PENNIN KEITTIÖREMPPA

Tässäpä vinkki hieman tumpelommallekin lastenhuoneen sisustajalle! En yleensä jaksa panostaa mihinkään erityisiin sisustusratkaisuihin, elle...


Tässäpä vinkki hieman tumpelommallekin lastenhuoneen sisustajalle! En yleensä jaksa panostaa mihinkään erityisiin sisustusratkaisuihin, ellei ne nökötä vahingossa nenän edessä odottaen oivallusta. Niin kävi tämän "projektin" kanssa, kun jouduin irrottelemaan keittiön kaakelitarroja ensi viikolla alkavan remontin tieltä.


Kivat kaakelitarrat irtosivat niin helposti laatoista, että päätin uudelleenkäyttää ne lapsen keittiönurkkauksessa (mikä muuten sijaitsee keskellä olohuonettamme, krhm..). Onnistuneen uudelleen sijoituksen lisäksi muistin omistavani yhden valkoisen tarrakoukun, minä iskin ihan vain sinitarralla betoniseinään kiinni ja avot! Erittäin helposti muunneltava keittiödekoraatiomme oli valmis.


Kaakelitarramme ovat Lagerhausista, mutta helposti niitä voi leikellä vaikkapa dc fixistä eli sisustukseen tarkoitetusta helposti irtoavasta kontaktimuovista.


6 kommenttia

 1. Pian kolmen lapsen mami12. tammikuuta 2013 klo 0.50

  Kiva tollanen, mä oon ite ees huono keksii mitää tollasia, lasten huonetta koristaa esikoisen vuoden vanhat kynäpiirrokset tapetissa vieläkin :D. Ei vaan kukkaronnyörit anna periksi repiä tapetteja irti ja alkaa maalailee seiniä, tahtoisin jotai sisutusta jo tuonne "synkkää" huoneesee, jossa on aina niin samanlaista, haaveilin jo pitkää siitä liitutaulumaalista, kun se antaisi kivan säväyksen huoneen seinälle, mutta toinen osapuoli vaan jankkaa niitä miinuksia :/.

  VastaaPoista
 2. Entäs sellaiset seinätarrat? Jos niissä tapeteissa on jo jälkiä, saisiko kivoilla lastenhuonetarroilla tunnelmaa ennen niiden uusimista? Niitä saa tilattua ulkomailta tosi edullisesti, alle kympillä saa jo hienoja juttuja!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on suosituin leikkipaikka siellä missä muutkin ovat, olohuoneessa. Ja sisustus sen mukaista. Ja kaikki kannetaan lastenhuoneesta sinne olkkariin sen sijaan, että leikittäisiin siellä omassa huoneessa. Mut niin sen pitää ollakin. Kaikki yhdes koos :)

  VastaaPoista
 4. meillä lastenhuone on kyllä lähinnä makuuhuone ja leluvarasto, mistä haetaan lelut olkkariin ja viedään osa leluista lepäämään hetkeksi. Eikä se mua haittaa enää yhtään, täällä me asutaan ja kumpikin saa näkyä!

  VastaaPoista
 5. Toi on ihana ja pistin silmäni heti tuohon kun se aiemmin jossain kuvassa taka-alalla vilkkui. Tunnistin heti myös Lagerhausin kaakelirrat :D !

  VastaaPoista
 6. Just sopivat helppo tapa tuunata pikkukeittiö! Noi tarrat siis :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images