MYYDÄÄN MEKKO koko n. 44.

Äh. tilasin ulkomailta ihanan vihreän joustavaa  puuvillasekoitetta olevan mekon, missä on käsinommellut timantit (aitoja toki...) ja hienot...


Äh. tilasin ulkomailta ihanan vihreän joustavaa  puuvillasekoitetta olevan mekon, missä on käsinommellut timantit (aitoja toki...) ja hienot pitsiyksityiskohdat. Vaan är ja mur, mekko on mulle snadisti liian pieni! Lähinnä juurikin rinnanympäryksestä, mikä on mulla se 116 cm. Koko on muka 48, mutta sanoisin sen olevan ennemminkin 44. Menee taatusti sellaiselle, minkä ry on maks. 110cm. Ensin mietin palauttamista, mutta nyt kysyisin haluaisko joku sen ostaa multa samaan hintaan, millä itse sen tilasin? Turhaahan sitä lähettämään pois Suomesta jos koti löytyisi näin. Hinta on 30 euroa posteineen ja tarkempia mittoja alla. Kuvassa alla siis se mun mekko, mitä kokeilin kerran.



Mittoja tosiaan kuvassa. Lisäisin, että mekko on muutaman sentin leveämpi tuon vaakasauman yläpuolelta, eli se hieman levenee kainalosaumaa kohden. Lisää mittoja pyydettäessä, mutta omalla näppituntumalla menee 44 kokoiselle ja sen allekin, mekon malli kun ei ole hassumpi löysänäkään.


Kiinnostaisiko ketään? Itken täällä krokotiilinkyyneleitä, kun ei sopinut mulle, koska mielestäni mekon malli on aivan ihana! Varauksia alle!


19 kommenttia

  1. Onpa upea mekko! Mistähän tämä on tilattu? Koko on liian suuri, muuten olisin ekana jonossa!

    VastaaPoista
  2. voidaan sopia kaupat sähköpostitse, näetkö miun s-postiosoitteen täällä? Ja sillä varauksella ostan että ehdit postittaa niin että on miulla viim. ens viikon pe :)

    VastaaPoista
  3. Onpa söötti! Tää ois voinut käydä mullekkin! No hyvä että jo meni, oon ihan pa ja selaan vaan nettikauppoja.

    VastaaPoista
  4. mäkin oon pa, muuten olisin varmaan jättänyt "tavoitemekoksi" mutta eipä nyt käynyt mielessäkään :)

    VastaaPoista
  5. No voehan. Meni jo. No jos kaupat peruuntuu, oon kiinnostunut :)

    VastaaPoista
  6. Voi kun olisi ollut täydellinen mekko minullekin! Vieläköhän noita löytyy sieltä....? Tilasitko suomen ebaysta?

    VastaaPoista
  7. http://www.ebay.com/itm/160898392292?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 tämä mekko!

    VastaaPoista
  8. mut jos ei passaa heidille, pistän heidin myymään sulle :)

    VastaaPoista
  9. Ei sopinut tämä minullekkaan! Mahtuu mutta ei istu :( Ostaisko joku?

    VastaaPoista
  10. Laitoin sulle ja yllä mekosta haikailevalle Riikalle yhteismeilin, jos saisitte yhdessä mittailtua hartijaseutua ym, menisikö se Riikalle paremmin. Kauhea huonon onnen mekko, mutta tuon mallin pitää istua nätisti ja ittellä se ei sitä tehnyt. oon nähnyt kuvia mekosta joissain amerikkalaisissa blogeissa milloin se on ollut tosi kiva!

    VastaaPoista
  11. Hei!
    Ihastuin tilaamaasi mekkoon! Muistatko mitä kokoa mekkosi oli? Katselin niitä ebaysta ja ymmärtääkseni niitä oli kolmea kokoa..

    VastaaPoista
  12. Toi oli niistä se kaikkein suurin, 20 tms :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images