IHOLLA!

Ja ennen koneeseen nousemista pieni niiskutus siitä, etten mitä luultavimmin näe Iholla-sarjaa kokonaiseen viikkoon. Edellinen kausi meni o...


Ja ennen koneeseen nousemista pieni niiskutus siitä, etten mitä luultavimmin näe Iholla-sarjaa kokonaiseen viikkoon. Edellinen kausi meni oikeastaan kokonaan ohi ja vaikka Heli Kajo onkin ihana, on tämän kauden casting jotenkin iskevämpi ja ajankohtaisempi meikäläiselle. Onneksi katsomo.fi:stä löytyy sitten tiirattavaa yksinäisiin iltoihin.


Olen aina ollut kova samaistumaan ja tyypittelin pitkään ihmisiä muumihahmojen luonteenpiirteiden mukaan. Ja viikossa olen ehtinyt jo samaistumaan muutamankin Iholla-naisen elämään ja persoonaan jossain määrin. Uskoisin useamman arvaavan keneen en samaistu yhtään, mutta koska blogi on tietynlaista pinnallisempaa avautumista ja yksityisen minän suojelua (ainakin minulla), osaatteko arvata mun suurimman samaistumisen kohteen noista naisista? Kavereilleni samaistumispinta taisi olla selvä jo ensimmäisestä mainoksesta lähtien...


Katsotteko ja jos niin onko jo suosikki löytynyt?


Ps. reissussa ollessa kommenttien hyväksymisessä saattaa kestää tavanomaista pidempään. En kuitenkaan ole millään blogilomalla, joten saattaapa meistä kuuluakin jos netti vaan toimii. Se o moro. Niin ja hei, tyylillineni uskollisena en ole näpytellyt ajastettuja postauksia, joten tähän blogihullun postaustahtiin tuskin yllän.


Pps. Magisso-arvonnan voittajan julkaisen Suomeen takaisin tultuani. Malttia siis!


kuva: ava

21 kommenttia

 1. Noniin. Ajattelin, että meneepä meillä aina ajatukset yksiin, heh heh. Sitten tuli se Cheek-ihastelu. Painoin villaisella, kaikilla meillä on heikot kohtamme. Mutta sitten tämä... Heli Kajo EI ole ihana! Heli Kajo on heikompi ja raivostuttavalla tavalla kevyen keinosyvällinen versio Jipusta ja Jippu on täysin sietämätön.

  Kas näin, tarjoilin kristallinkirkkaan Oikean Mielipiteen. Sen jälkeen toivotan oikein hyvää, rentotuttavaa ja onnistunutta hyvää matkaa teille kummallekin ja sanon, että musiikillisista ja ohjelmallisista harhalaukauksistasi huolimatta olet minulle inspiraatio. Tuntuu häiriintyneeltä sanoa näin ihmiselle, jota ei ole koskaan tavannutkaan, mutta menkööt nyt. :)

  VastaaPoista
 2. Olen ihan selvispäin, vaikkei edellisestä viestistä välttämättä uskoisi. *huoh* Oikoluku on pelkureille.

  VastaaPoista
 3. Hehe, onneksi kone hiaman myöhästyy niin ehdin vastaamaan! Että TIEDÄN tunteen, Jippu on kamala, Cheek OLI kamala, Heli Kajo on kamalan IHANA...tosin mulla on Jipun levykin jonkun kauhean ajatusvirheen takia :D Mutta hei, eiks itähelsinkiläiselle yyhoolle voisi antaa anteeksi edes cheekin. Tiedän, et Heli Kajo on kans iso pala monille, mut sillon nii ihana tukka ja kenkiä :)

  VastaaPoista
 4. Sun samaistumiskohteet voisivat olla Venla, Claudia ja Johanna. Menikö oikein, menikö?!

  Minä kans niin koukussa jo! Mies tuskailee, kun tapitan tällä hetkellä Iholla- sarjaa ja Ypäjää (jokaisen entisen tai nykyisen heppahullun must). Ja toki kaikki plasiikkakirurgi- sekä laihdutusohjelmat kelpaa kans. En ole ennen halunnut meille toista telkkaria, mut...

  VastaaPoista
 5. Mä harrastan Katsomo-sessioita välillä, jos/kun kakrut ei nuku ajallaan. Huomaan, että jos katson useamman jakson, niin uppoudun ihan totaalisesti näiden muiden ihmisten elämään ja tulee sellainen psykoosi, että lisää lisää lisää! Viime viikolla katsoin parina iltana ekat jaksot, ja sen jälkeen piti katsoa edellisen kauden naisten loppuhaastatteluita, kun en vaan voinut lopettaa.

