VIRPOMISTA JO VUODESTA 2012

Ei ne muotifriikit turhaan ylistä Samu-Jussi Kosken suunnittelijanlahjoja. Mun paita toimii jo toista pääsiäistä pääsiäisnoidan mekkona.. Kä...

Pictures40

noitaakka

Ei ne muotifriikit turhaan ylistä Samu-Jussi Kosken suunnittelijanlahjoja. Mun paita toimii jo toista pääsiäistä pääsiäisnoidan mekkona..

Käytiinkö teillä virpomassa? Meidän noita kävi muutamassa naapurissa, kiitoksia vain näin netin kautta namuista!

15 kommenttia

 1. Ootko nyt ihan varma noista vuosista? Olisko ne kuitenkin ollu 2012 ja 2013? :)

  Täällä päin virvotaan vasta ensi lauantaina!

  VastaaPoista
 2. Pettämätön logiikka, jos lapsi on syntynyt vuonna 2011 ja oli ekana pääsiäisenä 0 vuotta niin sehän on sit 2011 pääsiäinen :D :D Hyvä huomio!

  ps. oon kyllä muutenkin vähän jäljessä kaikesta.

  VastaaPoista
 3. Kiitti muistutuksesta, laitoinkin mun logiikan tonne yläkommenttiin :P

  VastaaPoista
 4. Onpa tyylikkäitä ja söpöjä noitia! :) Me käytiin virpomassa ekaa kertaa (typy 3 vee), ja täytyy sanoa, että oli sairaan kivaa. Meillä on naapureina paljon eläkeläisiä, ja muutamassa paikassa tirahti virvottavalta kyynel silmäkulmaan, kun tyttö sipatti ujouden vallassa loruaan. Tosi symppistouhua.

  VastaaPoista
 5. Onpa harvinaisen söötti noita! :)

  VastaaPoista
 6. Meillä ei ihan vielä irronnut sepostukset, mutta fiilinki on tärkeintä :)

  VastaaPoista
 7. Oi kun on söpö!
  Minä täällä eilen odottelin noitia vaan ei yhtään tullut ovelle koputtelemaan, pitää kai vitsat itse vääntää.

  Meillä ei vielä lähdetty pojan kanssa virpomaan kun ei tuo vielä syö karkkia, vaikka äidin olisikin mieli tehnyt pojan kanssa lähteä :) Itse kun olen dietillä niin olisi vain harmittanut pojan isälle syöttää karkit ja vierestä katsella, ehkä sitten ensi vuonna meilläkin virvotaan. Tai jos rupeaa kaduttamaan niin meidän nurkilla liikkuu trulleja lankalauantaina ja mukaan taitaa vielä mahtua ;)

  VastaaPoista
 8. Söppänä noita! Oispa pitäny pukea omaki, vaan enpä tajunnu. Ees siis sen takia, että ois saanu söppäniä kuvia kans! :) Toisaalta mikäs estää pukemasta vaikka tänää ja napata kuva, kukas sitä tietäis tai muistais sitten vuosien päästä! :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images