PAPUA!

Huomiotahuomiotahoo! Luin eilen Kahden Kuninkaan facebooksivuilta, että kohta olisi kaupassa pienoiseksi blogihitiksi noussutta Papun  (fb)...

Huomiotahuomiotahoo! Luin eilen Kahden Kuninkaan facebooksivuilta, että kohta olisi kaupassa pienoiseksi blogihitiksi noussutta Papun (fb) Papu ja nappisade mallistoa! Ja jo löytyy! Muutama samanlainen rusettimyssykin löytyisi aikuisten koossa, mikä itselläni odottelee jo joulupaketissa. Nopeat syövät hitaat ja etenkin jos joulupakettiin mielit Papua, tilaus kannattaa pistää vetämään nyt eikä viidestoistapäivä n-y-t NYT!Kahden kuninkaan Paput löydät täältä! Sen lisäksi, että ovat kauniita kuin karkki, käytännöllisyyskin on omaa luokkaansa. Leggareissa, paidoissa ja bodeissa on käännettävät resorit, jolla vaatteen käyttöikä pitenee paljon. Bodyssä myös tuplanepparit. Laadusta en ole kuullut kuin pelkkää hyvää, koot ovat reiluhkoja ja omissa suunnitelmissa on hankkia ainakin nuo okran väriset leggarit. Kokojakin on 128 senttiin saakka. Ekopuuvillaa. tarviiko kehua enempää? :D


Niin ja hei, ilma postareita aattoon asti!

12 kommenttia

 1. On. Ja ihmeiden aikakaan ei ole ohi, sillä kuvioiden sijaan taidan tykätä enemmän noista yksivärisistä jutuista. Vaikka printitkin on mahtavia!

  VastaaPoista
 2. Sait mut haksahtamaan.. Olen näitä tuijotellut viikon päivät ja olisin halunnut Korjaamolle niitä tänä vkl hiplaamaankin mutten vain ehdi. Lapselta ei todellakaan puutu vaatteita ja hirveesti ei viitsisi jemmaan ostaa normaalihintaisena. Vaikka vähän on pelkoa että riittääkö näitä aleen ja kuinka kauan sitä saisi odottaa. Taidan nyt ne himoitsemani oranssit leggingsit pistää tilaukseen, housuja kun lapselle oikeasti on vähemmänlaisesti. Nyt tuo postikuluttomuus houkutti, ei tule sit enää lisähintaa muutenkin arvokkaalle vaatteelle (hinnasta en sinänsä valita, just tällaista haluan tukea vaikka onkin ulkomailla valmistettu). Ja kun kerran ne veronpalautukset... Etten vaan ois kirkkaanpunaisia lapikkaitakin tänään klikannut ostoskoriin. Mutta itselleni mulla ei joululahjaa vielä ollutkaan ;)

  VastaaPoista
 3. Ei tätä mallistoa missään tammialessa nähdä kun just tuli myyntiin. Mutta siksipä laitoin heti kun tulivat myyntiin kunkkuihin, sillä postikuluttomuuskin on etu, samoin se ettei tarvi mennä lähipostiaan pidemmälle (jos ne jonot siitä lyhenisi...)

  Mutta hyviä ostoksia, kestää pitoa kummatkin. Mulla on lahjaksi itselleni toi Papun myssy, oransseja leggareita pojalle harkitsen kyllä myös!

  VastaaPoista
 4. Joo, ja just sillä en oikeasti "tarvittavien" pöksyjen vuoksi viitsi odottaa kun ei nämä ihan hetkeen aleen tule ja oikeasti näkyvyys ollut sitä luokkaa että voi myös pelätä kokojen loppuvan. Innolla odotan kyllä uusia mallistoja ja saisi tulla se kuvissa näkyvä hupparikin myyntiin!

  Mä odottelen entistä innokkaammin tulevia paketteja kun olen ohjannut ne lähikaupan smartpostiin, ah niin vaivatonta.

  VastaaPoista
 5. Niin, siis sä tosiaankin ostit ne ainoat 86/98 kokoset oranssit legginssit jotka mä meinasin tilata :D Mut vois toi isompikin koko toimia. Noita ei siis tosiaan ole edes monia kappaleita/koko, Tiina oli hakenut tänään erän Korjaamolta. Aikuisten M/L kokonen hatutkin tais jo mennä. Suosittu on!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan näköisiä ovat, mutta taidan nyt pysyä lujana ja olla ostamatta, kun meilläkin kaappi tursuaa jo ennestään kaikkia ihanuuksia. Täytyy tässä välissä muuten mainostaa uudehkoa ihanaa ja erilaista lelukauppaa nimeltä Tingeling. Ehdottomasti pistäytymisen arvoinen paikka, kävin eilen ja pysyin ihme kyllä sielläkin lujana. Kauppa on täynnä mahtavia puuleluja. Sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 34.

  VastaaPoista
 7. Siis eikö sitä rusettipipoa enää saa..!? :/
  -tipiliii-

  VastaaPoista
 8. pitää ehdottomasti käydä tutustumassa yrjönkadulla! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 9. No ei. Nyt se on loppu, mutta ihan varm,asti jossain vaiheessa tulee lisää. Kannattaa toki googlailla jos jossain muualla vielä olisi. Korjaamolla on vielä tänään joulumyyjäiset, ehkä sieltä löytyisi?

  VastaaPoista
 10. Uuups, sori :D Nopea söi hitaan ;D Eiköhän se seuraavakin koko Koolle mene, tai siis ettei toivottavasti ihan valu nilkkoihin, ja voi kääriä vähän reilummin ja mahtuu sit ainakin pidempään!

  VastaaPoista
 11. No mä ostan nykyään jotain 3 vuotiaiden trikoovaatteita muutenkin :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images