MEKKOSET

Ei jos minulla olisi pieni tyttö vaan jos minä olisin pieni tyttö...tässä olisi 3 himotusta kevään mekoiksi. Tykkäisin juuri tuollaisista h...


Ei jos minulla olisi pieni tyttö vaan jos minä olisin pieni tyttö...tässä olisi 3 himotusta kevään mekoiksi. Tykkäisin juuri tuollaisista hyvää laadukasta puuvillaa olevista tyttömäisistä mekkosista, varsinkin pienillä kukilla. Toki tytönkin niihin pukisin jos omistaisin, mutta malliltaan nämä Polarn o. Pyretin kevätmalliston mekot iskevät myös omaan mekkomakuun.


Onneksi aikuisten tarjouskorista löytyi yksi hieman samanhenkinen äitiysmekko, minkä malli vaikuttaa hyvälle myös tällaiselle pullukalle ei raskaana olevalle. Pistin tilaukseen kun ei hintakaan ollut paha, saas nyt nähdä millainen on sitten livenä. Oon ollut tosi tyytyväinen Po.P:n vaatteiden laatuun, joten odotukset on korkealla. Keväästä on selkeästi tulossa tyylillisesti erityisen kukkiva!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images