TEOS

  Perjantaina äksyilin ylihintaisista printeistä, mutta hankin serigrafiatyön mukisematta. Kuvassa se on vielä muoveissa, sillä makustelen k...

 


Perjantaina äksyilin ylihintaisista printeistä, mutta hankin serigrafiatyön mukisematta. Kuvassa se on vielä muoveissa, sillä makustelen kehysvaihtoehtoja aina oman aikani. Työ on hankittu Kuvataideakatemian joulumyyjäisistä, tekijänä Eeva Tolvanen.


Ajatuksissani ei ollut hankkia ihan noin lapsekasta teosta, mutta minkäs tein kun myyjäisten alkaessa puolet myyjistä ei ollut saapunut edes paikalle. Toisaalta se oli ymmärrettävää, sillä taidehan menee muutenkin kaupaksi kuin siima ja jo opiskeluaikana tulevat taiteilijat uivat rahassa. Monien ei kuulemma tarvitse hakea apurahojakaan, kun myynti on niin kovaa...


Eikä Eevan teoksessa ole mitään vikaa - päin vastoin. Olisi vaan ollut kiva valita hieman suuremmasta otannasta varsinkin kun ajatuksissa oli hieman erilainen teos. Ehkä ensi jouluna sitten. Nyt mennään lapintytöllä ja ketulla :)


Ps. Edelliseen postaukseen lisäten: Kahdessa Kuninkaassa kävi kuten ajattelinkin eli pipot loppui ihan heti. Papun vaatteita on silti vielä jäljellä ainakin osassa koossa ja tänään tilatut menevät huomenna postiin eli ehtivät pakettiin. Ilmaiset postikulut kaupan päälle. Suosittelen tilaamista nyt, sillä tuo vaate-erä ei kokonaisuudessakaan ole järin suuri. Tuskin riittää joulun yli monessakaan kaupassa, ennustan.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images