TENSKU TÄNÄÄN

Tiiättekö, musta tuntuu et mulla on ollut alitajuinen kaukokaipuu joulusta asti, koska tilasin Ellokselta tuon tantun ja tuommoset SUPERCOOL...














Tiiättekö, musta tuntuu et mulla on ollut alitajuinen kaukokaipuu joulusta asti, koska tilasin Ellokselta tuon tantun ja tuommoset SUPERCOOLIT mokkasiinitki hankin joulun tienoilla. Alleviivaan mokkasiinien cooleutta, koska muutama nimeltä mainitsematon äitibloggari antoi mulle hieman erikoisia katseita kertoessani niistä...luulivat mun tilanneen pojalle sellaiset. Ehei, mulle ne oli!


Yläkuvissa on tämä meidän hotellikompleksi, missä nyt vaikutamme. On palmua ja fanttia, hyvin kelpaa, suosittelen lämpimästi huoneiston vuokraamista täältä. Tänään kävimme uimassa altailla ja ruokakaupassa kukkulan takana. Olen ihan superonnellinen etten ottanut Quinny Zapp X-tra matkiksia mukaan vaan tuollaiset vintagebriot. Ihan sikahyvät rattaat täällä vaellellessa! Muita hyviä älynväläyksiä oli tuollainen muovinen nimiranneke pojalle ja oma nokkamuki.


Eipä mulla oikeastaan nyt muuta! Sitä vaan, et lämmintä on ja viini on edelleen halpaa ;)

35 kommenttia

  1. Meinaan meillekin noita nimirannekkeita hankkia, en oo kyl ehtinyt vielä googlaileen niitä, joten kysynpä et mistä hankit? :) Ihanan kesäisin näköistä, ilma ja sun mekko :)

    VastaaPoista
  2. Noi briot on ihan parhaat reissussa!
    Meillä pyörii ihan samat rattaat nurkissa, veljeni vanhat. Melkein ovat 19 vuotta.
    Thaimaassa käytiin kaverieden kanssa, joilla oli kaksi (olisko ollu 2-3v) lasta ja heillä ei ollut omia rattaita mitä ottaa mukaan niin jo oli Briot hyviä ja toisetkin briot löytyi lainaan kun vähän kyseli.
    Oli kätevää kun ne mahtui kokonaisina mopotaksihärveliin mukaan :)

    Mäkin haluisin niin jonnekkin lämpimään!
    Kuvat näyttää taas niin kivoilta.
    Nauttikaa

    VastaaPoista
  3. Tuo laukku on myös SUPERCOOL!!! Tykkään!!! Olispa ihana olla lomalla... Ja siemailla halpaa viiniä... ;)

    VastaaPoista
  4. Heh, tehän olette samassa hotellissa kuin me viime syyslomalla! Tykkäsin huoneistosta tosi paljon. Meillä oli All Inclusive, mutta ruoka ei ollut mielestäni mitenkään erityisen hyvää.

    Hotellilla on se oma rantaravintola, kannattaa käydä, sillä ranta on hyvä ja bussilla pääsee ilmaiseksi.

    VastaaPoista
  5. Näyttää ja kuulostaa oikein hyvältä teidän lomailu :) Kaunis mekko!

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää ja hyvältä näytät! Ihanainen vaippalemmikki siellä kirmailee. Puolinakumiehenä on hyvä olla =)

    VastaaPoista
  7. Kiva kun päästiin teidän kanssa Teneriffan aurinkoon :) Itse kun kanssa oon aina ollut vaan sellainen kaupunki tai maaseutuoffseasonlomailija, mutten koskaan oo uskaltanut ns. eteläkohteisiin. Sellanen salainen perverssio et välillä mielessä käy, uskaltaisko tai haluisko.

    Miten sun päällä kaikki näyttää noin hyvältä? :)

    Laita jotain sisäkuvia hotellista. Siis jaatteko kaksion joidenkin mummojen kanssa vai kuinka? SIthän sul ois siinä niinku lapsenvahtia tyrkyllä, heh.

    Ranneke hieno juttu, silti toivon, et ei olis käyttöä. Ehkä teillä on samasta syystä sateenvarjokin mukana. Itse oon joskus sujauttanut miehen käyntikortin (no ku ei oo omia!) lapsen takintaskuun, just incase.

