TÄNÄÄN

Aamulla siivottiin hiki hatussa kaksin ja illalla katsellaan hikikarpalo otsalla tiskivuorta yksin. Mutta mukavat pienet syntymäpäivät mulla...


Aamulla siivottiin hiki hatussa kaksin ja illalla katsellaan hikikarpalo otsalla tiskivuorta yksin. Mutta mukavat pienet syntymäpäivät mulla oli ja ei puhuta siitä paljonko tuli mittariin :D Sain kaikkia kivoja lahjojakin, kuten monenlaista  makusuolaa, teetä vuoden loppuun asti, villasukat ja -lapaset, muumimukin ja viinimarjamehua. Ai jai!


Huomenna avautuu lähipäiväkotikin. Ei voisi olla parempaa syntymäpäivälahjaa. Halleluujaa, lomat on lusittu ja viimeisetkin tonttukoristeet siirtyvät nyt kaappiin ensi vuotta odottamaan. Kuusikin on viimein purettu.


Monet varmaan on huomannutkin, että muumipeikkomukin tekeminen on lopetettu, joten viimeisillä metreillä sain oman. Iittalan verkkokauppa myy viimeisiä kappaleita edullisesti kympillä, tämä vihjeeksi annettakoon. Tankerokieltä ei kyllä pitäisi antaa anteeksi, nyt ei vain näppäimistö luista toivottuun malliin.


Mukavaa alkavaa viikkoa!


37 kommenttia

  1. Jijuuuu ONNEA hurjasti!!!! Ihana kakku !!!!! nim. kohta viikko herkkulakkoa takana

    VastaaPoista
  2. Ai hitsi, munkin pitäisi kyllä alottaa lakkoilu. Sairastelun myötä meillä on mennyt ruokailut ihan hulluiksi, ehkä huominen arki ja päikyn aloitus joululoman jälkeen tois jonkun rodin hommaan.

    VastaaPoista
  3. Oi, onnea! Herkullisen näköinen kakku! Ja ihana kettu, sukat, pikkuleipuri, jääkarhutyynyliina ja... niin. Ihana syntymäpäiväkin, toivottavasti :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos, kiitos ja kiitos kaikkiin kehuihin ja toivotuksiin :) Oli ihana synttäri ja nyt on lämpimänä jalat.

    VastaaPoista
  5. Ihana kakku, mä tykkään enemmän tuollaisista kakun näköisistä kakuista eikä esim. leivontablogiessa nähdyistä sokerimassajutuista.

    VastaaPoista
  6. Joo, ihan sama mulla. Kotona tehty saakin näyttää kotona tehdyltä ja itseasiassa monien kakkublogien kakut on raaka-aineiltaan ihan kummallisia, niissä esim käytetään tosi monesti flora vispiä tms kasvisrasvahöpötyksiä. Tos on oikeaa kermaa ja mascarbonea, niin se maistuukin joltain :)

    Eikä mulla olisi aikaa eikä kiinnostusta mihinkään sokerimassamuotoiluun, voin tehdä muovailuvahasta muumeja jos luovuusvimma iskee ;)

    VastaaPoista
  7. Maukkaan näköinen kakku! Paljon Onnea!
    Minullakin menossa herkuton tammikuu ja nyt jo tekee aika tiukkaa! :D Niin ja muuten Niiskuneiti-mukin valmistus loppuu myös ja huhtikuussa pitäisi kai tulla uudet peikko ja neiti mukit myyntiin :-)

    VastaaPoista
  8. Hei, mistä oot saanut selville sen niiskuneidinkin lopetuksen? KunIittalassa oli ollut tuotannon loppumisesta laput vain muumipeikossa. Neitimuki oli ollut normihintainen ilman mitään lappusia loppumisesta. Mäkin jostain kuulin, et loppuis mutten nyt tiiä loppuuko sittenkään.

    VastaaPoista
  9. On mennyt ihan ohi tällaiset merkittävät päivät. Onneaonneaonneaonnea!!

    VastaaPoista
  10. Kiitoskiitoskiitos, ei näistä juhlista kehtoo huudella enää edellisen pyöreän rajapyykin mentyä rikki. Ainakaan kovin isosti ;)

    VastaaPoista
  11. Onnea, onnea! Söpö kakku! :)

    VastaaPoista
  12. mä löysinkin jo arabian sivuilta infon. Kiitti silti tästäkin!

