MAGISSON TEEKUPPI SULLE!

-sponsoroitu- Hyvää tammikuista tiistaita ja nyt raikaa pitkästä aikaa arvontalaulu! Monissa blogikuvissanikin vilkkunut Magisson teekuppi ...

-sponsoroitu-


Hyvää tammikuista tiistaita ja nyt raikaa pitkästä aikaa arvontalaulu! Monissa blogikuvissanikin vilkkunut Magisson teekuppi tuli mulle muistaakseni melkein kaksi vuotta sitten erään pr-toimiston pressipäivästä. Sen jälkeen en ole teetä paljon mistään muusta juonutkaan, sillä irtoteen juontiin kuppi on mitä loistavin. Siinä on kulmikas kanta, millä veden saa keikautettua teelehdille ja haudutuksen ollessa valmis ei tarvitse kuin kääntää kuppi toisinpäin ja juoda. Teelehtiä ei poisteta, vaan ne tuoksuvat ihanasti juodessa tehostaen makunautintoa (näin flunssa-aikaan ei kai tarvitse alleviivata hajuaistin ja makuaistin yhteyttä? ;). Eikä se ole koskaan kuuma käsille!


Magisson teekuppi nappasi viime vuoden lopussa GOOD DESIGN palkinnon, mikä on maailman vanhin ja yksi arvostetuimmista designalan palkinnoista. Kiitos teekupin suunnittelusta kuuluu Vesa Jääskölle ja Laura Bougnadosille. Ja nyt juhlahumun kunniaksi sain 2 valkoista Magisson kuppia arvottavaksi teille!



Koska haluan, että mukit päätyvät true teenjuojan käsiin ja koska aloittelevana teeaddiktina tarvitsen vinkkejä hyvistä teesekoituksista, on osallistumiselle ehto. Kerro minulle yksi hyvä irtotee, mitä suosittelisit minun kokeilevan. Oma lempparini on nyt tuo Forsmanin Talven taika, mikä yläkuvassa pilkistääkin.


Arvonta-aikaa on viikon loppuun eli sunnuntaihin 20.1.2013. Jaossa siis 2 kappaletta Magisson valkoista teekuppia.


Muistakaa lisätä osallistumiseenne meiliosoite, se ei näy kenellekään muulle kuin minulle!

203 kommenttia

  1. Tämän nimeä en tiedä, kun sitä ei taida olla, mutta ihan varmasti löytyy vastaava jostain teekaupasta. Eli Egyptiläistä ruusuteetä (ei siis varsinaisesti teetä, vaan kuivattuja ruusunnuppuja). Ihana, hento ja ennenkaikkea AITO maku =) Sellainen, että haluaa nauttia lisää, mutta aivan pikkuhiljaa. Tätä ei ole tarkoitettu nopeasti ryystettäväksi.

    Saa ainakin Egyptistä =)

    VastaaPoista
  2. Yksi omista suosikeista on Forsman teen Keisarin Malja vihreä tee. Se on samantyylinen kuin Keisarin morsian musta tee,vihreänä. Sitten jos saa vähän mainostaa, niin teenjuojia hemmotellaan täällä meillä Kouvolassa kahvila Ilossa,jossa on valtava teevalikoima erilaisia ja erikoisempiakin teelaatuja. Siellä "aloittelijankin" on mukava ja helppo tutustua erilaisiin makuihin ja mukaankin myyvät muistaakseni 50 g annoksia.

    VastaaPoista
  3. Oma suosikkini on Tiikerin Unelma, NAM!

    VastaaPoista
  4. Mä en pysty kertomaan sulle yhtäkään irtoteesuosikkia; en voi juoda irtoteetä, koska in-ho-an sitä teenuhjua joka pääsee läpi kaikista sihdeistä! Täytyis kokeilla pressopannua... (En myöskään voi esim. syödä hedelmäjukurttia koska möykyt.) Muutoin lemppariteetä on karamelliroibos, omnom♥ Joten, jos tuo kuppi pitää ne lehvät omalla puolellaan, olisin oikein iloinen, jos sellaista pääsisin kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  5. Oon joskus ostanut innostuksissani hallista punaista teetä, poistaa kuulemma nesteitä ja sisältää paljon kaikkea hyvää. Sitä sai myös sekoitettuna vaikka vihreään, jos halusi. Mä tykkäsin! :)

    VastaaPoista
  6. Viime aikoina on aina iltaisin tullut juotua Pyhän Olavin luomukamomillateetä stevialla makeutettuna. Kamomilla pitää vain muistaa ottaa ajoissa pois vedestä, ei saisi hauduttaa kuin max. 5 minuuttia. Siitä kai alkaa liueta jotain epäterveellistä ainetta, joskaan en muista tarkemmin mitä. Kamomilla sopii hyvin lapsillekin.

    VastaaPoista
  7. True teen juoja käy teellä tietysti Eerikinkadulla Teehuone Pienessä Kilpikonnassa tai nauttii kotonaan eriomaisen hinta-laatusuhteen omaavaa Sumu-teetä, sekä joskus hyvinä hetkinään jonkin verran hintavampaa, mutta ihanaa Da Hong Paoa (Suuri punainen viitta) tai Shanglinxi Long Feng Xiaa (Ikivihreän lehtopoukaman Lohikäärme Fenix-sola).

    VastaaPoista
  8. Tän hetken lemppari on Muumimamman voimajuoma. Mansikkaa ja raparperia, namnam!

    VastaaPoista
  9. Mä vannon Théhuoneen tarjonnan nimiin. Tykkään sekoituksista ja sinulle suosittelisin Vanilla Gardenia tai Jeanne d´Arcia, jos yhtään makeampi tee maistuu. Tai yleisemminkin suosittelisin vierailua Théhuoneella: siellä osaavat kyllä myydä juuri sinulle maistuvaa teetä.

    VastaaPoista
  10. Mä join raskausaikana tota forsmanin lakritsiteetä.

    VastaaPoista
  11. Forsmanin Rooibos aavikkokerma pelasti aikoinaan pahimmalta makeanhimolta kun tavoitteena oli terveemmät elämäntavat. Sitä ei ole makeutettu, mutta maku on lempeän kermainen ja suorastaan hellurkinen!

    Tätä löytyy aina kaapista siltä varalta jos haluaa matkustaa karkkimaahan. Kuuma kuppi teetä lohduttaa niin paljon paremmin.

    VastaaPoista
  12. Olin myös sanomassa Muumimamman voimajuoma :), mutta koska se oli mainittu jo niin sanon toisen suosikkini Oasis Rooibos Leijonantassu (mansikka-vanilja)!

    VastaaPoista
  13. Clipperin vihreä on mun perustee, mutta mä tykkään juoda myös haudukkeita, koska ne on ihania iltajuomia. Yks tän hetken lemppareista on Nordqvistin Villi Luonto, joka jakaa kyllä mielipiteitä kanelin takia. Croco rooibos on kans aika hyvä. Kestosuosikki!
    Forsmanin inkivääri sencha on kans ihana flunssantappaja :)

    Jos muuten menet koskaan Juvalle, niin käy täällä teehuoneella. http://www.teahouse.fi/

    VastaaPoista
  14. Kaikki yogi-teet, saa irtona että pusseina, paras niistä on egypti.

    VastaaPoista
  15. Irtoteenä jos onnistuu löytämään valkoista teetä, jonka sekaan on laitettu granaattiomenaa. Tosin koska tuota olen bongannut vain Turun kauppahallista juon vihreää teetä granaattiomanalla ja gojimarjoilla, vaikka se melkoiselta hippimeiningiltä kuulostaakin.

    VastaaPoista
  16. Mulla on kaksi lemppariteetä, joista en osaa päättää parempaa, kun molempia tulee juotua yhtä paljon: Liptonin Russian Earl Grey ja Nordqvistin Keisarin morsian. Kukaan true-teehifistelijä ei varmaan noteeraa noita miksikään, mutta mun makuun just sopivia. :)

    VastaaPoista
  17. Parasta on kaikki yogiteet, mitä tosiaan kuten joku mainitsi saa sekä pussissa että irtona. Tykkään irtoteestä kun siitä tulee vähemmän roskaa. Kauheen vaikee valita suosikkia, mut ehkä yogi choco, tyydyttää mun kaakaon nälänkin hyvin!
    Muita kiinnostavia mutta ulkomaista raahattuja erikoisuuksia on ihan pelkät jasminin nuput, mut en tiiä saako niitä suomesta mistään. Samoin kannattaa joskus marssia kunnon teekauppaan ja kysyä mitä myyjä suosittelisi että on hyvää vihreää teetä. Maistuu nimittäin ihan eriltä kuin joku lipton.

    VastaaPoista
  18. Petra / Viilankantolupa15. tammikuuta 2013 klo 8.49

    Kokeilepa joskus aamuteenä Matea. Niitä saa mausteilla ja ilman (sitruunaruoho on hyvä) ja se eka kupillinen saattaa olla aikamoinen elämys. Mulla oli kolme tuntia sen jälkeen hassu olo silmien välissä. Nyttemmin kofeiinipommiin on jo tottunut. :)

    VastaaPoista
  19. Mä suosittelen ihan kaikkia matee-teemerkkejä. Esimerkiksi The Ouncessa, http://www.ounce.fi/yhteys.htm, on ihan superihania! Mun suosikki on minttumatee mutta muutkin on tosi hyviä. Matee virkistää kivasti mutta ei vie unia niinkuin kahvi. Tosin matee ei ole mikään pikajuojan merkki koska tätä pitää helliä ja malttaa odottaa sen hautumista mutta on ihan ehdottomasti odotuksen arvoinen sekä tosi teehifistelijän ehdoton kupintäyte!

