52 VIIKKOA: 2/52

52 viikkoa, 52 yhteiskuvaa. Vuoden toinen viikko menossa, nyt sisällä kahvikupin kera. Kuvat otettu keittiössä hetkeä ennenkuin poika lähti...


52 viikkoa, 52 yhteiskuvaa. Vuoden toinen viikko menossa, nyt sisällä kahvikupin kera. Kuvat otettu keittiössä hetkeä ennenkuin poika lähti papan luo yökylään ja minä jäin kotiin kera lihasrelaksanttien parantelemaan niska- ja hartiaseutua. Toinen kerta, kun olen yön yksin kotona sitten lapsen saannin. Harmi, kun on näinkin villiä ohjelmaa kuin lääketokkurassa uinuminen :)


Parempi onni ensi viikolla!

12 kommenttia

 1. Aivan ihana tää sun idea ja kivoja kuvia <3
  Täytyy iteki muistaa sit ku tuo asukki tulee, mutta aika alussa vielä mennään :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Se muuten vaatii huomiota, että itsestäkin saa tallennettua joskus kuvan. Lasta on niin helppo kuvata, mutta itseä hieman hankalampi.

  VastaaPoista
 3. sun poikas on kyllä yks maailman suloisimpia, oikee pikku hurmuri ja onpa muuten aika sun näköinen :D ei mulla tässä muuta!

  VastaaPoista
 4. Hih, mä en löydä siitä yhtään mun piirrettä :) Mukavaa viikonloppua Ässä!

  VastaaPoista
 5. no pojan isää kun en oo nähnyt niin en voi vertailla mut kyllä teistä samaa näköä löytyy. tosin mäkään en löydä mitään samaa näköä musta ja kimorasta vaikka kaikki sitä hokeekin :D ehkä se on niin ettei sitä osaa nähdä niitä yhtäläisyyksiä omasta lapsesta itse vaikka muut saattaisi niitä löytää...

  VastaaPoista
 6. Mun tyyppi on kyllä 100 kiloa kevyempi kopio isästään, sen voin vannoa :)

  VastaaPoista
 7. Ootko koskaan harkinnut akupunktiota hartiakipuihin? On toiminut meidän perheessä (ja naapurissa) niksahtaneisiin selkiin muun muassa. Tosta näköisyydestä - sen sijaan että meidän lapsi näyttäisi kummaltakaan meistä, hän näyttää tädiltään ja isoukiltaan:D

  VastaaPoista
 8. Juu, mä käytin akupunktiota mun selkäkipuihin useammankin kerran imetysaikana, mutta siitä saatu hyöty ei ollut kovinkaan kummonen. Tosin mulla ois mahdollisuus akupunktiohoitoihin säännöllisesti ja vieläpä ilmaiseksi, kannattaisi varmasti taas kokeilla!

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat!
  Toivottavasti oot jo kunnossa.
  Lähetän energiaa <3

  VastaaPoista
 10. Energia napattu talteen :) Olen huomattavasti paremmassa kunnossa, kiitos lihasrelaksantit, keppijumppa ja jäägeeli!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images