LEVOTTOMAT JALAT!

Sarjassamme järjettömin ajanviete ikinä: jalkavalokuvaus! Minttu oli huomannut ihan saman mitä minä valokuvakollaasia tehdessäni, eli että...


Sarjassamme järjettömin ajanviete ikinä: jalkavalokuvaus! Minttu oli huomannut ihan saman mitä minä valokuvakollaasia tehdessäni, eli että jalkavalokuvia on tullut otettua. Paljon. Varsinkin lapsen kanssa kaksin hengaillessa helpoin tapa kuvata itseään on vain yksinkertaisesti kuvata se, mitä silmät itsestä näkevät. Jalat. Ja näitä valokuvia olisi kymmenittäin, kun vain jaksaisi käydä arkistot läpi!


Pöljä juttu kertakaikkiaan, mutta kuka muu myöntää tämän harrastuksen? Me ei voida olla ainoita!


ps. noi mun kynsilakkailut ja säärikarvojen ajelut, awww.....:D

32 kommenttia

 1. Ette ole ainoita. Minäkin kuvaan

  VastaaPoista
 2. Mä harrastan tota, tavallaan järjetöntä touhua mutta sit utse katsoessani noita kuvia muistan kuvanottohetken fiilikset hyvin! Yleensä kuvaan jalat kun on ollut erityisen hyvä päivä! :DDD

  VastaaPoista
 3. se on muuten totta, et noi hetket muistaa silti vaikka näkyy vain jalat! Esim ekakuva on koffinpuistosta ku löysin hietsusta räsymatot halvalla viime kesänä. tennarit kuvasin modernassa ja pinkeillä tennareilla maalasin keinun viime kesänä. Tosi hyvä huomio!

  VastaaPoista
 4. Onkohan noi jotenkin "jalat maassa"-hetkiä, kun arki sujuu ja on onnellinen pienistä asioista :D enivei, mä tykkään jalkakuvista...tai niistä näkee jollain tapaa maailmaa toisten silmin :)

  VastaaPoista
 5. pienien juttujen huomioimishetkiä :) Sun pitää kans laittaa omat koivet blogiin!

  VastaaPoista
 6. Huomenna yhdet talvikoivet tulossa jo ;) pitääkin alkaa kaiveleen arkistoja! Suuri osa on kyl instagramissa...ehkä ne kelpaa ensihätiin :D

  VastaaPoista
 7. Minä myös. Todiste: http://eioopakkojoseitaho.blogspot.fi/2013/01/jalat.html

  VastaaPoista
 8. Täällä myös yks:)
  Kuvaan ainoastaan paljaita jalkoja,yleensä omiani, joskus myös kaverikuvia, josta löytyy matkakumppanin varpaat. En koskaan ole kuvannut "arkivarpaita". Varvaskuvat ovat aina ikuistettu lomareissuilla. Ei se mikään onnistunut loma ole, jos ei sieltä ole varvaskuvia...
  Viime aikoina ei ole tullut reissattua,joten kannattaisi ehkä siirtyä arkivarvaskuviin:)

  VastaaPoista
 9. Noniin, no nyt se sitten soi päässä! Levottomat jalat, levottomat jalat, levottomat jalat, levottomat jalat, leeevvooottooommaaatt!

  ihanat mokkasiinit.

  VastaaPoista
 10. Mitä ihmettä?! Olin jo ilmoittautumassa jalkakuvaajaksi, mut päätin ensin tutkailla kuvakansioita enkä äkkiseltään löytänytkään YHTÄÄN ao. kuvaa. :s Nyt pitää tutkailla tarkemmin kansiot läpi, minen tätä purematta niele! :D

  VastaaPoista
 11. aivan ihania jalkakuvia. Joista tuli heti mieleen, et ottasin sun kenkäkokelman vaikka heti!

  VastaaPoista
 12. hahaa, arkivarpaat! mulla on aika arkivarpaat myös lomilla aina, huomaan noista kuvista senkin!

  VastaaPoista
 13. kyllä ne jostain löytyy, kännystä tai jostain unohtuneesta jalat-kansiosta :D

  VastaaPoista
 14. Ha! Yhdet paskaiset Provinssi-varpaat vuodelta 2008 ja yhdet ruskettuneet kesävarpaat Särkänniemessä vuodelta 2005.
  Mutta olen pettynyt! :D Pitää skarpata. Luulin oikeasti olevani jalkakuvaaja... ;(

  VastaaPoista
 15. Löysin vielä pari lisääkin sinne :D Ah, musta aina tuntuu että mulla on niin iso ja levee jalka etten voi käyttää muuta kuin converseja, crocseja ja hai-saappaita. Ennen raskautta vielä meni satunnaisesti jotain korkkareitakin mutta nykyään entistä heikompaa, no Vagabondilla on jotain mitkä menee. Mut hei tosiaan, entäs sitten koska noi mun kengät nyt vaan on just kivoja! :) :) :)

  VastaaPoista
 16. mulla itseasiassa kävi mielessä, et oispa sun jalka turvonnu muodottomaksi raskaudesta ja sulla ois mun kokoisia (40) kenkiä myynnissä ;)

  Mä päätin etten voi tehä toista lasta ku en kestäis taas isonevaa jalkaa!

  VastaaPoista
 17. no äkkiä sohvalle makaamaan ja aamutossut valokuvaan!

  VastaaPoista
 18. Nooh, mun pieneksi jääneet on 41 ja 42. Nyt siis on se 42 jos on tarpeeksi iso. Haluun joskus toisen lapsen mut en 43:n jalkaa koska en halua joutua transujen kenkäosastolle! :O Mut toisaalta, äitiyden myötä tarve niille kivoille korkokengille on vähentynyt huomattavasti...

  VastaaPoista
 19. en minä kyllä korkkareilla osais ees kävellä, mutta tilasin just ellokselta yhet ku halavalla sai...

  VastaaPoista
 20. Olen harrastanut "jalkakuvausta" niin kauan kuin olen digikameralla kuvannut. Yleensä kuva liittyy johonkin paikkaan, joten kuvissa on olen yleensä kengät jaloissa. Aika hassua, koska en ole mitenkään kenkäihmisiä ja näin ollen jalkineeni harvemmin ovat kovin kuvauksellisia.
  Reissuista pitää ottaa aina jalkakuva yhdessä lapseni (ja joskus muidenkin matkakumppaneiden) kanssa.
  Lapseni puhelimesta ja pokkarista löytyy myös valikoima jalkakuvia, joten into kuvata jalkoja on joko tarttuvaa tai perinnöllistä.

  VastaaPoista
 21. Digikamerat kyl mahdollistaa paljon juttuja! Ei filmikameran filmiä "tuhlais" kymmeniin kenkäkuviin, nyt on niin helppoa :)

  VastaaPoista
 22. Minä myös! Se on juuri kuten sanoit, se ainoa kohta, jonka ylettyy itse näppärästi kuvaamaan ilman säätämistä. :D

  VastaaPoista
 23. Kyllä, kuvaan varpaitani niin paljon että siitä riittäisi ironiseksi blogiksi. Sen perustaminen on ollut tekeillä jo kauan, materiaalia kyllä piisaisi.

  VastaaPoista
 24. tästä sais vauva.fi:n no-life-mutsit taas keskusteltavaa, et vähänks on dorgia, kuvaavat jalkojaan. Ja sit salaa kokeilevat ite ;)

  VastaaPoista
 25. Samma här åkso! Just laittelin kaikki koipeliinikuvat omaan kansioonsa tänään ja mietin että oho ompa noita kertynyt.... pidetäänkö retrospektiivinen yhteisnäyttely hahaa :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images