    VastaaPoista
  20. Valkoinen tiikeri, Nordqvist (mansikka, greippi ja vanilja) <3

    VastaaPoista
  21. Enpä tiedä onko tämä nyt ihan sääntöjen mukaista suositella teetä, jota ei itsekään ole kokeillut, mutta otan silti riskin ja suosittelen Rooibosin Appelsiini Chiliä Forsmanilta. Olen kuullut sitä kehuttavan, makuyhdistelmä on mielenkiintoinen, itse en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia. Forsmanin nettikaupasta kyllä saisi ostettua.

    VastaaPoista
  22. Mulle maistuu parhaiten Chai-tee. Irtona meille on sitä kulkeutunut jostain keskustan teekaupasta. Parhaan tekee kuitenkin tuo mies itse!

    VastaaPoista
  23. Hei.
    Hyvä kesä/talvi tee on ehdottomasti Dilmah mint tea. Se on myös hyvä pohjamaku jos haluaa lisätä jotain muuta. Toimii kylmänä ja lämpimänä.

    VastaaPoista
  24. Lady green on mielestäni ihanin tee, sitä tulee harvoin vastaan täällä peräkylässä, mutta olen aina helsingin matkoilta sitä ostanut ja tuonut kotiin. siinä on ihana kirsikan ja vihreänteen maku ja ihana tuoksu :) en tykännyt edes ennen kummastakaan mausta mutta makuparina ihastuin sekä kirsikkaan että vihreään teehen ja nyt menee molemmat yksinäänkin ja eri yhdistelmien kanssa!

    VastaaPoista
  25. Minullakin on tällä hetkellä perusteenä tuo Clipperin irtovihreä, tosin ei viime aikoina paljon ole ehtinyt teetä haudutella... Haaveissa on rauhallinen teehetki, ja uudesta kupista kelpaisi naatiskella. ;)

    VastaaPoista
  26. Mun irto"tee"suosikki on Mate-hauduke, jossa on paljon kofeiinia.

    VastaaPoista
  27. Forsman Tean Mansikka pilvi! Vihreää teetä joka maistuu ihanalta. Sopii mainiosti jälkiruoaksi (tai no, jälkiruoan kaveriksi). :)

    VastaaPoista
  28. Sain poikaystävän Irlannin reissulta tosi hyvää vanilja-rooibosta, ihan parasta!

    VastaaPoista
  29. En muista merkkiä, mutta mustikka irtotee on ehkä maailman ihanin teemaku :)

    VastaaPoista
  30. Forsmanilla on muitakin hyviä, myös reilun kaupan hedelmäinen chamraj ja sit tietty hehkuva talvitee kanssa.

    VastaaPoista
  31. Mun ehdoton suosikki näin talvella on indian chai, muutenkin clipperin valikoimista löytyy suurin osa suosikeistani :)

    VastaaPoista
  32. Forsmanin vihreö päärynätee on ainakin oma lemppari vuodenajasta riippumatta. :)

    VastaaPoista
  33. Mä en voi suositella mitään irtoteetä oikeesti nimeltä, koska mä olen aina ostanut noi irtoteet matkoilta. Eli yks mun feivöritti on sellasia päivänkakkaran näkösiä kukkasia pussissa. Saa ostaa Kiinassa oikeastaan mistä marketista vaan ja olenkin niitä joka Kiinan matkalla roudannut. Samoin kaikki muut irtoteet mitä olen Kiinasta roudannut, pahaa ei ole vielä tullut vastaan vaikka ihan sokkona mä niitä sieltä ostan (kun ei ymmärrä Kiinaa). Filippiineiltä tuli mukaan jotain inkivääriteetä jossa oli jotain (?) makeutta/makeutusainetta/sokeria jo mukana. Aivan ihanaa.
    Teetä on siis kaapit pullollaan, mutta ei harmainta haisua mitä teetä ;)

    VastaaPoista
  34. Forsman Rooibos Aavikkokerma :)

    VastaaPoista
  35. Itse suosin vihreää teetä sekä maustamatonta rooibosta. Makean nälkään sopii loistavasti Nordqvistin Lady Green (löytyy sekä pussi- että irtoteenä) ja puhtaita makuja tarjoaa Japan Sencha. Kunhan vaan muistaa ettei hauduta liian pitkään.

    Rooibos on ihan loistava iltatee, ei sisällä kofeiinia ja sen pitäisi kai tehdä hyvää myös vatsalle. Tässä tapauksessa liputan kyllä maustamattoman puolesta, ne appelsiinin aromit ei vaan mielestäni sovi tähän :)

    Voisin kuvitella, että tuo Magisson systeemi on myös helppo putsata. Ne teepallojen ja muiden härpäkkäiden tyhjentäminen biojätteeseen ja peseminen on ihan yhtä tuskaa :)

    VastaaPoista
  36. Oolong teet on hyviä, ensimmäiset sain matkatuliaisina, nykyisin löytyy hyvin.

    VastaaPoista
  37. Mä en oo koskaan juonut kahvia! Mutta teetä kyllä paljon. Mäkin juon kyllä paljon pussiteitä helppouden vuoksi ja koska ne irtohileet on ärsyttäviä. Rooibos kaikissa mauissaan on suursuosikki. Mutta tämän hetken irtoteesuosikki on Ruotsista hankittu göteborgilaisen perheyrityksen tee eli Kahls Te: Rabarber grädde.

    VastaaPoista
  38. Suosittelen:
    - Pirkan reilun kaupan musta tee on ihan huikean hyvää. Töissä joutuu juoda Lipton Yellow Labelia (yök! sama ku kahvinjuojat jois pikakahvia!) niin tällä saa illalla kivasti siitä saadut mahanpurut pois. Aivan ihanaa "tavallista" teetä!
    Uusia ihania on Nordqistin muumiteet! Tulee hyvälle mielelle
    - Muumimamman voimajuomasta (raparperi mansikka) ja
    - Tsemppiä! -teestä (mustikkamuffinssi). Mustat teet on maustettu aromeilla mutta ne aromit on hyviä ja se mustikan aromi esimerkiksi tuo tosissaan mustikkamuffinssin mieleen. :)
    - Kestosuosikkeja lounaskahvilan (salaattibuffet +pieni kannullinen haudutettua teeä) valikoimassa Geisha, Mansikkapilvi ja Siniset Silmät. Niitä vuoropäivin lounaaksi. :)

    VastaaPoista
  39. Ehdottomasti parasta teetä ikinä on Norjan Trondheimin pienestä teekaupasta ostamani Grønn Grasshoppe -tee. Se sisältää mm. vihreää teetä, kamommillaa ja mansikkaöljyä. Yhtäaikaa sekä raikas että makeahko. Vihreää heinäsirkkaa en valitettavasti ole onnistunut paikantamaan täältä. Ehkä jostain kauppahallista voisi yrittää.

    Hieman samantapaista makumaailmaa löytyy Forsmanin Anti Stress -yrttiteestä. Tuo tosin on vahvemmin mansikkainen, eikä taida sitä vihreää teetä olla.

    VastaaPoista
  40. Ne päivänkakkaran näkoiset ovat mitä todennäköisimmin kamommillaa :) Ainakin omasta mielestäni yhdennäköisyys on suuri.

    AIka kadehdittava kokoelma ^^

    VastaaPoista
  41. Norqvistin Muumiteetä saimme vauva-lahjaksi, joten sitä on nykyisin kupissani. Jo teen pakkaus ja nimi saa hyvälle tuulelle ("Tsemppiä" ja kuvassa muumipeikko), mutta kyllä tee maistuukin hyvälle. Makuna oli tässä meidän Tsemppi-teessä Mustikkamuffinssi, eli todennäköisesti joku esanssihöttö on kyseessä, mutta mulle maistuu!

    VastaaPoista
  42. Rooibos Aavikkokerma on tosiaan yksi parhaista, näkyy jo pari kertaa mainittavan täällä :D Tällä hetkellä suosikkeina on Forsmanin inkivääritee (mustaa teetä) sekä Norqvistin OMG-tee, (mustaa teetä toffee-aromilla.)

    VastaaPoista
  43. Nyt tulee montakin vinkkiä!

    Caffin valikoimista suosikkeja on seuraavat:
    - Musta tee Chai (ihanan paljon kardemummaa, kokonaisia jyväsiä vai mitä ne nyt on :)
    - Vihreä tee sitruuna-inkivääri
    - Musta tee appelsiini

    Sitten Forsman tai Nordqvist, menen aina sekaisin kumpi, hmm:
    - Vihreä tee Yasmiini (ihanan neutraali, mutta ei kuitenkaan tylsä)
    - Vihreä tee chai tms. sellainen mausteinen :)

    Vihreästä teestä yleensä sencha-laadut, gunpowder on jotenkin yäääk.

    VastaaPoista
  44. Olen vasta tutustumassa irtoteen maailmaan. Noita kuppeja olen ihastellut, miten loistava keksintö!

    Viimeksi ostin aavikkokermaa (pikaselauksella pari muutakin suositteli) ja pentikin kahvilassa juon aina irtoteetä, vaihtelevasti eri makuja (tykkäsin erityisesti jouluteestä).

    VastaaPoista
  45. Ihania vinkkejä saanut tämäkin aloitteleva teenjuoja näistä kommenteista! Kahvi vaihtuu teehen yhä useammin ja hyvä niin. Tämän hetken yksi suosikkini on täälläkin mainittu Forsmanin rooibos Aavikkokerma.

