YKSITYISKOHTIA KODEISSA

Yksi lempisisustuskirjoistani, ruotsalainen Detaljer Hemma (Annika Huett, Ulf Huett Nilsson, 2010), on saattanut joskus näkyäkin blogissani...


Yksi lempisisustuskirjoistani, ruotsalainen Detaljer Hemma (Annika Huett, Ulf Huett Nilsson, 2010), on saattanut joskus näkyäkin blogissani. En suoraa sanottuna muista, mutta kertaus olkoon opintojen äiti jos kirja on tuttu.


Rakastan sisustuksia, missä kaikki ei ole niin harkittua, trendikkäästi sitä tätä tai tuota, vaan ollut paikallaan viimeiset 40 vuotta muuttumatta. Katselen kiinnostuneena etenkin vanhojen ihmisten koteja niissä käydessäni, sillä niissä näkyy eletty elämä ja muistot, ei vain sen hetkinen sisustustrendi. Myös halpakaupparatkaisut ovat mieleeni, muoviset pitsipöytäliinat ja muu snadisti kitch käyttötavara, mikä ei ole kodissa esillä siksi, että on hieno vaan siksi, että sitä tarvitaan. Ja tällaisia ratkaisuja Detaljer Hemma on täynnä.


Ostin kirjan taannoin Lagerhausista, löytynee pienellä etsiskelyllä ainakin kansainvälisistä nettikirjakaupoista.


Kirjapostaukset ovat nyt olleet hieman tauolla, mutta niistä tykkääville ilouutisia: olen aloittelemassa eräänlaista lasten- ja aikuisten kirjoihin perustuvaa sarjaa. Ensimmäinen osa olisi sisällöllisesti jo valmis, mutta ulkoinen habitus on hieman vielä hakusessa. Toivottavasti jo ensi viikolla saisin ensimmäisen osan ulos :)

5 kommenttia

 1. Täytyykin käydä katsomassa löytyisikö tuo kirjastosta!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tää kirja on esillä ollut: Sun innoittamana ostin omani, englinninkielisen version tosin :)

  VastaaPoista
 3. hyvinkin saattaa löytyä, on ilmestynyt englanniksikin :)

  VastaaPoista
 4. Sitä minä vähän muistelin, että olisin jo joskus intoillut tästä. No kertaus kunniaan!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images