RIKKI

Joulukuun lopussa murtui viisaudenhammas, mikä poistettiin. Au. Sitten vuodenvaihteeksi sain elämäni kamalimman ja kivuliaimman flunssan. Au...


Joulukuun lopussa murtui viisaudenhammas, mikä poistettiin. Au. Sitten vuodenvaihteeksi sain elämäni kamalimman ja kivuliaimman flunssan. Au. Ja tiistaina sohvalla hyvin epäergonomisessa asennossa päiväunia nukkuessa venäytin niskani ja olkapääni. Au au au. Ja nyt kun katsoin peilistä, huomasin että se mun kipeä olkapää on valahtanut huomattavasti alaspäin! Nyt kyllä jo pelottaa milloin pää tippuu.


Huomenna on siis pakko vääntäytyä lekuriin näyttämään toispuolista minua, jos tuon olkapään ja hartian saisi paikalleen. Tiedän, että vihonviimeinen juttu on nyt käyttää läppäriä ja kirjoittaa tästä, mutta sen verran pistelee vihaksi, että pakko purkaa oloaan joka tuuttiin. Olen rikki.

15 kommenttia

 1. Petra / Viilankantolupa10. tammikuuta 2013 klo 0.59

  Mut on pariin otteeseen asetellut paikoilleen kiropraktikko. Lääkäri hoitaa oiretta, muttei syytä. Jos jotain on noin pahasti jumissa, kannattaa kolkutella lihashuollon asiantuntijan ovea. Myös osteopaatti osaa auttaa.

  Tsemppiä sairasteluun. Edessä on oleva kevyempiä aikoja.

  VastaaPoista
 2. Yksi syy mun yläkropan ja selän ongelmiin löytyy tuosta rinnuksesta ja mun on mietittävä tarkkaan myös mahdollisuutta pienennyttää rintoja. Käyn selkäjumpissa ja hoidan ylävartaloa kyllä, mutta jos koko ajan on liikakuormitusta edessä, se vaikuttaa kaikkeen. En sulje pois kiropraktikkoa, mutta pakko aloittaa tää hoito ihan lääkäristä, haluan nimittäin oikeasti keskustella voisiko ongelmaa ratkaista keventämällä rinnusta, esim joku pieni DD vois olla ihan kiva tän F-H kupin sijaan...

  VastaaPoista
 3. no voi vitun posket. joko pääsit lekurssonille? siis kolmella imetyksen alun megahinkkikokeilulla sain jo viikossa ylävartalon niin pasaksi, ettei käy kateeks teitä, jotka olette olleet jopa kymmeniä vuosia taakankantajia.

  VastaaPoista
 4. Kyllä sain, mutta tilasin päivystyksen lisäksi oikeesti ajan normilääkäriin keskustellakseni mahdollisesta rintojen pienennysoperaatiosta. Alkaa olemaan mitta täynnä tissejä ihan kaikin mahdollisin muodoin terveysseikoista ihan vain siihen, ettei mikään paita mene päälle koskaan.

  VastaaPoista
 5. Mites se on hoitotakuulla, max vuosi ja jos on tommosta nitkahtelua niin pääsee varmaan nopeemmin... Onhan se yhteiskunnallekin halvempaa se tissileikkaus ku selkäoperaatio!

  VastaaPoista
 6. Otan osaa ja tarjoan vertaistukea. Itellä on kroppa reistannut eri tavoin viimeiset pari vuotta ja tuoreimpana oon joulusta saakka ollut jalkapuolirampa. Juu vituttaa olla ja liikkua kuin joku mummo vaikka on vielä puolta nuorempi.

  VastaaPoista
 7. Juu, ens jouluksi uudet tissit :) Pitää nyt keskustella lääkärin kanssa asiasta, nyt sain lihasrelaksantteja ja poika lähti papan luo yökylään. Kyl tää tästä!

  VastaaPoista
 8. Se on kun nuoruus tulee nykyään aiemmin, lapsuus on lyhyt ja vissiin mummouskin tulee kolmikymppisenä ;)

  VastaaPoista
 9. Oma kohtaista kokemusta ei ole, mutta lähisukulaisella on ja hän myös usein miettii tuota vaihtoehtoa, mutta ei ole kuitenkaan uskaltanut vielä. Vuoden on nyt joutunut ramppaan lääkärillä, kun etupaino (=lääkärin kommentti syyhyn) on tehnyt vähän vastaavaa kuin sulla. Viime viikolla olkapää leikattiin, tasan tarkkaan ne tissit ei olleet se ainoa syy, mutta pahentanut se painavuus sitä vammaa oli minkä sit oli pahentanut rehkimällä töissä yms tavallisesti jne

  VastaaPoista
 10. Mullakin on monen asian summa, ei tämä bloginkaan säännöllinen päivittäminen sohvalta tee varmasti hyvää rintojen painavuuden lisäksi. Onneksi sentään teen jumppajuttuja selälle säännöllisesti, sillä voisi olla entistä hankalampi olla jos ei kroppaa kepillä jumppaisi.

  VastaaPoista
 11. Ihanaa että muutkin on yhtä rampoja kuin minä! Vainoharhaiseksi täsdä on vain tullut lapsen saamnin jälkeenkun iska jumii niin pahasti -.-

  VastaaPoista
 12. No mä oon ollut rikki ihan hedelmöittymisestä lähtien :D

  VastaaPoista
 13. siis pojan hedelmöityksestä, ei omasta. Lapsena olin muistaakseni ihan terve monesti ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images