    VastaaPoista
  46. Ihana palkinto! Täältäkin löytyy innokas teenjuoja ja kunnollisen teepannun hankittuani olen vasta viime aikoina alkanut maistelemaan hyviä irtoteitä. Tekisi mieli suositella jotain erikoistuneiden teekauppojen valikoimista, mutta koska olen sillä saralla vasta aloittelija, pitäydyn ruokakaupan tarjonnassa.

    Yllätyksekseni Forsmanin Suklaatee on ihanaa, vaikka luulin, että en tykkäisi tuolla tavalla maustetusta teestä. Sitä siis suosittelen. Testissä on myös Forsmanin Hehkuva Talvitee (kaiketi eri kuin sinun talviteesi), jonka pitäisi olla karpalon ja kinuskin makuinen, mutta on turhan mauton minun makuun.

    Osaako joku sanoa missä myydään Prince of Wales-teesekoitusta irtoteenä? MInulla oli sitä (Twiningsin?), mutta pääsi loppumaan, enkä löydä mistään. Oli ihanaa!

    Tästä ketjusta saa näemmä tosi hyviä vinkkejä, mutta toivottavasti voitan kupinkin!

    VastaaPoista
  47. Eeeih! Saaks osallistua arvontaan vaikkei osaa nimeltä suositella irtoteetä - kaikki roudataan ulkomailta sellaisissa epämääräisissä pusseissa, jotka herättää tullissa epäilyksiä. Oon mustan teen ystävä, olkoot se epäterveellistä tai jotenkin myrkytettyä... Mutta toi kuppi inspiroi kokeilemaan vähän enemmänkin eri laatuja!

    VastaaPoista
  48. No johan on kuppi! Sitten kun flunssasata tokenet ja maistat taas jotain , kannattaa maistaa Valkoista tiikeriä, siinä on valkoista teetä ja appelsiiniaromia. Maku on aika mieto.

    VastaaPoista
  49. Olen ostanut Saksan matkoilta talviomenateetä. Maistuu ihanasti omenalta, kanelilta ja tuoksu on ihanan jouluinen olematta kuitenkaan liian mausteinen :) En tosin tiedä, saako tuota Suomesta mistään.

    VastaaPoista
  50. Lapsang Souchongia ei oo vielä mainittu, sitä kannattaa kokeilla. Savunmakuinen tee, joka toimii meillä muuten teetä karsastavalle miehellekin. Vaikka itse käytänkin nykyään enemmän vihreää teetä, tuo toimii aina.
    Toinen suosikki on Indian Chai, josta käytän kyllä laiskana ihmisenä Pirkan pussiversioita...

    VastaaPoista
  51. Tuo kuppi olisi niin ihana! Tällä hetkellä suosikkini on vihreä tee. Aiemmin en tykännyt siitä, mutta jostain syystä löydän sitä kupistani yhä useammin.

    VastaaPoista
  52. Suklaalla maustettu Earl Grey -tee on ihanaa varsinkin silloin jos yrittää vähän vähentää herkuttelua, mutta jotain makeaa kaipaa kuitenkin. Tilkka maitoa sekaan ja nam!

    VastaaPoista
  53. Olen jostain syystä nyt innostunut inkivääristä joten tän hetken suosikki teenä on Forsmanin luomu inkivääri SenCha :)

    Luna82

    VastaaPoista
  54. Itse olen niin teen suurkuluttaja, että suosikkejakin kyllä löytyy joka lähtöön! Twiningsin Lady Gray, Monet erilaiset mustat jouluteet, Liptonin Green Tea Orient, Forsman Tea England Kello Viiden Tee.. Onhan noita. Iltaisin tykkää juoda yrttihaudukejuomia esim. Clipperin iltateetä tai Pukkan jotain teetä.. Myös monet missä on kanelia ovat aivan ihania (jos sattuu tykkäämään kanelista). Ja tuo kuppi! Se on aivan ihana!

    VastaaPoista
  55. Tuo kuppi olis ihana, toivotaan että onni potkisi. Numi Jasmine Green-irtotee on tämänhetkinen suosikkini. Niin ja yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  56. Parasta teetä olen juonut Turkissa, siellä kaupoissa ja putiikeissa tarjotaan haudutettua teetä, nam! Ja toki hotellissa oli uima-allasbaarin vieressä teepannu aina kuumana! Siltä reissulta ostettiin kotiinkin Turkish Black -teetä :) Itse olen mustan teen ystävä kofeiinin takia ;) ja pidän perusteestä eniten, Pirkan earl grey-purut löytyy kaapista ja toisena Forsmanin inkivääritee.

    VastaaPoista
  57. Miun lemppari on haudutettu Keisarin Morsian! Vaikkakin sitä saa myös pussiteenä, haudutettu on miljoonasti parempaa ja tuo rutkasti enemmän aromeita esiin. :)

    VastaaPoista
  58. Hienot ovat mukit. Olen ihaillut niitä kaverilla. Minun lemppari on nokkostee.

    VastaaPoista
  59. Oisin niin monesti halunnu shoppailemaan paikalliseen teekauppaan, mutta mulla ei oo semmosta irtoteepalloa (joka ei varmaan kyllä kovin kallis investointi olisi :D). Tämmönen muki ois just perfect, että pääsisin shoppailemaan sinne kauppaan!

    Mun on siis pakko suositella pussiteetä, kun en irtoteetä ole juonut; sanoisin että green tea & mint on kokeilemisen arvoinen :) Joidenkin kaverien mielestä se maistuu hammastahnalle, mutta oikeasti se on hyvää ;)

    VastaaPoista
  60. Tämänhetkistä suosikkiani, Rooibos-bergamottiteetä saa ainakin Sellon pikkuruisesta kahviteekaupasta, jonka nimeä en tietenkään muista. Itse kerätyistä vadelman ja sitruunamelissan lehdistä saa myös mielettämän hyvää yrttiteetä. Joskus gunpowder-teen kun kulutus oli huikeaa, tarviikin hakea sitä taas teekaappiin täydennykseksi.
    Kivanoloiset teemukit.

    VastaaPoista
  61. Kultainen Omena, kulkee myös nimellä Russian Samovar Blend, on ihana istutaan ja höpötellään teekupin ääressä -tee. Jopa mun ystävien 13 v. poika on siitä ihan innoissaan ja sanoo usein, että "keittetääs hyvät teet", kun menen käymään. :) Sit vihreistä ihan tavallinen Clipperin vihreä tai jollain raikkailla sitrushedelmillä maustettu versio. Mä en juo kahvia ollenkaan, mutta ilman teetä en edes yritä olla. :)

    VastaaPoista
  62. En nyt merkkiä osaa sanoa kun en melkeinpä ikinä juo irtoteetä, mutta yksi mitä olen joskus juonut oli joku lakritsitee, ja oli kyllä hyvää... Tuo kuppihan olisi loistava, kätevän oloinen.

    VastaaPoista
  63. Forsman valkoinen helmi! Helmet avautuu ja koko kuppi on täynnä vähä niinku hämähäkkejä. Foobikoille tollanen muki olis mainio. Kaikki ei tykkää saada jalkoja suuhunsa. Kulkee myös nimellä Hämistee. Aivan loistavan makuistakin. Kakkosena jos pitää pussiteetä heittää niin Teekanne Harmony for Body & Soul (Herbal tea blend with green tea to feel young). Jokaselle mutsille tätä. Tätä hörppiessä voi tuntea miten mieli ja keho harmonisoituu :D

    VastaaPoista
  64. Oon ollut aika pienestä asti teen juoja ja suosikit menee kausittain... Nyt on menossa Rooiboskausi, jonka raskausaika kolmisen vuotta sitten laukaisi. Aavikkokerma on kestosuosikki, uusia tuttavuuksia ovat appelsiini-chili ja kirsikka. Nuo uusimmat ostin Turun kauppahallista. Varmaan muuallakin myydän, mutta ennen kesäistä Turun reissua en ole niihin törmännyt! Varsinkin tuo kirsikka on aivan huumaavan tuoksuinen, makukin on kirsikkainen, tosin aika pitkään saa hauduttaa että kirsikan maun saa kunnolla esiin. Rooiboksessa se ei kuitenkaan haittaa kun ei tule kitkeräksi ollenkaan.

    Kaapista löytyy noiden forsmannin rooibosten lisäksi myös aina clipperin kamomillaa ja pukkan lakritsiteetä! Ilman ei tule toimeen! ;D

    VastaaPoista
  65. Harmittavan harvoin tulee irtoteetä juotua, ne pussit on vain ''helpompia''. Pusseista suosikkini on Pirkan vihreä minttu-tee, ja clipperin organic white tea with orange. Nyt edellisellä kauppareissulla päätin ostaa rohkeasti irtoteetä, ja mukaan tarttui Nordqvistin REPS-tee, ja eihän mikään missä maistuu lakritsi voi olla pahaa :D

    VastaaPoista
  66. Mun suosikkiteet vaihtelee kausittain ja aina löytyy jotain uusia suosikkisekoituksia. Kyllästyn kuitenkin nopeasti moniin, esimerkiksi Yogi lakritsia ryystin jossain vaiheessa himona, mut nyt alkaa ällöttää pelkkä ajatuskin. Mulla on pari sellaista kestosuosikkia joihin aina palaan: Forsmanin Keisarin malja vihreä lehtitee sekä Nordqvistin Reilu luomunen (saa sekä pusseina että irtoteenä). Pitääkin tota reilua luomusta seuraavalla kauppareissulla napata mukaan, kun ei oo hetkeen ollut.