    VastaaPoista
  13. Niin ja takuulla pysyy muumiasioissa ajantasalla,kun liittyy facebookin "Osta/myy/vaihda muumituotteita-pulinat " palstalle. Siellä voi myös huomata helposti, että muumit herättävät monenlaisia tunteita niin hyvässä kuin pahassakin :-)

    VastaaPoista
  14. taidanpa olla liittymättä, saan blogissani päivittäisen draama-annokseni kuitattua useimmiten ;)

    VastaaPoista
  15. Myöhäiset onnittelut jee! :----)
    Kakku näyttää kyllä tosi herkulta ja tämä on jo hullua, että mun näppäimistö suoltaa tälläitä kun mä en yleensä niin kakuista välitä!

    VastaaPoista
  16. Naapurisi sivuilta tulin kurkkaamaan ja löysinkin vallan ihanan blogin! Lukijaksi jään. Oikein hyvää sytymäpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  17. Paljon onnea!
    Opa maukkaan näköinen kakku ;)

    VastaaPoista
  18. Minusta tämä on jo aika suuri saavutus, että maailma on täynnä kakkublogeja ja mun tunnissa tehty kerää näin suuren suosion. Syytän kyllä tällaista rentoa otetta, se on merkki hyvistä raaka-aineista :D

    VastaaPoista
  19. Hei kiva kun löysit tänne, naapurin blogi onkin huippu, joten sitä kautta kannattaakin tulla :) Kiitos onnitteluista!

    VastaaPoista
  20. Tack tack, kuten sanottu, vastaisku kakkublogien täydellisyydelle!

    VastaaPoista
  21. Mulla olis pyöreät tiedossa kesäkuussa. Apua. :D

    VastaaPoista
  22. paljon onnee KOLKYTYKSVUOTIAALLE!!!!

    <3

    VastaaPoista
  23. Hurjan paljon onnea! Eikä niillä vuosilla niin väliä, ne on vaan numeroita, todellinen ikä on se miksi itsensä tuntee :)
    Terveisin muutaman vuoden päästä taas pyöreitä viettävä joka voisi helposti tiputtaa todellisesta iästään yhden kympin pois, itseasiassa moni jopa luulee niin asian oikeasti olevan :)

    Ihana tuo kakku, ihan teidän näköinen! :) Blogisi saa kyllä aina niin hyvälle mielelle, oli oma olo mikä tahansa, kiitos siitä!!

    VastaaPoista
  24. Pian kolmen lapsen mami7. tammikuuta 2013 klo 17.35

    Herkullinen kakku :). Ja onneksi olkoon :) ,meillä juhlitaan talossa synttäreitä vasta keväällä, joten alko tekee jo mieli kakkua :).

    VastaaPoista
  25. Se onkin mielenkiintoinen kysymys minkä ikäiseksi itsensä tunee...ei minkään?

    Olipa ihana kommentti! Aina piristää päivää tuollaiset spontaanit kehut :) :)

    VastaaPoista
  26. Mun suositus kakkuhommiin on yksinkertainen: 3 purkkia kermaa ja purkki mascarbonea sekä tomusokeria + vaniljaa. Sit joku hillo siihen. Tosi yksinkertainen, mutta ihan sairaan hyvä. Kevyttuotteisiin ei ainakaan täällä kakkuhommissa sorruta :D Onks vaihtisreseptiä? ;)

    VastaaPoista
  27. Myöhäset synttärionnittelut! ^_^

    VastaaPoista
  28. Paljon onnea! Ihania kuvia, kuten tässä blogissa yleensäkin. :)

    VastaaPoista
  29. Pian kolmen lapsen mami8. tammikuuta 2013 klo 14.31

    Mango-banaanitäyte ja paljon kermaa, tosta mä oon tykääny paljon :). Ja banaaniviipaileta kakun päälle, nams :)

    VastaaPoista
  30. Kiitti tiedosta :) En ole keräilijä, mutta esim tuo Vilijonkka pitää kyl hankkia kun tykkään sen asenteesta paljon!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images