SOKAISTUMINEN VÄREISTÄ

Miten tässä oikeasti voi innostua joulujutuista kun pyssy on ollut viikon täynnä pelkkiä väripanoksia ja ajatukset jo tulppaaneissa, kevätha...


Miten tässä oikeasti voi innostua joulujutuista kun pyssy on ollut viikon täynnä pelkkiä väripanoksia ja ajatukset jo tulppaaneissa, keväthangissa ja auringossa, mikä ei ole sponsored by philips? Marimekon kevät- ja kesämallistoa fiilistelen, ette varmaan olisi arvanneet yläkuvasta ilman sanomista? ;)


Lemppareita oli paljon, mutta mikä olisi ihanaa kotona, se onkin eri juttu. Kaikkea hienoa kun ei saa 70 neliöön tungettua niin, että itse mahtuisi mukaan. Oma lempparini on tuo vasemman yläkulman Florestan, värit menevät juuri nappiin. Ja parasta on se, että sitä löytyy mediapankin tietojen mukaan myös in coated cotton, minkä toivekkaasti suomennan vahakankaaksi. Tai edes pinnoitetuksi. Jokatapauksessa keittiönpöytä huutaa jo Florestania!


Elän siinä vankassa luulossa, että myös aika monet lukijoistani tykkäävät väreistä ja kirjavuudesta, joten otetaanko tulevaisuudessa uusi erä väritystä Marimekon kevään ja kesän vaatepuolelta?


 

4 kommenttia

 1. Eiii, ihanaa! Mun silmä lepää :)

  VastaaPoista
 2. Löytyikö näistä suosikkia? ootko jo tsekannut kaikki uutuudet?

  VastaaPoista
 3. Minuun vetoavat nuo oranssit päärynät! Ilmeisesti alkaa täälläkin olla jo kevättä rinnassa jos tästä nyt jotain voi päätellä. :D

  VastaaPoista
 4. Nuokin on tosi hienot. Onneksi on ikkunat täynnä vanhoja verhoja, ei tarvi hankkia :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images