    VastaaPoista
  67. Niin juu yhtä piti suositella, olkoon se sitten tuo Reilu luomunen, se vaan on jostain syystä ihan älyttömän hyvää!

    VastaaPoista
  68. Oon viime kuukausina siirtyny kokonaan pussiteestä pelkkään irtoteehen koska se nyt vaan on paljon parempaa. Semmoset suosikit joihin en oo kyllästyny on Viisasten tee (Nordqvist) ja Liptonin Russian Earl Grey. Toi russian oli sellanen että ku eka kerran maistoin sitä pussiteen sijaan irtoteenä niin piti ihan ääneen ihastella että aivan ku raikkautta itsessään ois juonu, niin ihanan sitruunainen oli se maku. Nam :)

    VastaaPoista
  69. Mun ikisuosikki on Nordqvistin Keisarin Morsian. Äiti opetti juomaan sitä jo lapsena, ja tykkään edelleen. Varma valinta aina, vaikka kaappi onkin täynnä kaikenlaisia teevirityksiä :)

    VastaaPoista
  70. Mun tämän hetken irtotee suosikki on Forsmanin Mate-hauduke. Olen kahvin ja teen sekakäyttäjä, joten runsaasti kofeiinia sisältävä tee on mun makuun. Iltasella tulee juotua Clipperin vihreää teetä.

    VastaaPoista
  71. Yogi Classic Chai on hyvää! Maitoa mukaan jos siltä tuntuu, mutta ei mikään pakko ole sitä saada. Vähän hunajaa tai sokeria kyllä.

    VastaaPoista
  72. Tiikerin päiväuni löytyy nyt kaapista

    VastaaPoista
  73. Tykkään ehkä eniten Earl Greyn eri versioista, mutta myös Indian chai on tällä hetkellä kova sana. Kaapista löytyy myös aina Rooibos aavikkokermaa. Kahvia en ole juonut koskaan!

    VastaaPoista
  74. Forsmanin Aavikkokerma on tällä hetkellä suosikki. Lakritsi on toinen hyvä laatikossa tällä hetkellä.

    Ja toi kuppi on mahtava!

    VastaaPoista
  75. Mun ehdoton lemppari on perus Earl Grey russianin lisäksi Stockmannin teemestarin sekoitus irtotee! Ihanan mausteinen musta tee jota lipittelisin mielelläni vaikka päivittäin. Harmi vaan, että Stockalla tulee käytyä niin harvoin että tämän teenkin nauttiminen on harvinaista herkkua!

    VastaaPoista
  76. Muistaakseni Forsmanin Kirsikka-tee :)
    Sillä saattaa tosin olla myös jonkinlainen tunnearvo, kun siitä tulee mieleen Vallilassa asutut hetket ja kuinka se on jonain aurinkoisena kevätpäivänä päätynyt mun mukaan Hakaniemen hallista ja maku tuo mun mieleen kevään ja auringon <3
    Oi niitä aikoja :)

    VastaaPoista
  77. Muumimamman voimajuoma on hyvää! Ja tietty ihan perusvihreätee! :)

    VastaaPoista
  78. Caffin hunajajugurtti-mango-raparperi rooibos-tee on herkkua myös paatuneen kahviholistin mielestä. Vähän vielä extrahunajaa ja maitoa sekaan niin makeannälkäkin lähtee :)

    VastaaPoista
  79. Itse vannoin jossain vaiheessa roobioksen nimeen.. Nykyään uppoaa mikä milloinkin. Useimmiten ihan vihreä tee. Ihana kuppi, osallistun mieluusti arvontaan!:)

    VastaaPoista
  80. Ehdoton suosikkini on Forsmanin Hehkuva talvitee, karpalon ja kinuskin makuinen musta lehtitee. Tätä teetä olen tainnut kuskata vuosien kuluessa jo kaikille ystävillekin tuliaisina. =)

    VastaaPoista
  81. Forsmanin rooibos veriappelsiini tee on mun mielestä ihan parhautta. Siinä on jotenkin kaikki kohdallaan (:

    VastaaPoista
  82. Mukillinen teeparatiisia! Mansikkasamppanja vihreä tee! Ei niin esanssinen, en kehtaa linkittää.

    VastaaPoista
  83. Ihanat kupit! Nuita pitää kyllä saada. Mokosta löytyy ranskalaisen teetalon Le Palais des thès teetä useampia makuja, esim. Wu Long 7 on kiva.

    Suosittelen myös teenmaistelumatkaa vaikkapa Pekingiin =D Paremman puutteessa käy toki myös täällä jo mainittu ihan mainio Théhuone Eerikinkadulla ja Korkeavuorenkadulla.

    (Ps. Pekka Nihtisen Kiinalainen teekirja on kiva perusteos, jos kiinnostaa opiskella teeasioita.)

    VastaaPoista
  84. Kumma, ettei Caffi ole saanut enempää kehujia. Kunhan nuha hieman sinulla helpottaa, suosittelen vierailua Lasipalatsille tai johonkin toiseen puotiin. Itse olen kesäilloin maistellut samppanja-teetä, joka passaa kyllä hempeään tunnelmaan loistavasti. Muitakin suosikkeja löytyy - tuppaan vaan tylsistymään nopeasti. Siksi onkin ihanaa, että Caffissa saa valita itselle sopivan määrän.

    VastaaPoista
  85. Sadepäivän ilo on ollut mun irtoteesuosikki monen vuoden ajan, eikä vähiten tuon hellyttävän nimen takia. :)

    VastaaPoista
  86. Vaikka olen enemmän kahvi-ihminen, teelaaduista mun ehdoton suosikki on esim. Théhuoneelta Helsingistä saatava ayurvedatee, joka on yhdistelmä tosi tulista chiliaromia, lämmintä kanelipullaa ja lakritsia. Kuulostaa erikoiselta, mutta on tosi hyvää.

    VastaaPoista
  87. Tätä ei tarvinnut kauan miettiä: Pentikin Sydänystävän tee on ihanan (jonkun mielestä ehkä jopa vähän liian) makea ja täyteläinen irtotee! :) Lisäksi siinä on sellaisia ihania pieniä vaaleanpunaisia sokerisydämiä joukossa, sellaisia en ole missään muussa teelaadussa nähnyt..

    VastaaPoista
  88. Jeeves&Jericholla on montamonta vahvaa ja hyvin mielenkiintoista irtoteemakua! Tällä hetkellä meillä on intiahenkinen Spiced masala chai ja (yllättäen) venäläistyyppinen smokey russian caravan!

    Ensimmäisen kerran onnistuin löytämään näitä Porvoon herkkumyymälöistä ja muistaakseni myös Stockan herkku myy!

    Suosittelen lämmöllä näitä persoonallisia makuja ja kauniita purnukoita!

    VastaaPoista
  89. Irto tee maistuu niin paljon paremmalta kuin pussi tee, mutta varsinkin töissä aika harmillisen harvoin "kerkeää" irtoteetä juomaan. Hyvä kuppi auttaisi varmasti asiaa! Ei ehkä ihan suosikki mutta niin hyvä Oasis Jazz Up irto tee piristää kivasti päivää.
    Porvoosta löytyy ihana tee kauppa skafferi, siellä pitäisi vierailla useammin, on äärimmäisen asiantunteva palvelu! http://www.skafferi.fi/index.php?pageid=2&kieli=fi
    Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  90. Caffin sampanja, mansikka, vanilja roiboos.

    Pussiteestö Clipperin koivu on kiva!

    VastaaPoista
  91. En suosittele yksittäistä teetä vaan kokonaista kauppaa.Epäilen kylläkin, että putiikki on sinulle jo teefriiksuna tuttu, mutta jos ei niin piipahdapa Ouncessa fredalla. Uskomaton teen rakastajien apteekki ja karkkikauppa purkkeineen ja purnukoineen. Teetä löytyy hyllytolkulla ja asiantunteva myymälähenkilökunta osaa suositella teetä kuin teetä vaikka pelkän mielentilasi perusteella. Itse tutustuin liikkeeseen ensimmäistä kertaa Pietarissa, jossa mystiikka lisäsin teen nimi, joka kirjoitettiin musteella ruskeaan paperipussiin kyrillisin kirjaimin. Teksti oli kaunista, mutta minulle hepreaa, täten usea herkkutee on jäänyt minulle nimettömäksi Pietarilaiseksi rakkaudeksi. Olin onneni kukkuloilla, kun kuulin putiikin avautumisesta stadiin ja nyt jo entisenä helsinkiläisenä se on vakiovierailupaikka Helsingin matkoillani.

    Telma

    VastaaPoista
  92. Tuo teekuppi on niin ihana että pitkäaikainen piilolukija jättää nyt historian ensimmäisen kommenttinsa! Minäkin ehdottaisin tuota egyptiläistä teetä, eli kuivattuja jotain ruusun (?) nuppuja ovat, teestä tulee ihanan tumman purppuran väristä ja itse teeaineksia on kiva säilyttää isossa lasipurkissa, tuovat myös esteettistä iloa silmälle :) Tosin aitoa tälläistä saa kai vain Egyptistä..?

    Kaupan valikoimista suosikkini on Forsmanin Aavikkokerma, joka on kofeiiniton punapensastee. Makua antavat mansikanpalat, vaniljakerma, kamomilla ja tuhatkaunon terälehdet.

    VastaaPoista
  93. Oivoi. Toi kuppi on täydellinen ratkaisu mun työpäivien teeongelmiin. Vaikkei arpaonni mua suosisikaan, niin lämpimästi kiitän tästä vinkistä - en nimittäin tiennyt tuollaisia olevankaan.