  Kivaa reissua, raportoihan minne päädyitte! :)

  VastaaPoista
 6. Mä en oo ennen halunnut meille edes yhtä telkkua :) Mutta joo, noi on mun lemppari-kolmen kärki ehdottomasti! Samaistumisen osalta Venla kyllä vie ehdottomasti voiton, vaikka nyt muutaman vuoden tilanne on ollut hieman toisella tolalla. Onneksi niin, mutta kyllä mulla ikävä tulee myös tuollaista raastavaa elämänvaihetta kohtaan, kun nykyään ei taikapiirakoita paljon leivota.

  VastaaPoista
 7. Joo, mä raportoin! Tänään tosiaan lähdetään, pitäisi olla jo lentsikassa mutta joku vika siihen tuli niin iltapäivällä lähtee. Raportoin sitten :)

  VastaaPoista
 8. Mä samaistuin kanssa Venlaan eniten, en elämäntilanteeseen mutta tyyppiin ja persoonaan. Ihana :) Claudiaa oon jostain syystä pitänyt aina vähän sellaisena julkisuustyrkkynä mut sehän on tosi ihana sekin! Hyvä kun alkoi, tykkäsin viime kaudestakin mutta tää koukutti jo viikon jälkeen isommin.

  VastaaPoista
 9. .. ja musta on hyvä kun mukana on niitäkin ketkä aiheuttaa pelkkää ärsytystä :D tällä kaudella Marketta...

  VastaaPoista
 10. hehe, joo...Marketta on kyllä yliveto omassa sarjassaan ;) Mutta nuorten on kai aina yritettävä erottua jotenkin tosi radikaalisti, ehkä tollanen kokoomusnuori herättää nykyään enemmän huomiota ku ernuilu :D

  VastaaPoista
 11. Iholla <3 <3 <3 Mä oon täysin koukussa.

  VastaaPoista
 12. En kato sarjaa, enkä tiiä mistä puhutte. Halusin vaan tulla sanomaan, et hyvää lomaa! :)

  VastaaPoista
 13. http://www.katsomo.fi/?treeId=33011060 iltapuhdetta ja kiitti!

  VastaaPoista
 14. Kun Iholla-mainokset tulivat, niin mä itseasiassa sekoitin sut Venlaan ja ajattelin että olet siinä sarjassa. Itse siinä sarjassa sussa ja Venlassa ei ole niinkään samaa näköä, mutta mainoksessa mielestäni kyllä :)

  Iholla on ihana, vaikka draamasarjoja en ole pitkiin aikoihin harrastanut. Katoin perjantaina kaikki viime viikon jaksot putkeen ja täytyy laittaa ajastukselle jatkossa.

  Oikein hyvää reissua teille!

  VastaaPoista
 15. Mä ajattelin että sun samaistumiskohde voisi olla Sanni. Olen täältä rivien välistä lukenut että sulla on etäiset välit lapsuudenperheeseesi ja mietin että ehkä taustalla voisi olla samantapainen kuvio. Mutta täytyy samaan hengenvetoon lisätä että asiahan ei oikeasti kuulu mulle tai muillekaan lukijoille pätkääkään, tuli vain mieleeni kun asiaa kyselit.

  VastaaPoista
 16. voi että, viime kaudella en katsonut Iholla:a kuin muutaman hassun jakson, mutta nyt olen seurannut Katsomosta tasaiseen tahtiin ja olen koukussa! eniten kiinnostaa ehdottomasti Venla, jossa näen omia piirteitäni aika paljon, vaikken (onneksi!) enää samanlaisessa elämäntilanteessa olekaan. oon jopa niin innostunut sarjasta, että meinaan kuvata oman pienen videopäiväkirjani helmikuussa, ihan siis itseäni varten :)

  VastaaPoista
 17. Se Venla on paras! Se näyttääkin sulta ( ja myös multa nuorempana)! Mä tykkään kun se kännää ja syö ja valittaa. Kauheen ihana!
  Tykkään myös siitä claudiasta ja jotenkin kierosti siitä ex-uskiksesta, vaikka sen häähulluus meni vähän ohi..

  Ja hei, Heli kajo ei todellakaan ollu ihana!!!!!!

  VastaaPoista
 18. Kstsoin iholla ekaa kertaa nauhalta viikonloppuna,...kun Venla esiteltiin, ajattelin, että täähän on jotenki aivan kuin sinä. :) Ja siis en tunne sua, seurailen blogiasi kyllä aika aktiivisesti.

  VastaaPoista
 19. Niin joo, ja toi kommentti oli siis t. Taikina, ei ollut tarkoitus anonyymistellä

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images