LUPAUKSISTA

Olen huono uudenvuodenlupaaja. Teen paljon lupauksia itselleni pitkin vuotta ja yritän muuttaa elämääni lähinnä ajatusmallien muuttamisella ...


Olen huono uudenvuodenlupaaja. Teen paljon lupauksia itselleni pitkin vuotta ja yritän muuttaa elämääni lähinnä ajatusmallien muuttamisella konkreettisen u-käännöksen sijaan, jos se vain on mahdollista. Uskon vahvasti, että minulla on kaikki tässä nyt, jos tunnen tarvetta lupaukseen muutoksesta, sen pitää lähteä korvien välistä. Syyllistyn hirvittävän helposti, jos lupaan itselleni liikoja enkä pystykään toteuttamaan lupauksiani. (Ja ei, kaikkien lupausten ei pidä tähdätä muutokseen. Itse monesti vain ajattelen niin)


Sen sijaan, että nyt lupaisin siivota paremmin, olla parempi bloggaaja ja laihduttaa 10 kiloa kevään aikana, minä lupaan olla armollinen itselleni. Kaikki ystäväni tietävät miksi meillä on kaikki aina sekaisin. Ja ei, yksinhuoltajuus ei ole syy vaan se, että olen homssuinen ja sekavuuteen taipuvainen. Piste. Se miksi kurvini ovat ns. kohdillaan johtuu siitä, että pidän herkuista ja koska pyöreys ei haittaa minua pätkääkään. Piste. Ja miksi blogini aihealueet ei vain pysy millään kasassa olkoon rikkaus eikä heikkous, sillä sellainen minä kirjoittajana ja asioiden kokijana olen. Välillä intoilen jostain, välillä en mistään. PISTE. En jaksa edes nimellisesti luvata mitään muuta kuin huomion kiinnittämistä ajatuksiini, ne määrittelevät niin paljon.


Niin ja miten tuo yläkuva liittyy tähän? Ei mitenkään :D Kuva on ruotsalaiset Twiliftin mainoskuva, iloisen näköisiä naisia. Pomppasi tuo mainos Style By-lehden välistä silmään ja ajattelin, että siinä on hieno meininki. Vähän niinkuin toivotuksena teille.


Mukavaa vuoden viimeistä päivää, iltaa ja uutta vuotta!


Kuva: Twilift.se

7 kommenttia

 1. Tuo kuullostaa niin kovin tutulta! minäkin teen lupauksen pitää parempaa huolta itsestäni, yirtän ainakin. mulla on blogissa arvonta tähän aiheeseen liittyen. Käy kurkkaamassa jos kerkeät. Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Petra / Viilankantolupa31. joulukuuta 2012 klo 11.56

  Mä lupasin kerran että seuraavana vuonna yritän valittaa vähemmän. Yllättävän vaikea lupaus, kun lasi on lapsuudesta saakka ollut puoliksi tyhjä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana sekavuuteen taipuvainen homsu <3 Hyvää uutta <3

  VastaaPoista
 4. Mullakin se on ollut ennen enemmän puolityhjä, mut sinnikkäällä asennekouluttamisella oon alkanut ymmärtämään, ettei jatkuva valitus auta mihinkään. Ei edes flunssaan, mihin kyllä toivoisi tepsivän ku mikään muu ei tepsi....valivalivali.

  VastaaPoista
 5. itselläni lupauksena ja tavoitteena on kiireen välttäminen mahdollisimman pitkälle. Olen se ihminen joka tekee kiireen asioille joilla ei ole kiirettä ja sit äksyilee :( joten nyt tavoitteena on ottaa vieläkin rennommin ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images