LITTLEPHANTIN PAULOISSA

  Ihmettelin, että miksi kukaan lastenvaatebloggaaja ei ole vielä kirjoittanut Lindexin uudesta Littlephant-mallistosta . Sitten tajusin, et...

 




Ihmettelin, että miksi kukaan lastenvaatebloggaaja ei ole vielä kirjoittanut Lindexin uudesta Littlephant-mallistosta. Sitten tajusin, että hei, enhän mä oikeastaan edes lue lastenvaateblogeja, ei siis ihme ettei ole vastaan tullut! (paitsi Maijun postaus) Mutta minäpä kirjoitan nyt, koska ihastuin täysin.


Littlephantin luoja on yksi lempikuvittajistani, ruotsalainen Camilla Lundsten. Hänen julisteita olen ihaillut mm. tässä postauksessa. Kun Littlephant saapui Lindexiin viime viikolla, mun oli heti pakko mennä "ihan vain katsomaan" ja kun Lindexillä oli tarjous ota kolme, maksa kaksi, lähti mukaankin body ja muutamat housut. Ihan vain siksi, että olivat ihania. Ja koska lapsi vielä mahtui suurimpaan kokoon 86cm. Toi "ihan vain katsomaan" on aivan yhtä petollinen kuin "mennä parille"...


Ja nyt haluan purnata, että miksi miksi MIKSIIIIII näin nättejä vaatteita ei tehdä isommassa koossa? Nämä on täydellisiä: värikkäitä, pehmeitä ja edullisia luomupuuvillavaatteita. Noi pojan kuteet makso alle 20 euroa koko setti, eli niitä raaskii pitää ja pestä museoimisen sijaan. Että tämmösiä lisää ja ainakin kokoon 120cm saakka! Ja ihan kokoajan myyntiin, ärsyttää et kaikki kiva on aina limited ja loppuunmyyty.


Ja hei, verkkokaupassa on "yllättäen" aika rajallisesti kokoja jäljellä. Mutta oiskohan sama homma kuin Missoni-mallistossakin, että kaupat pursuavat vaatteita vaikka verkkokauppa myy eioota? Näköhavaintoja kehiin!


Mallistokuvat: Lindex

26 kommenttia

  1. Mä en oo postannut kun ajattelin että kuitenkin kaikki muut tekee niin. Mutta nää näyttää ihanilta ja ens viikkolla ajattelin mennä ostamaan. Etenkin noita legginssejä saisi tosiaan olla isommissakin koissa, vaikka ainakin 110 saakka!

    VastaaPoista
  2. Jkl olisin ostanut perjantaina muttei ollut mitään. Ihmettelin että onko netissä vain :/

    VastaaPoista
  3. Kommentoin nyt eri asiaan, mutta oon miettinyt monesti samaa, et viittiikö kirjottaa "jos kaikki muutkin kirjottaa" ja toisaalta en edes lue "kaikkia muita", tuskin lukijanikaan. Ehkä joku sellanen "ticketin uudet haalarimallit jotka on samoja kuin aina ovat IHQ IHQ IHQ"-postaukset jättäsin väliin, mutta jos joku juttu tarjoaa uutta ja mistä itse innostuu, niin miksei.

    Kun mun tehtävä bloggarina on kuitenkin kirjoittaa siitä mistä tykkään, ei toimia vain uuden tiedon välityskanavana niin oon aatellut etten enää välitä vaikka muut kirjottas mitä. Tosin oon pihalla ku lumiukko mistä muut kirjoittaa kun luen ihan sikavähän perheblogeja. Siis todella hävettävänkin vähän.

    VastaaPoista
  4. Tiedätkö, Itiksessä ne oli tosi laimeesti esillä jossain hyllyn päädyssä ja mä en eka edes löytänyt koko sarjaa. Jossain maanraossa siellä ne oli. Soita ja kysy et onko niitä missään siellä vai kysyitkö jo?

    VastaaPoista
  5. kiitti tästäkin vinkistä, ois mennyt ohi kokonaan. nyt mä voin käydä likalle hakeen täytettä pukinkonttiin :)

    VastaaPoista
  6. Joo viikonloppuna näin näitä kans liikkeessä ja voih kun oiskin ollut näitä saatavilla isompinakin. Heti olis lähtenyt kassan kautta kotiin. Ihania!

    VastaaPoista
  7. Mä oon toivonut ettei kukaan kirjoita että niitä vaatteita tosiaan ois kaupassa kun sinne pääsen...ööö, torstaina :D

    Meilläkin on ko. kuvittajan/kirjailijan teokset suosikkeja, ja onneksi nyt on pikkuveli jolle pukea Lillephantia. Sormet ristissä että sitä löytyy livekaupoista.

    VastaaPoista
  8. Mä näitä kanssa verkossa ihastelin mutta koot ovat jo liian pieniä. Ihania ovat :) kaupassa en ole törmännyt, joten joko ei ole tullut kaikkiin, tai myyty heti.

    VastaaPoista
  9. sillä huomiolla, et jos niitä on! Toivonmukaan löytyy :)

    VastaaPoista
  10. Niin, kokopuoli on aina ongelmallinen. Yli 86 centtinenhän on ilmeisesti melkein teini monien liikkeiden mielestä....

    VastaaPoista
  11. Tai sit ne on piilotettu, kuten Itiksen Lindexillä. Meinasin jo lähtee pois kun en löytänyt, oli niin perimmäisessä nurkassa.