    VastaaPoista
  8. Hei, me ollaan oltu tuossa hotellissa 4 vuotta sitten! Oli golf-kenttä- ja merinäkymät ja ihanat aamiaiset. Matka rantaan ja keskustaan tehtiin hotskan bussilla tai taksilla. Pohjoisessa käytiin Loro Parkissa, mikä olikin hieno paikka. Paluumatkalle raahasin kassillisen vaatteita Benettonin outletista!

    VastaaPoista
  9. Meilläkin on reissurattaina aina nitisevät ja ah niin loistavat Brion antiikkirattaat! Jotkut Ponyn edeltäjät. Jollain Berliinin reissulla ratkes kankaat ja uudet piti ompaista Iksun kankaista, kun ne uudet rattaat ei oo niin hyviä. Eli mainio valinta!

    Ja hyvältä näyttää mestat - olisin kade, jos teleportti ois keksitty. Nyt en ole, kun noi pisteen A ja B väliset siirtymiset on niin hanurista natiaisten kanssa.

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia!!! Tässähän iskee lomakuume.

    VastaaPoista
  11. hitsi ku en tiiä mistä se on, saatiin joululahjaksi. mut joku kid label kai...ennemerkki toikin muuten :) täällä on kesäistä! enemmän saatu aurinkoo ku suomes viime kesänä :)

    VastaaPoista
  12. Joo, noi on kans vanhat naapurilta lainassa. Tosi hyvät. Just puhuttiin muutamanki kaverin kanssa, et noi vaan on parhaat rattaat. paitsi ei mee makuuasentoon, mut muuten.

    VastaaPoista
  13. Laukku on kameralaukku ja onneksi lähti mukaan. Tippui taas linssisuojus ja täältähän saisi vaikka mitä piraattikameroita, mutta ei yhtään 37mm linssisuojaa :( Onneksi oli uv-suojia sentään myynnissä ja sain tingattua normihintaan, äijät yritti kusettaa niin paljo kameraliikkeessä et meinasin jo hermostua :D

    VastaaPoista
  14. me ei mahduttu huomiseen monkey beach-bussiin eli ei vissiin päästä sinne ollenkaan. Mutta mennään bussilla jollekki toiselle rannalle. Tää on tosi kiva paikka, mut en halunnut hankkia sitä kaiken kattavaa ruokapakettia, musta on ihan kiva tehdä ruokaa ja syödä kylillä :) Hauska sattuma et olitte tekin täällä!

    VastaaPoista
  15. Kiitos, pieni talo preerialla tulee muotiin ennemmin tai myöhemmin ;)

    VastaaPoista
  16. Kyllä, lapsi nauttii kyllä tosi kovasti kun saa kirmata lähes alasti aurinkosuojassa ja uimavaipassa :)

    VastaaPoista
  17. No nyt kun tänne tulin, alan ymmärtämään aurinkolomien hehkun. Siis ei tää mikään kokemuslomailumesta ole lapsen kanssa, ellei välttämättä halua bussireissata vuorille ja parkkeihin. Mutta onhan se ihan hauska välillä olla paikassa mistä kävellä suoraa altaalle ja ottaa vaan rennosti. Täällä ei oo sellasta suorituspakkoa mikä mulla on melkein tukholmassakin aina, altaallekkaan ei oo pakko mennä jos ei haluu.

    Mulla on mukana vaan sellanen lähikuvalinssi niin tosi hankala ottaa sisäkuvia. Mut voin selostaa, et meillä on sellanen kämppä missä on 2 makuuhuonetta (toinen meille, toinen Mykkäselle ja Eilalle...), olkkari, missä keittiö, 2 vessaa joista toisessa kylpyamme ja sit iso 20m2 bloggausparveke (netti toimii parhaiten täällä). Sit tuolla kerrost ylempänä on meidän kämppään kuuluva aurinkopartsi, missä auronkotuolit ja suihku. Tosi kiva ja oikeestaan noi Mykkänen ja Eila on hauskaa seuraa, just sellasia äkkilähtödaameja jotka kysyy joka makkaranpalasta paljonko maksoi ja ottavat omat eväät kahvilaankin :D

    VastaaPoista
  18. Joo, täältä partsilta tosiaan näkyy meri ja golfkenttä! Tykkään paljon, mut ollaan ihan omilla eväillä eli sikana chorizoa, juustoa, ja muita herkkuja. Laskin että ei kannata ottaa täyshoitoa tai edes aamupalaa kun tykkään hakee ruuan kaupasta.

    VastaaPoista
  19. Joo, mulla vieläkin kolottaa ohimossa se lento...onneki mykkänen tulee samalla lennolla niin taidan teleportata pojan sille...

