52 VIIKKOA: 6/52

52 viikkoa  yhteiskuvia viikoittain ja jo kuudes viikko. Nopeaa tuntuu tämä vuosi menevän! Pihamaalla on työmaaparakki, mitä kävimme koputte...


52 viikkoa yhteiskuvia viikoittain ja jo kuudes viikko. Nopeaa tuntuu tämä vuosi menevän! Pihamaalla on työmaaparakki, mitä kävimme koputtelemassa ja hyvät oli kaiut. Aurinkoisesta ilmeestä huolimatta lapsi ei paljon pihalla olosta perusta, itku ja lannistus tulee aika nopeasti kun pitäisi tarpoa lumessa. Lähikauppaan jos jaksaa kävellä, takaisin saa kantaa huutavan 15 kilon punnuksen. Jotkut ovat vain luotuja makaamaan keskellä jalkakäytävää :)


ps. poijjaan hattu on keikahtanut taaksepäin pahemman kerran kuvissa. Ai ai otsalohkoa, onneksi tilanne oli helposti korjattavissa. Mikään ei ole inhottavampaa kuin kylmä kaulassa tai päässä!


kuvat: Kikka Aarnio

10 kommenttia

 1. En kestä, oot niin nätti :) Ja ihana tuo pojan hattu! Ja takki!

  VastaaPoista
 2. Oisko se toi mun teneriffarusketus ku kaunistaa? :P Ja lapsella olikin kaikki kirppiskuteita, paitsi noi Kainon housut.

  VastaaPoista
 3. jep. mut ei hän siinäkään pysy jos ei huvita. Eli yleensä ei pysy ku kaupalle saakka, takaisin saan kantaa joko pojan tai pojan ja pulkan :)

  VastaaPoista
 4. No ite oot, ku tuommosia kommentteja lähettelet!!

  VastaaPoista
 5. Näytät kyllä näissä kuvissa ihan superkauniilta! Ja onnelliselta! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta kommentista <3 Kyllä mä aika onnellinen olenkin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images