SISÄINEN LÄMMIKE

Onko kukaan muu ihmetellyt amerikkalaisten ja englantilaisten joululeffojen munatoti-innostusta? Mulla oli vuosia luulo, etä mistelin alla n...
Onko kukaan muu ihmetellyt amerikkalaisten ja englantilaisten joululeffojen munatoti-innostusta? Mulla oli vuosia luulo, etä mistelin alla nautitaan kutakuinkin raaka kananmuna yhdistettynä viinaan, mutta nyt olen ottanut selvää tästä joulujuomasta ja se on HYVÄÄ. Ongelma oli vain se, mitä siihen pistää ja mietimmekin sitä yhdessä lukijoiden kanssa facebookissa. Löysin kuitenkin lukijan vinkistä sivun, missä oli listattuna muitakin joulujuomia ja ohjeessa ei oltu turhan tarkkoja mitä tiukkaa käyttää. Laitoin Negritaa.


Maistelimme aikuisten kesken kupposet kuumaa pulkkamäen jälkeen ja ajattelin keitellä vielä iltatotit näin itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlaväelle. Mulla on myös samaisen sivuston kaneli-omenajuoman ainekset valmiina linnanjuhlien alkuun, joskus on kiva syödä, juoda ja nautiskella oikein kunnolla. Tosin kun raaka-aineet on parhaita eli tuoretta omenamehua (ei tiivisteestä!) ja Ecussonia niin ei voi mennä metsään. Eikä muuten mene edes päähän :)


Että linnanjuhlatunnelmissa täällä päässä, mites siellä?


 

4 kommenttia

 1. Tuli ihan amk:n vaihtariajat mieleen! Munatoti ei tosiaan ole se suomalaisin juoma, mutta hyvää se on. Mietin juuri millaista terästystä olen käyttänyt, ehkä whiskyä.

  VastaaPoista
 2. Munatoti on IHANAA aah. Ja brandyllä (ja paljolla kermalla) me tehdään se.

  VastaaPoista
 3. Mä taas en ole viskinaisia yhtään. Et huhhahhei ja rommia pullo ;)

  VastaaPoista
 4. Brandykin kävi mielessä, mutta kyl rommi, sekin toimi hyvin. Mutta oli tosiaan eka kerta ku tein, katsoin jonku höpöjenkkileffan alkuviikosta ja totesin et pakko kokeilla. Ja hyvää oli :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images