KAATO

Käsi ylös kenellä on ollut viikon sisään samat fiilikset? Ihan kuin olisi jäänyt katujyrän alle. Onneksi joulu meni omalta osaltani terveenä...
Käsi ylös kenellä on ollut viikon sisään samat fiilikset? Ihan kuin olisi jäänyt katujyrän alle. Onneksi joulu meni omalta osaltani terveenä, vaikka norovirus kävikin lähellä kylässä. Nyt on sitten maailman kamalin flunssa, missä pää tuntuu painekattilalta ja kurkkua, nenää ja oikeastaan koko päätä kutittaa...sairaasti. Mikään ei tunnu auttavan ja kolmatta päivää (vai neljättä, en edes muista mikä viikonpäivä nyt on) makaan raatona ja joisin mustaherukkamehua, ellei sekin olisi juuri loppunut. Tukholman matkalta hamstratut naistenlehdetkin vain kiukuttaa, onko niillä ruotsalaisilla aina pakko olla niin täydellinen vaalea tukka ja ihana elämä? Tuskin sairastavatkaan.


Nyt on ehkä himpun verran parempi olo kuin eilen, ehkä tämä tästä. Iso ehkä. Haluaisin syödä ja juoda jotain ihanaa, mutten maista mitään ja Jennykin kirjoittaa, että positiiviset ajatukset auttaisi ja valivalin voisi lopettaa. EN LOPETA! Valitan kunnes tämä kamala tauti lähtee pois.


Ps. Kiitos kaikille, jotka ovat ulkoiluttaneet lasta näinä päivinä. Muuten meillä olisi kaksi äkäistä ihmistä talossa.

6 kommenttia

 1. Paranemisia beibe! Meil on ollut nyt miäs viikon ja esikoinen kolme päivää flunssassa. Vauva nukkuu kehnosti ja keskimmäinen herää huutaen päiväunilta, oiskohan niilläkin jo kurkut kipeet... Mulla ei mitään vielä.

  Mun piti kommentoida siihen aleshoppailupostaukseen että en kestä kaupoissa enää juuri lainkaan, mua alkaa syän tykyttää ja hikoiluttaa jo ruokakaupassa, jos en selviä ulos yli puoleen tuntiin.

  VastaaPoista
 2. Mulla oli toi kans ennen joulua enkä kunnolla parantunut vieläkään. Oon kateellinen mun pojalle kun se sentään sai antibiootit kun saman taudin sai ja siitä korvatulehduksen, itehän en lääkäriin oo mennyt, mutta kai tää tästä. Paranemisia sinnekin!

  VastaaPoista
 3. oi ihana tuo sun kaulahuivi. tsempit ja paranemiset sinne!

  VastaaPoista
 4. Mulla on vähä sama kauppojen kanssa. Tykkään tosi paljon vaikka ideoida uusia vaatehankintoja mutta hitto kun en vain kestä mennä kauppoihin. Milloinkahan olisi viimeksi käynyt ns. shoppailemassa...kappAhlin lukijaillassa kai ja silloin liikkeessä ei ollut kuin Bellan lukijoita. Tilaa riitti. Onneksi on nettikaupat, jos vaan oikea koko tulis vastaan itselle.

  Tää flunssa on ihan kamala eikä vissiin lopu ikinä. Kiva muuten kuulla susta kun luulin et oot ihan maamoutunut siellä.

  VastaaPoista
 5. Olen kuoleman oma. Kohta se korjaa sadon. Ei pysty ees nukkumaan, huoh huoh huoh.

  VastaaPoista
 6. Kiitti, sehän on sellainen peppi pitkätossu huivi :) Ja kiitos paranemistoivotuksista EHKÄ TÄÄ TÄSTÄ, mur...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images