    Joka tapauksessa. Théhuoneen White Gardenissa on sellaista lempeää ylevyyttä, että sitä on pakko suositella. Samoin kuin koko liikettä ylipäänsä. Sinne vaan haistelemaan ja maistelemaan, ja lähtiessä vähintäänkin pussi White Gardenia mukaan :)

    VastaaPoista
  94. Forsmanin Keisarin helmi on suosikkini. Valkoista teetä, inkivääriä ja sitruunaruohoa! Ja helmiksi sidottuja teelehtiä on kiva annostella kuppiin. :)

    VastaaPoista
  95. Perinteinen rooibos tee. Onhan se terveellistäkin! :D

    VastaaPoista
  96. Kuten jo muutama muukin on maininnut teekaupan The Ounce niin suosittelen minäkin. Itse reissaan juurikin tuon kaupan takia aina välillä täältä idästä suureen Helsinkiin jotta saan teekaappini täydennettyä. Sieltä ostan aina kassillisen maustettuja mustia teelaatuja. Tämän hetken suosikkini on Aurinkoinen ja toisena on Pasodoble. Silloin kun mies on kotona keitämme aina pannullisen teetä mutta yksin ollessa juurikin tuollainen kuppi olisi kiireisenä aamuna passeli. Pussiteet kun ovat aivan eri makuisia kun irtotee. Taidankin hankkia tuollaisen kupin jos onni ei tässä arvonnassa suosi.

    VastaaPoista
  97. Ehkä maailman upein teemuki! Lemppariteeni on Clipperin Indian Chai ja kaikki mustat teet, joissa on vähän bergamottia (kuten Russian Earl Grey)!

    VastaaPoista
  98. Sori, nyt tulee kyllä kaks: Forsmanin luomu rooibos tai Forsmanin inkivääritee (mustaa teetä) kuivatuilla mintunlehdillä höystettynä.

    VastaaPoista
  99. Ostin anopille joululahjaksi Flamingon Caffista jotain ihanaa teetä, missä oli lakritsia ja jotain muuta... En siis tosiaan muista mitä siinä oli ja minkä nimistä. :D Mutta ihan äly hyvää!
    Ja toinen tosi hyvä on Forsmanin Laihduttajan paras ystävä. Sil on hieno nimi, tuoksuu aivan sairaaaaan hyvälle ja myös maistuu sille!

    VastaaPoista
  100. mulle maistuu forsmanin mustikkatee =)
    tollanen muki ois aika ihana. <3

    VastaaPoista
  101. Rooibos tee maistuu tällä hetkellä parhaimmalta

    VastaaPoista
  102. Voisin suositella montaakin, mutta suunnaton lempparini on Forsmanin Chai Latte. Mausteinen, chilinen, makea ja aisteja hivelevä!

    VastaaPoista
  103. Suosittelen tyyppaamaan lempikauppani Tigerin irtoteelaatuja. Edullisessa hintaluokassa liikuttaessa tuo vähän vaihtelua forsmanin ja nordqvistin imperiumiin. Jos huvittaa törsätä, Stockan herkun irtoteetiski on kyllä myös huikee! Mahti blogi, suurkiitos!

    VastaaPoista
  104. Parasta teetä on ehdottomasti toffeetee jonka merkkiä en nyt kuollaksenikaan muista.

    VastaaPoista
  105. Hifistelijät väittäköön vastaan, mutta mä lasken haudukkeen samaan sarjaan teen kanssa. Näinpä suosittelen Forsmanin Mate cactus-vanilja -hauduketta. Jos piristettä kaipaa, niin kahvi ei ole mitään tähän tavaraan verrattuna. Ja hyvääkin vielä! :)

    VastaaPoista
  106. Aloitteleva teen juoja täälläkin, joten en osaa suositella vielä oikein mitään. Itselle kyllä ainakin sain jo näistä aikaisemmista kommenteista monta kivaa vinkkiä! Mukana arvonnassa myös :)

    VastaaPoista
  107. Mukana! Vihreä tee-minttu-sekoitus hunajan kanssa, vihreä tee (Tokyokanista) tai Darjeeling maidon kanssa.

    VastaaPoista
  108. Kuppeja havittelen himoteenjuojamiehelleni, jonka mukaan Nordqvistin vihreä tee.

    VastaaPoista
  109. Mä suosittelen Himlagott-teetä! Ei mikään supererikoinen, mutta aivan ihana! En ole valitettavasti kyllä Suomessa missään tähän törmännyt, että siinä mielessä vähän tylsä suositus. Muksuna tätä ensimmäisen kerran maistoin kun oltiin Ruotsissa sukuloimassa ja tee vei sydämeni. Voi kyllä olla, että ne on myös ihanat muistot, jotka saa tämän maistumaan niin hyvältä. Jos oikean teen löysin netistä niin sitä kuvaillaan näin "black tea from Asia with cornflower and orange blossom. Aroma of quince, peach and cream-free milk substances".

    VastaaPoista
  110. Omia ikisuosikkeja on forsmanin keisarin malja ja vihreä jasmiini. Ja tietty keisarin morsian. On mulla forsmanin laihduttajan parasta ystävääkin, hehh. Katoin, että kaapissa on vähintään 14:sta teelajia tällä hetkellä. Suurin osa pusseja kun mun sihdit on niin paskoja, että järki meinaa lähteä niitä räplätessä. Tuo kuppi on ihan uus tuttavuus, me like!

    VastaaPoista
  111. Mä suosittelen lämpimästi Chayan verkkokaupastakin saatavaa teetä nimeltä Smiling Monkey. Mikä ihanin jälkkäritee ja vie kyllä myös makean nälän mennessään! Tuoksuukin ihanalle, makealle banaanille ja maussa pieni ripaus kookosta, ei kuitenkaan mitenkään liiaksi. Itse en pidä kookoksesta sellaisenaan mutta tuohon teehen se kuuluu.

    VastaaPoista
  112. mä tykkään juoda Teekanne White Tea Asian Plum joten sitä suosittelen kokeilavan sinunkin.

    VastaaPoista
  113. Rooibos tee on mulla, mutta en ole mikään tee asiantuntija joten maistelen maun mukaan :)

    VastaaPoista
  114. Ootkin jo liudan vinkkejä saanut! Toivottavasti noista löytyy uusi suosikkiteesi.

    Kuten pari aiempaa kirjoittajaa niin minäkin suosittelen vierailua Eerikinkadun Théhuoneelle. Kävin siellä itse loppuraskaudesta kyselemässä suosituksia vihreästä ja valkoisesta teestä, toiveena ei-niin-piristävä mutta hyvä. Sain kolme suositusta joista kaikki on olleet ihania. Yhtä niistä suosittelen eteenpäin eli valkoinen tee appelsiininkukilla maustettuna. Lempeä ja hentoisen raikas maku, ei muutu kitkeräksi vaikka unohtuiskin hautumaan liian pitkään.

    Jos et ehdi Eerikinkadulle niin varmasti Clipperin vastaava toimii myös. Siitä en kyllä muista saako myös irtona. Clipperillä on kivoja teitä ylipäätään ja irtoteevalikoima heillä kasvaa jatkuvasti. Mun suosikki musta tee onkin Clipperin Earl Grey irtona ja vaniljasoijamaidolla höystettynä.

    Tuota postauksesi teekuppia oon kuolannut kauan, sekä kätevyyden että kauniin muodon vuoksi. Jos onni ei potki niin voisin viimeinkin käydä itselleni ostamassa tuollaisen.

    VastaaPoista
  115. Hei! Katsopa sellainen nettikauppa kuin Mandragora.fi. Esim. Rooibos Tanssivat sitruunat on hyvä ja miedon makuinen tee, siellä myös iso valikoima luomuteetä. Suosittelen!

    VastaaPoista
  116. Toistaiseksi en ole löytänyt Suomesta, mutta Tallinnasta löytyi oma suosikkini Tetleyn White Tea Mandarin. Myöskin aiemmin mainittu Lapshang Shouzou kuuluu ehdottomiin suosikkeihini ja sitä saa Suomestakin.

    VastaaPoista
  117. Oma suosikki on Indiskan Berry Delight, pehmeä ja maukas vihreä tee. Jälkkäriksi tai illalla ihan täydellinen vaihtoehto. Toinen hyvä tee on Iloisten hetkien tee, se on Enkelin Eväspussin sekoitus.

    VastaaPoista
  118. Oma tämänhetkinen suosikkini on inkivääritee ja itselläni on sitä Forsman Tealta :)

    VastaaPoista
  119. Kaikki Nordqvistin Muumi-irtoteet uppoaa minulle näin talviaikaan! Niitä saa niin helposti ruokakaupasta. :)

    VastaaPoista
  120. Toinen teenarkkari täällä terve! Mate-haudukkeet (saa ihan normikaupoista) on hyviä, jos tuntuu, että on kofeiinille tarvetta eikä kahvi maistu. Voisin myös suositella melkeistä kaikikkia Forsmannin vihreitä teelaatuja, esim. Keisarin malja on itellä tällä hetkellä suosikki.

    VastaaPoista
  121. En tiedä saako Kusmi-teetä Suomesta jostain, mutta netistä varmaankin. Käytiin Pariisissa kyseisen teevalmistajan myymälässä, missä sai maistella ja haistella. Valikoimissa oli kaikenlaista hömmpä-detox-teestä eri maiden perinteisiin teelaatuihin.

    Itse ihastuin Kusmin Anastasia -teehen, joka on Earl Grey -pohjainen sekoitus, missä mausteena on sitruunaa, appelsiinia, limeä ja bergamot (väriminttu? en oikein lytänyt suomennosta sille).

