OOPSY DAISY!

Hih, nyt puuttui kohtalo kunnolla peliin kun menin astumaan vahingossa vuosia sitten hankkimieni silmälasien päälle! Olen haaveillut uusista...


Hih, nyt puuttui kohtalo kunnolla peliin kun menin astumaan vahingossa vuosia sitten hankkimieni silmälasien päälle! Olen haaveillut uusista rilleistä kauan, mutta jotenkin on tuntunut hölmölle ostaa uudet lasit, jos vanhatkin ovat ihan toimivat ja sopivat ulkonäöllisesti hyvin päähän. Sen lisäksi imettäessä en voinut hankkia laseja, sillä heikentynyt näkökykyni olisi saattanut parantua imetyksen lopettamisen myötä - niinkuin kävikin. Rillipähkäilyjäni olet ehkä lukenutkin täältä ja lokakuun sovittelukierros Specsaversilla tallentui tänne.


Nyt kuitenkin saattaisi olla hyvä aika hankkia lasit, kun nuo entiset eivät ehkä enää täytä laatuvaatimuksia tyylillisesti. Kyllä niitä käyttää voi tuon kukkateipinkin kera kotosalla, kuten eilen tein ottaessani piilarit pois, mutta on tuo ehkä liian homssuinen vaihtoehto jopa minulle julkisesti liikkuessa :D


Ei muuta kuin silmälasikaupoille, kunhan kerkeää. Onneksi mulla on loistavat piilarit Specsaversilta ( Easyvision Opteyes) ja ne päässä pystyisi periaatteessa nukkumaankin. Mitä en tosin tee, mutta kuitenkin. Koska edelliset lasit kestivät melkein 6 vuotta ja olivat Nissenin 75 euroa+ ohennukset ja heijastuksen estot päälle mallia, taidan tälläkin kertaa kallistua edullisiin laseihin. Syy hinnan lisäksi on myös siinä, etten kestä sellaisia superisoja merkkilogoja itselläni, ne olisi lähinnä koomiset. Specsaversin hieman hintavampi uusi Gok Wan mallisto houkuttaa, sillä siinä lasien mallit ovat ihanan persoonallisia. Saa nyt nähdä.


Aiheeseen palaamme varmasti pian, sillä kauaa ei silmälasiaddikti voi elellä pelkillä piilolinsseillä. Onko teillä suosituksia minne silmälasiostoksissa kannattaa kääntyä, itsellä on mielessä lähinnä nyt Specsavers sekä Nissen.

10 kommenttia

 1. Ennenkuin silmäni laserleikattiin kävin usein tekemässä rilliostokseni Forumin Kukontorilla Silmälasikeskuksessa. Siellä on persoonallisia kehyksiä ja kutakin vain yksittäiskappaleita. Lisäksi henkilökunta on huippua. Kävelet sisään ja sanot haluavasi uudet rillit. Ne tökkää nenälle välittömästi keikkumaan parhaat pokat mitä olet missään nähnyt. Miinuksena toki hinta, mutta itse olin valmis maksamaan täydellisistä laseista.

  VastaaPoista
 2. Pitääpä muistaa tuo paikka, mutta totta on myös se, ettei mulla ole satsata paljoa kerralla laseihin. Noi satasen lasit / 6v oli kyllä jo aika halvat :D Jos vaan tietäisi, että rillit kestäisi sen 6v tylsistymättä ja kyllästymättä niin satsaisin enemmän. Viimeksi kun ostin kalliimmat lasit, käytin niitä ehkä vuoden ja maksoin 800...ei ollut hyvä kauppa se. Ja toisaalta Specsaversilla on nyt toi uus mallisto, mikä vaikuttaa aika hyvälle.

  Tai sit kuljen kukkateippi silmäkulmassa!

  VastaaPoista
 3. Se kukkateippi pn tosi pirteä - luulin ensin että se kuuluu niihin laseihin :) ja olin ihan sitä mieltä että huolisin tuollaiset lasit itsekin! (sattuneesta syystä kiinnostaa - kävin tällä viikolla ostamassa ihka ekat silmälasit ja nyt ootan vaan että koska ne tulee :))

  VastaaPoista
 4. Saapa nähdä milloin sitä itse selviää silmälasikaupoille asti :) Toi kukkateippi on kyllä tosi hieno, mutta ehkä silti jotkut ehjät lasit tännekin...

  VastaaPoista
 5. Tosiaan, lasithan ovat hienot ja omaperäiset teipin kera;)

  VastaaPoista
 6. Luultavasti kohta ylipuhutte mut käyttään niitä niin ihan piruuttanne :D

  VastaaPoista
 7. Mä sain viime keväänä Skagan silmälasit, kokonaan muoviset kehykset, ja oon tykännyt tosi paljon :) Niitä saa useista optikkoliikkeistä, ketjuista ainakin Silmäasemalta.
  http://www.scandinavianeyewear.se/web/Skaga_eng.aspx

  VastaaPoista
 8. Tuolta sivulta löysin FACEstockholmin laseja ja noi mainosnaisen lasit ois mahtavat! tahon jotain ruskeesävystä ja ehkä kissamaista :)

  VastaaPoista
 9. Moikka :3 Oon vuosia tilannu silmälasit Favopticilta. Kannattaa kurkata, ihan sikamaisen halpaa ja ainaki omien kokemusten mukaan tosi laadukastaki.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images