JOKAPAIKAN KORU

  Mulla on täällä lomalla mukana ihan käsittämätön koru, minkä sain juuri ennen lomalle lähtöä lukijaltani Siniltä, jolla on juuri perustett...

 
Mulla on täällä lomalla mukana ihan käsittämätön koru, minkä sain juuri ennen lomalle lähtöä lukijaltani Siniltä, jolla on juuri perustettu pieni Sininka-korupuoti. Uskomattomaksi korun tekee se, että se sopii ihan mihin tahansa asuun loistavasti. Kahdesta Sininka-kaulakorustani otin mukaan minttu-yksilön ja se on killunut nyt kaulassa viime perjantaista asti eli viikon. Ja se on sopinut valehtelematta ihan kaikkiin vaatteisiin täydellisesti.


Sini sanoi tehneensä koruja ihan siksi, ettei oikeastaan ole koruihminen. Ja joku koru olisi silti kiva. Helmet on muovailtu itse polymeerimassasta ja poltettu kestäväksi uunissa ja nauha on laadukasta poronnahkaa. Itsekään en ole mikään suuri koruihminen, koska en oikein tykkää pintansa nopeaa menettävästä rihkamasta eikä "aidot" korutkaan oikein natsaa tyyliini. Siksi käytänkin oikeastaan vain hopeista laattakorua, missä on lapsen nimi sekä puisia rannekoruja. Nämä korut ovat sopivan arkisia oikeastaan mihin tahansa vaateyhdistelmään ja tuovat ehkä hieman kaipaamaanikin ekstraa pukeutumiseen. Yllättävän pienillä jutuilla sitä saakin huolitellumman vaikutelman.


Jos tykkäät, tykkää Sininkasta facebookissa! Korut eivät muuten ole kalliita, 12 euroa kappaleelta ja väriyhdistelmistä löytyy taatusti jokaiselle se omin.


 

3 kommenttia

 1. Eikö sais nähdä kuvia niistä täydellisistä vaate-koruyhdistelmistä?

  Voi kun kadehdittaa tuo rantahiekka...

  t: Lukija Ylöjärveltä

  VastaaPoista
 2. Jatkossa ihan varmasti. Mulla on täällä vaan sellanen lähikuviin tarkoitettu linssi ja 1.5v poika kuvaajana niin se on hieman hankala yhtälö nyt :) Pelin kautta otetut "asukuvat" ei ole kaikista parhaimpia, joten odotellaan seuraavia kotikuvia!

  VastaaPoista
 3. Aika mielenkiintoinen tuo poronnahka nauha. Enpä olisi heti uskonut! Kivan näköisiä koruja muutenkin tuolla korupuodissa :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images