    VastaaPoista
  122. Forsmanin Mansikka-granaattiomena Mate on meikäläisen suosikki. Makukombo on ihana, samoin kupillisen antama kofeiinipotku. Eikä oo pahan hintanenkaan.

    VastaaPoista
  123. Loistava arvontapalkinto ja loistavaan ajankohtaan! Mulla on just alkanut teekausi, ja lisäksi mieskin juo taas enemmän teetä kuin kahvia. Magissonit saisivat meiltä siis hyvän kodin :)

    Nordqvistin China Green on ihanaa, ja nimenomaan irtoteenä vielä parempaa kuin pussiteenä. "Vihreä Sencha-tee, trooppinen makusävy. Maustettu mustaseljan marjan ja kvittenhedelmän aromeilla. Lisänä kuivattuja ananaksen paloja ja ohdakekukan terälehtiä." (http://www.nordqvist.fi/web/index.php?id=97) Tuossa irtoteessä on mun mielestä vähän jopa aniksista vivahdetta, mitä taas pussiteessä ei ole. Pussiteekin on hyvää mutta sen maku on kevyempi ja jotenkin simppelimmän hedelmäinen.

    VastaaPoista
  124. Uusin teetuttavuus ja ehdottomasti paras koskaan on Clipperin Organic Apple & Ginger Infusion (https://shop.clipper-teas.com/teas/fruit/organic-apple-and-ginger-infusion). Aivan mahtavan makuista, kofeiinitonta, joten sopii ilta-/yö-/mihin tahansa nautiskeluun (ja kofeiinihan hommataan sitä paitsi kahvista!). Maistappa! Paitsi niin, pussiteetähän tämä onkin...

    No, irtoteeherkkua on ainakin Pentikin Päivänsädetee! Rooibokset on niin ihanan lempeitä ja makeita että nam.

    VastaaPoista
  125. Suosittelen tutustumaan mandragora.fi - nettikauppaan! Mahtava valikoima teetä ja kahvia, myös luomuteetä. Esim. rooibostee Tanssivat sitruunat, jota ostin viimeksi. :)

    VastaaPoista
  126. Minttua sen olla pitää, eri merkkiset, kaikki käy. Ilman minttua ei ole teetä;)

    VastaaPoista
  127. Mulle maistuu tee kuin tee, liian kauan samaa tosin ei onnistu eli useampia pusseja löytyy kaapista. Mun lemppareita on mm. Sinisilmä ja Hämeen hekuma, joita saa ihanasta pikkukaupasta Hämeenlinnasta :)

    VastaaPoista
  128. Forest Fruit Tee on paras <3

    VastaaPoista
  129. Näemmä Helsingin mainioista teekaupoista Théhuone, The Ounce Ja Chaya (joista ainakin kahdella jälkimmäisellä on nettikauppakin) on jo mainittu. Lisäisin listaan vielä Demmers Teehausin Annankadulla. Erinomainen pieni puoti omanlaisella valikoimallaan.

    Demmersin Sacher -sekoitus on ollut mieleeni varsinkin näin talvisin, sillä se on pehmeä, runsasmakuinen mustan Darjeeling-teen sekoitus jossa on ripaus Earl Greyn tuttua makua ja jasmiinin kukkien makeutta. Se sopii sekä päivällä seurassa maailmaa parannettaessa juotavaksi että iltateeksi, kun tekee mieli istuskella rauhassa lepotuolissa peiton alla ja teekuppi kädessä.

    VastaaPoista
  130. Suosikkini on Vaahterasiirappi musta tee (maahantuoja Auringosta Itään, Kuusta Länteen). Siinä maistuu mm. kaneli ja vaahterasiirappi. Pikanttina yksityiskohtana mukana on myös poppareita!

    VastaaPoista
  131. Ikiaikainen suosikki Genmaicha
    http://en.wikipedia.org/wiki/Genmaicha

    VastaaPoista
  132. Ihaninta ikinä ja milloin vain on Greenfieldin jasmiini-irtotee! <3

    VastaaPoista
  133. Mikäli makumme käyvät yksiin niin kannattaa maistaa Shangri La nimistä vihreää teetä sisältää inkivääriä ja greippiä. Ja tottakai kestosuosikki Marrakesh (minttu vihreä tee) toimii aina. Tuollaisesta kupista ei tietysti ole hyötyä Jade Jasmin Pearlsseille, mutta muuten ehdottoman hyviä ja niin kauniita.

    VastaaPoista
  134. Korjaan, että olen sittenkin ostanut omani Théhuoneelta. En kylläkään tiedä, onko se juuri samaa kuin tämä.

    VastaaPoista
  135. Tällä hetkellä olen tykästynyt ystäväni tuomaan Caffin vihreään teehen, jossa makuina goji, tyrni ja karpalo.

    VastaaPoista
  136. Musta chai on kestosuosikki, musta appelsiini-chili on parasta talvi-iltoihin ja maustamattomista formosa fine oolong on ihan lemppari :)

    VastaaPoista
  137. Nordqvistin Muumimamman voimajuoma tai IHQ ihana-tee vaahtokarkki :)

    VastaaPoista
  138. Tiikerin unelma ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  139. Ihan parasta irtoteetä on (liekö sit Forsmanin?) Mate - kuuma tanssi. Mate-teetä mikä on maustettu jollain hedelmäjutuilla eikä siis maistu kitkerälle niinkuin perusmate. Iso kuppi tuota hunajalla auttaa mihin vaan <3

    VastaaPoista
  140. Oma suosikkini on Sencha lemon vihreä tee, siinä on kivan raikas maku. Nykyään juonkin lähinnä vain vihreää teetä, tavallinen musta ei enää maistu ollenkaan.

    VastaaPoista
  141. Kamommillaa! Joo muuten oot varmaan oikeessa! Noni selvis edes yks tee, kiitos ;)

    Harmi ettei enää oo duunimatkoja tonne maailman ääriin ja lisäksi pirpanan tulo kanssa hieman on vähentänyt tota omatoimimatkailua, mutta onneksi on kaapissa varastot.

    VastaaPoista
  142. Rooibos - samppanja, vanilja & mansikka, tällä hetkellä parasta...

    VastaaPoista
  143. keisarin maljaa on meillä juotu viime aikoina :) Oon tota kuppia ihaillut, ehkä semmonen pitäis hommata jok.tap. jossei arpaonni suosi :P

    VastaaPoista
  144. Keisarin morsian on aina hyvä! Onpa muuten hieno kuppi, en oo tollasesta kuullukaan.

    VastaaPoista
  145. Clipperin Rise&Shine on aika piristävää, maku on sitruunaisen raikas (pussitee tosin...). Pidän kaikesta missä on bergamottia, eli Earl Grey maistuu aina ja Persian Earl Grey on ihanaa, siinä on hento jasmiinin tuoksu. Mustat teet miellyttävät minua enemmän kuin vihreä tai valkoinen, ja nykyään olen ostanut Assam-irtoteetä.

    VastaaPoista
  146. Kusmi Tea, rose green. Nam!

    Joskus aikoinaan rakastin Liptonin ananas-kookosteetä, jonka valmistus tietenkin lopetettiin. Se oli niiiiin hyvää :).

    VastaaPoista
  147. Ihana kuppi! Lakritsiteetä kannattaa kokeilla jos sattuu olemaan lakun ystävä; valmistajaa en nyt muista....

    VastaaPoista
  148. Parasta teetä on vähän hankala saada, Azoreilla viljellään ainoana Euroopassa teetä ja musta Cha Gorreana -tee oli mieletöntä. Omat tulaiset on jo aikaa sitten valitettavasti loppuneet.

    Kaupasta saatavista teelaaduista tykkään eniten Nordqvistin teestä, esim. valkoista tiikeriä kannattaa kokeilla. Parhaat irtoteesekoitukset löytyy tosin mun mielestä ekokaupoista irtoteenä.

    VastaaPoista
  149. Mä suosittelisin Rooibos teetä ilman mitään sekoitemakua. Se tee ei kaipaa mitään ällöä hedelmäistä tai aromimaista ollakseen mainio juoma. Rooibosta juodessa mulle herää myös ihania muistoja mieleen Etelä-Afrikkasta, missä asuu mieheni perhe. Iltateellä on kaukana asuva suku ajatuksissamme aina vahvasti läsnä. Ihana tee <3

    VastaaPoista
  150. Tuota teekuppia olen muutaman kerran pyöritellyt, mutta on jäänyt vielä ostamatta. Hyvä kuulla että toimii käytännössä.

    Jos et ole vielä käynyt Eerikinkadun The-huone teekaupassa (meniköhän nimi nyt ihan oikein), suosittelen. Itse täytän sieltä aina varaston kuukaudeksi: aamuksi Assamia, päivällä jotain hyvää vihreää ja illalla kofeiinitonta teetä. Palvelu erinomaista ja ystävällistä.

    VastaaPoista
  151. Moi,
    ehdottomasti Forsmanin anti-stress tee! Ihanan punainen väri, ei-tavallinen maku ja hekumallinen tuoksu! Sopii niihin päiviin mainiosti, kun "kaikki ei mene niinkuin strömssöössä"
    Terkuin,
    Maria

    VastaaPoista
  152. Forsmanin Paratiisi Sen Cha Vihreä lehtitee! Tuoksuu ällömakealle mutta maku on onneksi paljon maltillisempi.