    VastaaPoista
  12. eli ei siis kannata ajaa turhan takia Jyväskylään asti, jos ei niitä siellä ole? Meiltä kertyy sinne matkaa yli 60 kilometriä :/ höh, nää ois ollu niin kivat. Netissähän kaikki 86 on jo loppu varastosta :(

    VastaaPoista
  13. Nuo on kyllä niiiiiiiiiin ihania!! Mutta mutta... tässä tulee vastaan sama kuin muidenkin Lindexin vaatteiden kohdalla, omaa silmää miellyttävistä vaatteista ei ole muuta kuin niitä vauva kokojan...
    En ole koskaan ymmärtänyt miksi ne ihanat kuviolliset ja värikkäät vaatteet on vain vauvoille!?! Pikkupoikien osastolta mun ainakin on todella vaikea löytää mieluista vaatetta pojalle. Mummeja ja Bamseja tulee joskus ostettua ja housuja... Muut vaatteet jää kyllä sinne.

    VastaaPoista
  14. Mun on pitänyt näistä jotakin rustata, vaikka en lastenvaatebloggaja olekaan. Mutta kun kans ihastuin niihin kovasti. Oon vaan niin kovin hidas näissä toimissani, joten ei musta lastenvaatetietotoimistoksi kuunaan olisi :D

    Kävin kans tonkimassa niitä ahtaassa ja rumassa Itiksen Lindexissä. Nuo sirkushousut tarttuivat mukaan Minimelle. Kuvassa keskellä oikealla oleva body näytti tiedotteessa kivalta, mutta luonnossa toi vaalenasininen oli jotenkin ällö vauvavaaleansininen. Joku paha nounounou päässä sitä väriä kohtaan, ihan syyttä kai. Mutta hei noi raitahousut eivät näyttäneet myymälssä yhtään noin kivoilta, kuin teidän jäbän päällä! Siltikin, vaikka niissä on sitä samaa sinistä!

    VastaaPoista
  15. Ihastelin itsekin mutta en matkasta toipumisen keskellä ehtinyt vielä postata aiheesta. Oikeastaan into lopahti samassa kohdassa kuin monella muullakin, liian pieniä ovat. Pläääh.

    Seppälän hauskoissa kuoseissa on sama ongelma. Loppuvat juuri siihen kokoon jossa olemme nyt menossa ja isompien puolelta alkavat sitten ne glitterhirvitykset ja hello kittyt. Spidermaneista puhumattakaan.

    Paljon mieluummin olisin täyttänyt joulun pehmeät paketit näillä salmiakkikuvioilla ja vinoraidoilla. :&

    VastaaPoista
  16. Täytyy varmaan itekkin raahautua lähimpään Lindexiin kattomaan oiskos siellä näitä! Muakin ärsyttää toi koko-asia, meillä kun on lapsella nyt käytössä kanssa 86 cm vaatteet, niin oisin mielelläni ostanut 92 senttisiä ettei jäis heti pieneksi...

    Ootan kauhulla sitä, kun joudutaan siirtymään kokonaan pois vauvanvaateosastolta sinne Bamse-, Cars-, ja Angry Birds-helvettiin. Ei meinaan oikeen nappaa, ostaisin niin paljon mielummin tämän tyylisiä vaatteita vielä monta vuotta :D

    VastaaPoista
  17. Mä kävin viime viikolla tsekkaamassa meidän lähi-Lindexin mutten kyllä nähnyt äkkiseltään siellä näitä. Mut jos sielläkin sitten jonnekin piiloitettuna kun jotenkin oletin semmosta kunnon esillepanoa :D Vinoraitabyysat olisin halunnut.

    VastaaPoista
  18. Pienten lasten koot loppuvat ehdottomasti liian aikaisin!

    VastaaPoista
  19. Noi siniraitahousut on itseasiassa aika huiput, vaikka niissä se babyblue löytyykin. Just sopivat arkihousut, halvat, värikkäät, pehmeet ja vieläpä ilman turhia torjunta-ainemyrkkyjä puuvillapellosta.

    VastaaPoista
  20. Se on aivan ihme miksi isommille LAPSILLE ei ole kuin jotain kittylöitä ja spidermania. Siis jeesus palaa ennemmin maan pinnalle ku mä hankin pojalle spidermania. Joku roti ja se on se.

    VastaaPoista
  21. kävin keskustan lindexillä, en siinä toisessa. en jaksa soittaa, taidan käydä vielä vloppuna uudestaan jos ehdin

    VastaaPoista
  22. Pakko kommentoida, että maanantai-ilta oli pelastettu kun kuviesi innoittamana säntäsin Hyvinkään Lindexiin ja sain takahuoneesta näitä ihania vaatteita!! Hyllyyn asti oli vasta ehtineet vaaleanpuna-oranssit leggarit ja sukat, mutta lisää ihanuuksia löytyi äärimmäisen ystävällisen myyjän avustuksella :) Eli täällä maalla mallistoa piilotellaan vielä suljettujen ovien takana ;) En kyllä älynnyt kysyä koska roudaavat esille asti...
    Ja hei kiitti mahtavasta blogista, ma olen koukussa!

    VastaaPoista
  23. Hei täytyy sanoa, että esim. Keravan Lindexissä eivät ole vielä edes hyllyttäneet koko Littlephantteja.

    Sain varastosta kun itkin, etten jaksa enää tulla vauvan kanssa uudestaan kunhikijalumisadejahuonotrattaatjavauvasuuttuupukemisestä uliuli.
    Ja sitten myyjä alkoi sääliä väsynyttä äitiä ja päästi minut tonkimaan varastoa. Muahahha.

    VastaaPoista
  24. Jumbon Lindexistä löytyy! Hyvin olivat esillä, eikä missään takahyllyissä. Siellä näytti olevan myös Missoni-mallistoa, mikäli joku niitä vielä etsii.

    VastaaPoista
  25. [...] jo edellisen malliston aikana bloggasin, Lindexin Littlephant-mallisto on oikeastaan täysin sitä, mistä pidän lastenvaatteissa. [...]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images