VINKKEJÄ TARVITAAN!

Alaston totuus toistamiseen. Mulla on taas perjantaina hiusmalliaika Wellalla ja saan vaikuttaa lopputulokseen. Yritän pitää hiukset mahdoll...


Alaston totuus toistamiseen. Mulla on taas perjantaina hiusmalliaika Wellalla ja saan vaikuttaa lopputulokseen. Yritän pitää hiukset mahdollisimman pitkinä, koska arkisin en aina jaksa laittaa tukkaa ja ponnari on pop. Mutta väri tuottaa ongelmia.


Yleensä mulla on ollut aina platinanvaalea/ tuhkanvaalea tukka. Se käy edelleen, mutta hieman tylsistyttää. Tummaa tai kirkkaanpunaista en halua edes ajatella, mutta värisävyt karamellista todella haalean inkivääripunaisen kautta tummanvaaleaan kiinnostaa. Esimerkiksi alla näkyvä Lily Colen hiusväri on musta ihana!



Mutta sopisiko tuo väri? Jos sä oisit mä, kyllä säkin ottaisit...minkä värin? En tahtoisi suurta juurikasvurajaa ja luonnollisuus on avainsana, ei siis mitään purkkapinkkiä tai seepraraitaa. Tuleeko mitään ehdotuksia?


Ps. Ehkä kamalinta ikinä on laittaa oma meikkaamaton naamakuva ja Lily Cole samaan postaukseen. Alemmuuskompleksi, mullako, mitenniin?! :D

10 kommenttia

  1. Aivan mahtis väri Lilyllä! Ja veikkaisin, että se vois sopia sullekin! :)

    VastaaPoista
  2. Vinkkejä en osaa sanoa, mutta näissä kuvissa sä olet kyllä paljon tota Lilyä nätimpi!

    VastaaPoista
  3. Sellainen 1-2 astetta tummempi, hiekkainen vaalea beige sopis sulle! Sellanen kiva talvitukka! :) Kesällä vaalenis sitten auringon voimalla itsestään :)

    VastaaPoista
  4. Sopis! Teillähän on samat väritkin iholla ja silmillä. Sopis sulle varmaan tosi hyvin...mut mä oon tietty vaan maallikko näisasiois enkä pro ;) Hali ja terkut ihana <3

    VastaaPoista
  5. Sellainen aavistuksen punertava vaalea, strawberry blonde. Tai raidoilla vaalennus?

    VastaaPoista
  6. Mitä jos pitäisit pohjavärinä tämän, mikä sulla nytkin on, mutta ottaisit Lilyn hiusten värisiä balayage-raitoja, sellaisia leveitä vähän niin kuin siveltimellä vedettyjä? :)

    VastaaPoista
  7. Mulla on ollut tuontyylistä väriä. Tykkäsin, mutta se vaatii aika paljon iholta, tuntui, että talvi-ihon väri sopi, mutta kuulautta ois pitänyt olla enempi ja punoitusta vähempi. Siksi en osannut olla yhtään ilman meikkivoidetta, mikä oli työlästä.. Sulla on kyllä tosi kaunis iho, joten ehkä ei tulis samaa ongelmaa. Jos mieli tekee, niin anna mennä, hiuksia ne vaan on, uusiutuvaa luonnonvaraa, jota voi värjätä uudelleenkin. Ja voihan ne olla niin huiputkin, että paluuta ei ole.

    VastaaPoista
  8. No tulikos kivat hiukset? :) Hitsit suthan ois voinut vaikka bongata Wellalta. Ite olin siellä tänään aamuna demomallina. Upeiden hiusten kanssa poistuin klo 12. ^^

    VastaaPoista
  9. kc professionalin Caramel -värillä tulee juuri tuo Lilyn sävy. Halusi tai ei.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images