    VastaaPoista
  153. Indian chai on ihanaa talvijuomaa! Maidon ja sokerin kera. Keisarin morsian on klassikko. Clipperin paketit näyttää parhaalta hyllyssä, ja niistä päätellen suurin osa blogistaniassa vetää teetä kuin sienet :D

    VastaaPoista
  154. En osaa suositella mitään, mutta juurikin tuota Talven taikaa ostin viimeksi :)

    VastaaPoista
  155. Suosittelen Forest Fruit -teetä, aivan ihanan pirtsakkaa :)

    VastaaPoista
  156. Caffin samppanja-vanilja-mansikka -tee, rooibosta ja kaikista ihaninta! Toimii kuumana, kuumasta huoneenlämpöiseksi jäähtyneenä ja sitten ihan jääteenäkin! <3

    VastaaPoista
  157. Perinteinen rooibos sekä vihreä ja valkoinen tee. A.e.l join Aamulehden kanssa litran teetä, nykyisin hyvä jos se yksikin kuppi tulee tyhjennettyä. No, joskus sitten taas:D

    VastaaPoista
  158. Perus Rooibos, tekee hyvää keholle ja mielelle :)

    VastaaPoista
  159. [...] Arvonta on voimassa vielä sunnuntain. Ja vaikka sinulla ei olisi tarvetta Magisson kupille, lue ihmeessä nuo päälle 160 teevinkkiä. Niistä tällainen aloittelava teeihminen on  vähän hämmästynyt! [...]

    VastaaPoista
  160. Nordqvistin teet on parhaita. Keisarin Morsian sopii monelle kun se on helpon makuinen. Itse juon iltaisin kyseisen merkin maustettuja Rooiboksia.

    Mutta älä vaan osta Nordqvistin LOL-teetä. Mä ostin. Ja se maistuu ja haisee ihan vasta leikatulle ruoholle.

    VastaaPoista
  161. Olen hurahtanut Clipper-teehen. Pyrin testailemaan uusia makuja Clipperiltä, joita tosiaan riittää. Uskon, että myös sinulle on tärkeää, että kyseessä on reilunkaupan luomuteemerkki. Varsin vaikutusvaltainen sellainen, joka on ollut rakentamassa alan reilunkaupan sääntöjä.

    Olen pitänyt (lähes)kaikista kokeilemistani Clippereistä. Tällä hetkellä minulla on piparminttuteetä, joka siis todella on piparminttuista! Olen pitänyt myös maustetuista vihreistä teestä erityisesti, joskus tunsin viehtämystä marjaisiin teihin ja suosikkini oli Clipperin vadelma ja wild berry. Eksoottinen on clipperin lakrtisi, joka ehkä ainoana teenä on jäänyt minulta juomatta. Todella omituinen, sanoisin.

    VastaaPoista
  162. En ole teelaaduissa mikään kokeilija, vaan suosikkini on ollut jo vuosia sama eli Earl Grey. Mistään kikkailuista en teeni kohdalla pidä; lakritsi, piparminttu, sukaa yms pysykööt poissa minun teekupistani.

    VastaaPoista
  163. Joskus kun kaipaa jotain oikeen vahvaa ja "miehekästä" teetä, mutta silti tuttu ja turvallista makuyhdistelmää, niin ei ole Théhuoneen Teelordia voittanutta. Arkea taas ihastuttaa mikä tahansa nuori ja isolehtinen vihreä tee eli "tip tea", jossa nuoret versot on vaan varovasti kuivattu.

    VastaaPoista
  164. Tiedän. Tämä on jo vähän hifistelyä, mutta lemppari on Harrodsin no 42, earl grey. Muistoja, muistoja ;). Ei tuota kyllä joka päivä viitsi juoda, kun on tuontitavaraa eli toinen lemppari voisi olla Tiikerin morsian.

    VastaaPoista
  165. Huippua teetä tulee, kun jaksaa nähdä hieman vaivaa; Jos taas ens kesänä laitat viherkasveja kasvamaan, kasvatappa vähän minttua ja käytä sitä lisänä teessä! Sen voi myös kuivata ja käyttää sitten ympäri vuoden. Toimii toki myös pelkkänä minttuna mutta on hyvää esim. vihreän teen kaverina :) Lisäksi erityisesti flunssaisena pala tuoretta inkivääriä sopii hyvin teehen! :)

    VastaaPoista
  166. Lady green norgqvist.. Yleensä vihreät teet ei oikein maistu mutta tämä on oikeasti hyvää.

    VastaaPoista
  167. Jos olet kookoksen ystävä, suosittelen maistamaan joskus kookos-teetä. Niin hyvää!!!

    VastaaPoista
  168. Raskauden myötä kaltaiseni kahvin rakastajan täytyi opetella juomaan teetä alun pahoinvoinnin ja sittemmin närästyksen ja kofeiinirajoitusten vuoksi.

    Minulle on teessä tärkeää se, että se maistuu joltain muultakin kuin vain perustwiningsilta. Lisäksi teelehdet on minusta usein "työläitä" ja ärsyttäviä niin valmistus-, juomis- kuin astianpuhdistusvaiheessa. Pelastuksen kaltaiselleni laiskalle teeamatöörille on tuonut Clippersin teet, joista löytyy äärimmäisen maistuvia teitä myös pussimuodossa. Omia suosikkeja ovat kookos-appelsiini, Indian chai sekä tehokas raskausnärästyksen poistaja (ja kaiken lisäksi tietty kofeiiniton) PEPPERMINT! Ei ehkä ihan vastaa teholtaan Rennietä, mutta minulla on ainakin taltuttanut lievän närästyksen - aina kannattaa kokeilla!

    Mutta taisit haluta nimenomaan irtoteevinkkejä. Siinä tapauksessa suosittelen, että tulevalla ulkomaanmatkallasi hakeudut paikalliseen teekauppaan - mitä basaarimaisempi, sen parempi. Minun suosikki-irtoteet ovat nimenomaan näitä mystisiä ulkomailta tuotuja sekoituksia. :)

    Ennen joulua ostin caffin Misteli jouluteetä, joka on sekoitus vihreää ja mustaa teetä. Ehkä olen rikkonut kaikkia teesääntöjä lisätessäni siihen vähän maitoa, mutta namnam, on kyllä vienyt kielen mennessään. Ehkä et enää nyt jouluteetä osta, mutta ehkä ensi jouluksi? ;)

    Pähee muki!

    VastaaPoista
  169. Irtoteestä tällä hetkellä maistuu mangolla maustettu vihreä tee, sain lahjaksi, joten en tiedä mistä saa?
    Pussiteestä ja yleensä kaikesta teestä parasta on ruusunmarjatee! Mikä tahansa halpa euroshopper kelpaa.
    Myös ne ruusunnuput jotka joku jo mainitsi, yltää toiselle sijalle. Mistähän niitä saisi lisää kun varasto hupenee...

    VastaaPoista
  170. Oh! Mää olen ihan tee-hullu! En juo kahvia ollenkaan. Erikoista on se että laitan aina teeheni maitoa, mielellään soijamaitoa :) tykkään ns. mausteisista teelaaduista esim. Chai-teestä (saa usealta eri merkiltä, tällä hetkellä juon clipperin Greenchaita jossa ei ole inkivääriä kun olen näin pieniin päin). Myös matehaudukkeet ovat ihania! Kannattaa vierailla teekaupassa tai punnitse ja säästä liikkeessä niin löytää paremmin luomua/reilunkaupan hyvää teetä sekä irtona että pusseina.

    VastaaPoista
  171. Caffin appelsiini-rooibos on mun ehdoton lemppari! Ryystin sitä raskausaikana keskimäärin pannullisen päivässä tai oikeastaan illassa. Ja sitten piti rampata vessassa, yllätys.

    Hyvää ja koukuttavaa on, suosittelen kuitenkin ilta-aikaan kohtuukäyttöä oman virtsarakon rajoissa. :D

    VastaaPoista
  172. Genmaicha oli ensimmäinen vihreä tee rakkauteni. Ja siitä se sitten lähti. Rakkaus teehen ja varsinkin kaiken maailman vihreisiin ja yrteillä maustettuihin teihin :)

    VastaaPoista
  173. Ihana luomu-irtotee on lov- jasmiini-vihreä tee. Maahantuojana Skafferi. Bonuksena kauniit purkit :)

    VastaaPoista
  174. Moi!
    Olipa hyvä, että lueskelin noita kommentteja, sai monta hyvää vinkkiä! :) Itse en ole (vielä!) sitä täydellistä teetä löytänyt, mutta ensimmäisenä tulee mieleen tuo Forsmanin Anti-Stress, joka on kyllä hyvää! (ja sitäpaitsi punaista) :) Luulen kyllä, että kaikenmoiset toffeeteet ja muut toivottavasti makeat ovat ah, niin ihania!

    VastaaPoista
  175. nordqvistin keisarin morsian on mun ikisuosikki. clipperin indian chai on toinen suosikki, tosin sitä ei taida saada irtoteenä.

    VastaaPoista
  176. Rakastan irtoteetä ja nämä teekupit olisivat ihanan helpot...

    VastaaPoista
  177. Clipperin valkoinen piparminttu on tämän hetken suosikki. Ja kun kevätaurinko alkaa näyttäytymään, niin sitrusteet alkaa taas maistumaan :)

    VastaaPoista
  178. Ilman mausteita Rooibos-tee on minun mieleeni. Oolong-teetä olen tuonut Kiinasta, teen pitäisi laihduttaa mutta en ole sitä huomannut vaikka juon sitä päivittäin.

