KOLMASTOISTA

Lucian päivän kunniaksi tunnustan hienoisen joulusekoamisen. Meillä on jopa kuusi. Ollut jo kuulkaa viikon! Uskomatonta. Hyasintin kasvatin ...
Lucian päivän kunniaksi tunnustan hienoisen joulusekoamisen. Meillä on jopa kuusi. Ollut jo kuulkaa viikon! Uskomatonta. Hyasintin kasvatin itse sipulista ja on vähän sen näköinenkin kyllä, eikä edes tuoksu. Mutta kyllä täällä silti joululta vaan tuntuu, varsinkin kun Club for fiven joululevyä on kuunnellut 2 viikkoa putkeen. Treenaan näes ainoisiin pikkujouluihin, mennään clubin keikalle kaverin kanssa! Helsinki on loppuunmyyty, mutta Kotkassa ja Lappeenrannassa on vielä tilaa. Menkää, ketkä vain pääsette, mahtava bändi!


Ja nurkkapatriotismista on muuten turha käydä syyttämän: kuusikin on ihan Kiinasta asti! Kestää juhannukseen asti oikeen komiasti. Mites teidän kuuset?


8 kommenttia

 1. Ei ole kuusta, kun ei mahdu tähän meidän lukaaliin. Ihan muovikuusi, 150cm, löytyy vaatekaapissa. Kuusen koristeita laitoin yhteen Ikean isoon astiaan. Siinä on meidän joulu. :-)

  VastaaPoista
 2. Mä lähen hakeen honkkarista meille kuusen, mahollisimman pienen ja sulosen, mut siis oikean, ei teko. ihanaa päästä väkertään uusia koristeita taas kuuseen.. Sun tukholmapostauksesta bongasin lagerhus-verkkokaupan ja oon siitä asti haaveillu niistä ihanista erivärisistä joulupalloista siellä. myydäänköhän suomessa sellasia? en halua blingbling-värejä, vaan rehellisen värisiä palloja, keltaisia, vihreitä, sinisiä, punasia, oransseja.. :D

  VastaaPoista
 3. Ihania noi virkatut/kudotut elukat :))

  VastaaPoista
 4. Parempi kuusi vaatekaapissa kuin kymmenen olohuoneessa ;)

  VastaaPoista
 5. en kyllä tiedä saako sellaisia suomesta. me mennään tiistaina tukholmaan, mutta valitettavasti en kyllä pysty roudaan palloja tuliaisina kun tarvisi kolmannen käden.

  VastaaPoista
 6. neulottuja ovat ja ihania juu :) Ne on sellaisen vanhan mummelin neulomia, pojan mummo ostanut steinerkoulun myyjäisistä!

  VastaaPoista
 7. Oon allerginen joten ei tule. Ja siis oikeasti allerginen, en vain jouluhössötysallergiamielessä. :D

  VastaaPoista
 8. Club for fiven joululevy pitääkin kaivaa esiin, toistaiseksi meillä on kuunneltu vain lasten joululevyjä autossa jo marraskuusta :)

  Meille ei isoa kuusta tule tänä vuonna, mutta meiltä löytyy pikkuinen kuusi keittiönpöydältä (noin 40cm) ja toinen pieni takapihalta kukkaruukussa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images