52 VIIKKOA: 1/52

Vaikka en suuremmin uuden vuoden lupauksia tehnytkään, on minulla ollut takataskussa yksi blogiin liittyvä uuden vuoden yllätys, lähinnä aja...
Vaikka en suuremmin uuden vuoden lupauksia tehnytkään, on minulla ollut takataskussa yksi blogiin liittyvä uuden vuoden yllätys, lähinnä ajatustasolla. Projekti kantakoon nimeä 52 viikkoa, joiden aikana haastan itseni postaamaan vähintään yhden sen viikon aikana otetun yhteiskuvan minusta ja lapsesta blogiin.


Yhteiskuvat ovat meillä olleet aika harvinaista herkkua. Nyt siihen saa tulla muutos, sillä mikä sen ihanampi muisto taaperoajasta kuin ikuistetut muistot yhteisistä hetkistä ja täällä blogissahan voin ne jakaa myös teidän kanssa.


Tulee muuten oikeasti olemaan haasteellinen juttu, mutta sitä avittamaan tilasin kuitenkin kaukolaukaisimen niitä viikkoja varten, milloin kukaan muu ei satu kameran kanssa poluillemme. Toivotaan kuitenkin, ettei sitä tarvitse paljoa käyttää, joten kummit ja muut: kun tulette meille, valmistautukaa henkisesti valokuvaajan rooliin vuoroviikoin ;) Näistä kuvista kiitos naapuriin.

15 kommenttia

 1. Petra / Viilankantolupa6. tammikuuta 2013 klo 1.17

  Mä tykkään kaikenlaisista juttusarjoista. Vieläköhän ehtis kehittelemään huomisen aikana jonkun oman? :)

  VastaaPoista
 2. Esittele 1 klassikkokosmetiikkatuote/ viikko silleen perusteellisemmin. Chanel 5, Elizabeth Ardenin eight hour cream, Maybellinen great lash ym ym! Ois kiva kuulla vaikka sellasista kosmetiikkakonkareiden kulttikamoista infopläjäys säännöllisesti :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea! Mies tarttuu niin nihkeästi kameraan että musta ja lapsesta on yhteiskuvia lähinnä niin että olen tissit paljaina ja tukka pystyssä tai sängyllä peuhatessa pikkarit näkyy sukkisten läpi tms. Olis kiva jos olis myös ihan oikeasti edustuskelpoisia yhteispotretteja...

  VastaaPoista
 4. No meillä on kans yhteiskuvat ihan kamalia tukka pystössä kotona kalsareissa kuvia, kun ei P:kään (eli siis lapsen isä, jos joku ihmettelee kuka) harrasta mitään potrettikuvausta todellakaan. Onneksi on naapuri! Mutta nyt kun olen tehnyt tästä julkisen projektin, on se kumma jos ei ole aikaa oottaa mun puuterin tuputusta ennen kuvan ottoa ;) Kun ois se kiva, ettei tästä ajasta jää vain niitä kulahtaneita kalsareita mieleen.

  VastaaPoista
 5. Petra / Viilankantolupa6. tammikuuta 2013 klo 12.53

  Mahtava idea, mutta tässä on vaan se vika, etten omista yhtään. :D 8 hour cream mulla on, mutta kaikki muut menis ostoslistalle ja vuodesta saattaisi tulla turhan tyyris. :) Mutta ehkä tuote per kuukausi? I like your thinking.

  VastaaPoista
 6. Mahtis idea, mutta kyllä niitä kalsarikuviakin tarvitaan ;)

  Ja hyvää synttäripäivää! Eletään selkeesti samojen tähtien alla, mulla on ylihuomenna syntskät ja meidän k on syntynyt pari päivää ennen teidän k:ta. Hyvät tähdet!

  VastaaPoista
 7. Kiitos onnitteluista. Meillä on todella viihdyttävä siivous/leipomisaamu, mistä kyllä sais loisto-otoksia, mutta ei tällä viikolla voi ottaa ens viikon kuvia! Luultavasti kalsareitakin tulee, meidän talossa kun ei säästytä sairauksilta koskaan.

  VastaaPoista
 8. Eiks se ois hyvä, joka kuun eka sunnuntai 1 klassikkotuote. Saisit ihan luvalla tehdä hankintojakin ;)

  VastaaPoista
 9. Aivan äärimmäisen ihanat kuvat, hyvä meininki!
  Mä oon kans se joka meillä ottaa enimmät kuvat joten mua ei kuvissa paljoa näy. Loisto idea (pakko kopioida)! :)
  Näytättepäs söpöiltä !

  VastaaPoista
 10. Hyvää synttäriä! Mäkin oon monesti kameran toisella puolella, joten kaukosäädin tms. olis niin näppärä yhteiskuviin. Taidan lisätä ostoslistalle, kiitti vinkistä! Käyköhän kake kaikkiin kameroihin...?

  VastaaPoista
 11. Kiitos kiitos :) Ja ehdottomasti kopioitavaksi. Sen takia mä laitankin nää tänne, et muistaa yleisön painostuksesta sit varmasti. Eli jos mulla unohtuu, muistuta ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kiitos! Ja ei, kaikki laukaisimet eivät taida käydä kaikkiin kameroihin. Vihjeeksi antaisin, että kannattaa etsiä kameran nimellä esimerkiksi brittien/saksan ebaysta, koska Suomen kaupoissa langattomat säätimet taitavat olla huomattavasti kalliimpia. Toi mun tuleva makso n. 16 eur, mikä tuli siis muistaakseni Saksan ebaysta.

  VastaaPoista
 13. Okei, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 14. Pakko sanoa, että luin tämän kun itellä oli erittäin paska päivä menossa. Tää sai mut ihan kyynelehtiin ja herkistyyn ja olo helpottui heti, sillä se sai mut muistamaan, että millään muullahan ei oikeastaan oo väliä kuin omalla rakkaalla pojalla. Kiitos siis siitä.
  Nää on niin suloisia kuvia. Ihana muisto itselle ja lapselle. Sie niin nättinä ja poikasi niin suloisena jälleen kerran. :)
  Tästäpä inpiroituneena aion otattaa minusta ja pojustakin yhteiskuvan, edes yhden. Niitä kun ei liiemmin ole, kun en tuolla kameran edessä oikein viihy. :D

  VastaaPoista
 15. Oi! No nyt mä herkistyin sitten täällä päässä. Mutta niin se vain on, että se tärkein löytyy niin läheltä. Ota ihmeessä kuva, kuvia ja muistoja. Vaikka pyydät kaveria ottamaan, sillä nämä ajat menevät niin nopeasti ohi, sitten on uusia aikoja mutta ei samoja :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images