    VastaaPoista
  179. tee... intohimoni :D Mulla ruokakaappi on lähinnä teekaappi :D

    tällä hetkellä suosikkejani ovat Forsmanin Russia Samovar blend (musta tee Kvittenillä, ananaksella,sitruunalla ja saflorikukalla maustettuna), ihan perus Earl Gray-tee ja musta tee omenalla maustettuna. Kesäkuumalla parasta on Chai-latte eli chai teetä maidolla, virkistää ja piristää kivasti.

    pahinta muuten mitä ikinä olen maistellut on Nordqvistin "nuoriso"teet ja etenkin se IHQ, joka on vaahtokarkin makuinen :D kaikkee sitä pitääkin mennä maistelemaan...

    VastaaPoista
  180. Mun ehdoton lemppari on Turun kauppahallista Turun tee ja mausteen puodista ostettu Sataman valot. Se on mustaa teetä, mutta en tiedä mitä muuta siinä on. Se on aivan taivaallista ja aina vaan päädyn ostamaan sitä samaa lisää tyhjentyneeseen purkkiin. :)

    VastaaPoista
  181. Forsman Tean Rooibos Aavikkokerma on todella herkullista :D

    VastaaPoista
  182. Oma tee-suosikki on Pariisi-Porvoo irtotee, jota saa ilmeisesti vain Porvoolaisesta teekauppa Helmestä. Ihana sekoitus, johon jää koukkuun! Lisäksi perus earl grey toimii aina :)

    VastaaPoista
  183. Suosittelen ehdottomasti maistamaan hyälaatuista vihreää jasminteetä, missä on oikeasti jasminin kukkaa ja/tai öljyä, ei aromeita. Muista kuitenkin valmistaessasi, että vesi ei saa olla kiehuvaa, vaan mielellään noin 70-80 asteista (itse annan teeveden jähtyä keittämisen jälkeen muutaman minuutin). Älä myöskään jätä teelehtiä makoilemaan veteen, vaan hauduta kolmesta viiteen minuuttia.

    Tämä on yksi suosikeistani. Ihana tuoksu ja tietenkin maku.

    Toivottavasti löydät jasminteetä käsiisi! :)

    VastaaPoista
  184. Clipperin Love me truly! Clipperin teessä on loistavan maun lisäksi iso plussabonus kauniit pakkaukset.

    VastaaPoista
  185. Saaks antaa vastakkaisen vinkin? Sain viime jouluna varmaan viisi pussillista erilaisia joulutee-makuja ja täytyy sanoa ettei yksikään varsinaisesti rakastuttanut mua itseensä :D
    Sen sijaan sitruksiset on hyviä ja ihan perus Earl Grey jonka maku palauttaa mieleen mummon joka opetti mut juomaan teetä jo joskus ala-asteikäisenä :)

    VastaaPoista
  186. Irtoteestä suosittelen ihan perinteistä Earl Greytä minäkin, tykkään siitä aina vaan.

    En tiedä, saako sitä irtoteenä, mutta maistoin vastikään lakritsiteetä ja jäin pahasti koukkuun. Ajatus vieroksutti, mutta maku on ihan paras.

    Ja Magisson muki kelpaisi kyllä!

    VastaaPoista
  187. Joulun aika on jo ohi, mutta ilolla join ja edelleen juon Pentikin jouluteetä. Pussin avatessa tuoksuu ihanat mausteet ja makukin on hyvä. Ei lainkaan pistävä, kuten toisissa teissä.

    VastaaPoista
  188. Ehdoton lempparini on Ruotsista ostamani shamppanjalla maustettu rooibos ja hyvänä kakkosena tulee Théhuoneesta ostettu Appelsiinikaktus rooibos.

    VastaaPoista
  189. Yogi teet, erityisesti jamaica, ja lisäksi forsmanin valkeat teet.

    VastaaPoista
  190. Terveiset Nairobista! Kenialainen Fahari Ya - tee on maukasta ja hyvää! Toki hyvin hienojakoista, joten se keitetäänkin veden kanssa ja siivilöidään sitten.

    VastaaPoista
  191. Join kerran kylässä teetä tuollaisesta Magisson teekupista ja se totta vieköön tuntui fiksulle tuotteelle. Olen siis niin mielelläni arvonnassa mukana, josko vaikka saisi ihanuuden kotiutettua itselle..
    Lempitee ? Hmm... ehkä Forsmanin musta tee nimeltään unelmien aika.

    VastaaPoista
  192. Lempitee pitkään haudutettuna on Rooibos sitruunalla, saa myös valmiina sekoituksena ainakin Pirkalta. Ois mahtava tuommoinen muki, ni sais yhden kupin kerrallaan helposti. Aamuteehen erityisesti ois napakymppi!

    VastaaPoista
  193. Voi tuollaista Magisson teekuppia olen himoinnut jo tovin! Pitää toivoa että arvonnssa tärppää. :) Viimeisin teelöytöni on Forsmanin Keisarin helmi: valkoista teetä, inkivääriä ja sitruunaruohoa. Tee on palloksi sidottua ja oma hauskuutensa on seurata kuinka lehdet aukeavat vedessä - piirun verran vajaa kolmivuotiaani kysyi, että onko tuo hämähäkki, kun teelehdet saivat uuden muodon hautuessaan.

    VastaaPoista
  194. Teekaapista löytyy tällä hetkellä 29 erilaista irtoteetä + satunnaiset pussit päälle. Aamulla juodaan oikein vahvaa Breakfastia; meille se tuodaan joko Lontoosta tai Intiasta suoraan. Specialhetkiin vihreä/valkoinen jasmiinitee. Esim. Stockmannin oma valkoinen jasmiinitee peltirasiassa on ihan hyvää. Muista, että vihreällä ja valkoisella teellä on alhaisempi haudutuslämpötila (ettei tule kitkerää). Kylmiin talvipäiviin intialainen Chai: kannuun/kuppiin tuoretta inkivääriä pala ja kardemumman siemenkota + jotain mustaa perusirtoteetä. Juodaan lämmitetyn maidon kanssa. Hyvää, hiukan tulista ja lämmittävää!
    Rooibosia inhoan! Ja kahvia en juo koskaan. Mutta nämähän ovat makuasioita.
    Eerikinkadun Teehuonetta ovat muutkin suositelleet: sinne vaan, ystävälliset myyjät ja uskomaton valikoima.

    Magisso olisi mielenkiintoinen tuttavuus.

    VastaaPoista
  195. En kyllä osaa valita minkä yhden mainitsisin, joten sanon suosiolla useammankin lempparin! Nordqvistin Joulutee maistuu piparkakulta, mutta sopii mielestäni juotavaksi muulloinkin kuin vain jouluna. Forsmanin Päärynä Sen Cha on ihanaa vihreää teetä; päärynän maku sopii teehen näköjään mainiosti. Saman valmistajan Laihduttajan paras ystävä -yrttitee on kivan makuista myös, juon sitä ihan muutenkin kuin hoikentumismielessä. Forsman dominoi teesuosikkejani näemmä vahvasti; Revontulitee on myös aivan ihanaa. Maistuu mustikalle, vaniljalle ja mintulle, lisänä mm. vaniljan paloja sekä ruiskukan terälehtiä. Mainittakoon vielä toffeetee (Forsmania, juu), jossa on myös maku hyvinkin kohdillaan.

    Juon muuten teeni aina runsaan maidon kanssa lajikkeesta piittaamatta. :)

    VastaaPoista
  196. Onpas hieno muki!
    Kamomillatee on kestosuosikkini. Erilaiset yrttiteet maistuvat myös.

    VastaaPoista
  197. Mä haluun mukin ja kirjoitan siksi nopeasti tän vuorokauden puolella! Oon alkanut korvata kahvia matélla. Piristää, muttei tuu samanlaiset tärinät. Matén jälkeen ainakin mä pystyn vielä keskittymään eikä se tunnu haittaavan uniakaan kahvin lailla. Ruohonjuuressa on aika hyvät valikoimat, ostin kilon paketin reilua kympillä. Tosi hyvää myös jääteenä omenamehun kans! Ja kandee tosiaan noudattaa sitä pakkauksen ohjetta, ite teen aamulla puolen litran termariin vahvat tsaikat ja lisäilen kuumaa vettä päivän mittaan. Tee on sopivasti iltapäivällä vahvimmillaan.

    VastaaPoista
  198. Miu mau mukkaa:


    Forsman:

    - Mustikka Superior
    - Suklaa
    - Indian Chai Latte
    - Kello viiden tee
    - Inkivääri
    - Mate Kuuma Tanssi
    - "Rakkauden ruusu" teeruusuke

    Yogi Tea:

    - Lakritsi


    Viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisimpänä: aivan erityismaininnat Pu'Erh -teelle sekä Sergejeffin Jaavan teelle. ♥ Täyteläisiä ja herkullisia, tosin voivat olla aloittelevan käyttäjän makuun hiukan liian "vaativia"... Mutta mainitsinpa nyt kuitenkin! :)

    Katselin tuota kuppia joskus jossain muuallakin, ja vaikka omistankin muistaakseni jo 5 erilaista teepannua, pari keraamista haudutussihtiä, ja ainakin 4 teesihtipalloa, niin kyllä tuommoinenkin silti vielä välinekokoelmiini mahtuisi! :D - Ja kukaties vielä helpottaisi
    päivittäisiä teerutiinejani. =)

    VastaaPoista
  199. - Ai mutta, nyt vasta tajusin että kilpailuun osallistumisellahan oli määräaika joka taisikin umpeutua jo pari päivää sitten..! :P

    Noh, hupsista, mutta ei se mitään, tulipahan nyt kuitenkin jaettua vinkkejä! :D :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images