se tosiaan loppuu. Bloggerhan on osa googlen palveluita, vaatii google-tilin.

  VastaaPoista
 11. No blogilista ja bloglovin hoitaa homman hyvin jos ei halua käyttää facea. Itse koen facen blogien seurailussa kyllä käteväksi, kun siellä on paljon muutakin kivaa aina välillä, päivityksiä ja linkkien jakoa.

  VastaaPoista
 12. Oi, siellä oli IHANAA! Bloggaanpa siitä joku päivä!

  VastaaPoista
 13. No voi perseensuti! Sitä kautta on niin kätevä seurata. :/

  VastaaPoista
 14. Mut sä saat siirrettyä koko lukusetin mielestäni napsautuksella blogloviniin, mikä on aivan yhtä helppo rss-syötteenlukija.

  VastaaPoista
 15. Että tämä sinun blogi on mahtava :) ovatko nuo pupuset vanhoja aarteita?

  VastaaPoista
 16. Vuosi sitten ostin tigerista, oli kai tänäkin vuonna samoja, ettei ne mitään antiikkia oo :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images