HEHKU

Sattuiko joku muu katsomaan torstaina Kakkosen uutta hyvinvointiohjelmaa, Hehkua? Minä katsoin ihan senkin takia, että sitä juontaa Auta El...


Sattuiko joku muu katsomaan torstaina Kakkosen uutta hyvinvointiohjelmaa, Hehkua? Minä katsoin ihan senkin takia, että sitä juontaa Auta Elina ja Jetlagissa blogeista (sekä sadasta muusta jutusta) tuttu ja seksuaalineuvoja Elina Tanskanen ja Elina on ihana! Toinen juontaja taas on entinen suosikkikolumnistini ammoisilta trendiajoiltaan eli näyttelijä Kiti Kokkonen. Kolmanteja juontajana hääri ennestään mulle tuntematon lääkäri Emilia Vuorisalmi. Ja kokonaisuus oli oikeastaan tosi kiva, sopivasti kotikutoinen ja viihdyttävä, mutta ainakin itselle ajankohtainen.


Ensimmäisessä jaksossa naiset pistivät itsensä peliin kokeilemalla naisellisia trendilajeja kuten voquing, tankotanssi ja burleskitanssi. Kitin stressitasoa tutkittiin ja Elina testasi hellyyttävästi maalarinteipillä päällystettyjä vedenpitäviä ripsivärejä (maalarinteippi siksi, ettei merkki vaikuta arvioon!) lumipesussa sekä suihkepullon kanssa. Vakavempana aiheena käsiteltiin naisten tissuttelua. Tykkäsin ainakin ekaosasta ja luulen katsovani jatkossakin Hehkun torstaisin. Ei ehkä mikään syvällisin tv-sarja maan päällä, mutta jotenkin piristävä ja hieman höpsö.


Ja Hehkulla on (no tietty!) blogi. Sinne tai areenaan siis tutustumaan jos jäi hehkutukset väliin! Itse ohjelma Kakkosella torstaisin 19.30-20.00


Kuva: Ylen kuvapalvelu


4 kommenttia

 1. minäkin katsoin (ainakin osittain) oli juuri sellainen helppo ohjelma jota voi katella (kuunnella) samalla kun kotihommia tekee kun on saanut lapsen unten maille. Luulen että itsellä tämä ohjelma myös jatkossa tulee katseluun (kuunteluun...)

  VastaaPoista
 2. Joo, ja musta tuntuu että ohjelma on suunnattu aikalailla samalle kohderyhmälle mitä blogini lukijat ovat. Siis hieman ehkä hipahtaville naisille, joilla on jo hieman elämänkokemusta, mahdollisesti perhe ja/tai työ, joka kuormittaa sen verran että hyvinvointiohjelman pitää olla kevyt, ei saarnaava.

  VastaaPoista
 3. Minä taas täälläkin, hupsista!
  Enpä ollu kuullukaa moisesta ohjelmasta mut ehkä sun suosituksesta vois vilkasta ;D
  Ja ps. Vuorisalmi on ainaki "the Mikko Leppilammen ex-vaimo"
  Melkonen meriitti siis :p

  VastaaPoista
 4. Joo, Leppilammen eksä tosiaan tuo Vuorisalmi. Joskus Haartmanin päivystyksessä olin sen vastaanotolla ja odottelin jossain sivuhuoneessa pitkään ennen kuin tohdin mennä kysymään että saisko sitä reseptiä/sairaslomatodistusta... Oli ihan ajatuksissaan ja unohtanut mun olemassaolon ja odottamisen. Eikä kauan sen jälkeen uutisoitu niiden suhteen kriisistä. Ei siis ihme jos hieman oli ajatukset muualla.

  Mut apua, e enää yhtään sarjoja seurattavaksi. Seuraan kaikkea ihan humpuukia ja paria oikeasti hyvää ja kiinnostavaa, mutta paljostahan se on pois... No, onneksi on aina jotain pyykkiä viikattavana yms. kunl apsi mennyt nukkumaan niin siinä ohessa voi sit hyvällä omallatunolla pällistellä ;) Ja ehkä joskus ihan vähän myös lapsen kanssa puuhatessa...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images