    VastaaPoista
  20. Ainakin 80-luvulla noi oli ponyt, mulla oli punarunkoiset itselläni.
    Oon kerran kirppisreissun työntänyt ja ei tuu meille noita, koska ohjaus oli liian huono mulle ;)
    Mutta kestävät ne on ja kaikki ei ole käsivammasia niinkuin minä.

    VastaaPoista
  21. Reissu Lanzarotelle varattu hyvissä ajoin syksyllä :D...6 aikuista ja 7 alle kouluikäistä lasta...

    VastaaPoista
  22. Mistä mokkasiinit löyty? T: Mokkasiinein suurin ja ylin ystävä ikinä.

    VastaaPoista
  23. ostin ne ebaysta jostain, suede moccasins taisi olla hakusana. Mut löytyy kyllä aika monesta paikasta mielestäni Minnetonka-nimellä.

    VastaaPoista
  24. Oih, mokkasiinirakkaus!

    Hyviä viboja aiheuttaa myös kehut antiikkibriokärryistä. Meillä kun on ullakolla odottamassa kesää samanmoiset, mitä nyt tuunausprojekti on vielä vähän kesken.

    Tänne Thaimaahankin meinattiin niitä mukaan ottaa, mutta onneksi napattiin mukaan vain reput. Kärryt eivät olisi olleet täällä kuin vaivaksi. Irman kommentin mukaan jossain päin Thaimaata kärryttelijät on otettu huomioon, mutta meidän vierailemissa kylissä ja kaupungeissa ei olisi tullut kuin kiukku tai vaihtoehtoisesti itku kärryjen kanssa säätäessä.

    VastaaPoista
  25. kuulostaa...öh...ehkä ihanalle :D Tuo 7 lasta vaan on aika pelottavalta kuulostava yhdistelmä!

    VastaaPoista
  26. Niin, mäki luulen et noi ois ponyt mut niissä lukee joku brio originals tms

    VastaaPoista
  27. Ja jos mulla ois toinen aikuinen mukana, ei meilläkään olisi kuin reppu. Mutta nyt kun oon yksin, haluun välillä laittaa pojan nukkumaan rattaisiin enkä kantaa kokoajan itse, toi on jo aika iso. Ehkä pitää järkätä lukijamatka tänne :D

    VastaaPoista
  28. Joo, on kyllä kiva pystyä vaihtamaan kantajaa, kun tallustelua tulee kuitenkin aikas paljon. Ja siellä bamsesaarella rattailla matkaavat skiditkin on käsittääkseni vähän pakostakin otettu huomioon, joten kelpaa paremmin kärrytellä kuin täällä, jossa mitään pienenpää ja hitaampaa menopeliä kuin skootteri ei ole otettu huomioon.

    VastaaPoista
  29. Niin arvelinkin, että laukku taitaa olla kameran. Munkin kamera haluis vastaavanlaisen, joten mistä moinen ihanuuus?

    Ja voihan kameraliikeäijät!

    VastaaPoista
  30. No ebaysta tietenkin :D Hakusana ehkä joku camera bag vintage leather (vaikka tekonahkaa onkin), noita löytyy sieltä sikana joten kannattaa etsiä se edullisin, n. 25 eur. kameralaukut on kalliita, mutta minusta hyvästä kannattaa toki maksaa. Edellinen gollan laukkunu oli niin pieni ettei objektiivit mahtuneet kassiin olympus penin kanssa. Nyt mahtuu (mutta ei ole mukana). Suosittelen tietyissä ostoksissa aina ebayta, sillä se on todella helppo tapa hankkia vähän erilaisempia juttuja mitä Suomesta löytää :)

    VastaaPoista
  31. Oi vitsi miten ihana tuo sinun keltainen mekko !

    VastaaPoista
  32. Onko noi ihanat mokkasiinit minnetonkan vai jonkun muun merkin?
    Mietin tota kokoa..onko sinusta normaali, vai pieni tai iso koko?
    Jotkut sanoo että kannattaa ilman muuta ottaa kokoa pienempi kun mokkanahka venyy muotoutuu näin hyvin oman jalkaan kun jotkut taas sanovat että on tosi kapea lesti ja naftit koot..Eipä noita suomessa taida olla ihan missään kaupassa olla että vois sovittaa eli pitänee ihan sokkona tilata..

    Oon noista haaveillu ja halvimmaks tulis tilata ebaysta mut pelkään vähän että tulee päälle jotkut hirveet tullimaksut :/

    VastaaPoista
  33. voi kiitos vinkistä! ihan mahtavuutta <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images